Code:
Pentru ca pe noi nu ne plateste nimeni pt ce facem , noi oferim boti / asistenta & others , si ce primim in schimb ? Trebuie sa ne platim shell-urile , pierdem vremea ... dar , poate exista in sufletul nostru o multumire sufleteasca , ca ai reusit sa faci si tu ceva in toata reteaua asta numita Undernet ...
Ma SadMan si jonny...ma oamenilor.. voi stiti ce e ala voluntar? daca nu stiti va explic eu :
Voluntar = Care acţionează de bunăvoie, din proprie iniţiativă, nesilit de nimeni, īn mod coştient; (despre acţiuni) care se face de bunăvoie, fără constrāngere.
Deci, degeaba esti tu voluntar, daca nu iti faci treaba bine... eu asta tot incerc sa explic la toti.. daca esti voluntar..atunci fatzi treaba, daca nu ai chef lasa pe altu ..sau daca ajuti doar ca sa iti bati joc de el..
Toti au inteles, nu ai timp, ai viata ta persoanala, prietena sotie copii sau ce ai... stai cu ei.. nu iti pierde timpu pe irc, lasa pe altii care nu au ce face si se plictisesc..si care chiar au chef de help.. Cu ce ma incalzeste pe mine ca un coordonator intra o data la 5 zile pe irc?..ti se pare ca ajuta cu mult?.. i don't think so.. Asa ca asta nu e o scuza cu " fiecare face din proprie initiativa...si cu banii proprii..." .. putin imi pasa mie de cum actionati voi fata de botlending..atata timp cat actionati prost.. intelegeti asta?..
Mai repet 1 singura data " N-AI CHEF DE HELP?N-AI TIMP PENTRU IRC? THEN GO AWAY "