O persoana staina sau care e helper sau admin la a&a, adica uf, e reprezentant oficial a&a (vezi in statut a&a) si are experienta botlending cat 90% botlending in suma.
Cat la op`uri si deop`uri sau ce era acolo, se vor lamuri intre ei opii sau prin intermediul lui Virtual. Ca tu zici in prostie sau in gluma, nu are prea mare valoare din moment ce nu argumentezi sau nu esti la curent cu motivele reale. In orice caz cred ca deja deviem prea mult de la subiect.
In plus eu cam satul de critica si de pareri din toate partile si asteptari fata de botlending. Consider ca cine a dori, a face si fara statut de coordonator sau fara a face parte oficial din un proiect sau altul. Restul deja e bla bla. Nu am vazut nici unul sa vina si sa zica, vezi ca asta e asa, dar eu am facut asa si consider ca e mai bine asa, implenteaza asta acolo sau acolo, sau creaza un proiect nou sa pot lucra si sa strang o echipa. NIMENI. Toti cu critice si asteptari. Poate incetam sa ne uitam cine e op sau coordonator si trecem la actiuni reale si anume la rezultate concrete. In rest nu ma inteseaza nimica in afara de rezultate. De azi inainte, eu personal asa gen de posturi pur si simplu o sa ignorez. Va asigur ca sunt la curent cu toate si anume cine si ce face, dar va asigur ca altii nici a mia parte nu au facut din ceea ce s-a facut.
In concluzie, daca doriti schimbari, sa fiti voi cauza acestor schimbari prin actiuni concrete. O sa va sustin 100% personal. In rest eu pur si simplu o sa ignorez totul.
|