Asta e, unu sau mai multi boti nu fac diferenta pentru un canal contra take. Dar pentru un canal de botlending care va da boti pe canale care deja au boti, inseamna ca unii useri se vor bucura de mai multi boti, in detrimentul altora care nu vor avea deloc. Reesind din presupunerea ca toate canalele botlending au un numar limitat de boti, respectiv numar limitat de canale pe care pot oferi boti.
Dar, mi-am pus intrebarea, de ce Sadman a atins aceasta tema :) si presupun ca are un procent inadmisibil de boti liberi si isi zice: "la urma urmei, decat sa fie botii liberi, mai bine dau pe canale care au un bot, ca doi boti fac mai bine treaba etc etc" :) In orice caz, era pe undernet un canal francez, care oferea pe un canal deodata trei boti, doar pentru ca sa tina op, fara comenzi fara nimica. Ar fi si asta o alternativa, Sadman :) De ce sa stanga omul boti de pe fiecare canal botlending cate unul, daca ar putea sa ia deodata doi sau trei de la un singur canal ? :)
In orice caz, consider un singur bot pe canal, e mai mult ca destul. Daca managerul canalului isi mai face un bot al sau propriu si e configurat, tot e ok pentru mine. Dar din moment ce are un bot de pe un canal botlending, nu vad rostul sa mai dau un bot de pe a&a, e nonsense pentru mine. Nu-i vad rostu. Contra take nu va ajuta, alte facilitati nu vad. Doar ca sa fie colectie de boti, sau numar mai mare de persoane pe canal ? Nu cred ca pentru aceasta se munceste in botlending.
|