Thread: 3rd party bots
View Single Post
Old 26-08-2004, 13:42   #5 (permalink)
julio199
Junior Member

julio199 is an unknown quantity at this point

[quote=aqwzsx]sal Julio,

In aceste 84 mii randuri la 3 canale de trivia revine 84/60*100 = 72% de timp de procesor destinat pentru protectii/statistica, ce reperezinta 3/15 = 20% din canalele BOTului. Adica un canal trivia, ia in mediu cosnuma 24% din resursele de procesor disponibile pentru BOT.

/[quote]

Salut aqwzsx stiu cum lucreaza procesorul cu scripturile.... Sunt de acord cu tine e corect Dar fiind "client fidel" si avand trivia pe canal de mult si hydra` nu avea nici o problema..off viata mea.. in concluzie voiam sa zic ca fiind client fidel (si nu sa abuzat de boot in acest timp de catre admin adica eu sau de catre ceilalti prieteni care aveau acces pe canal )mi se putea da un boot si acest boot sa i se permita un singur canal de trivia nu 3 canale de trivie.. (presupun ca acele canale nu detin trivia atat de multca a mea ) Cred ca un singur canal nu strica.. Noaptea de exemplu nu prea se juca trivia chiar mai deloc si trivia dupa 5 intrebari daca nu se raspundea statea si pe canal nu se inregistra nimik.. doar ziua noaptea mai rar foarte rar.Cred ca si din cauza asta bootul hydra nu avea probleme cu lagul ...Oricum sunt mandru ca am avut booti #a&a (uni helperi lasa de dorit.. poate se slefuiesc ei in timp) Multa bafta in continuare cu booti .Si cu, canalele fidele..
julio199 is offline   Reply With Quote