Ma guys.. acum stateam si ma pliciseam pe irc..si am incercat mai multe canale care contineau cuvant egg, de ex #Egglend, #LendingBot..si am vazut ca toate sunt gen #Botlending. Acum.. stau si ma gandesc.. cum de toti atzi sarit pe #Lending.. si nu si pe restu canalelor de genu asta?
Ce v-a facut acest canal voua personal sau cu ce a afectat canalu vostru ?... ma refer la kart si multi altii..care au redeschis acest subiect acum 2 zile.. cu toate ca se vorbise deja acum 2 saptamani de problema asta.
kart, de ce nu te iei si de #egglend?, de #lendingbot?..de ce te-ai luat numai de #lending.. ? Vezitzi de treaba ta si nu te mai baga in seama atata timp cat nimeni nu te baga in seama...acelasi lucru rog pe toata lumea..sa isi vada fiecare de lungu nasului si sa nu se mai bage acolo unde nu le fierbe oala..
Toti cei care suntem implicati in botlending si sunt admini, membrii etc..la lending.. fiecare isi face treaba asa cum trebuie.. fie la botlending fie la lending.. deci chiar nu vad unde este problema.. cu ce va afecteaza pe voi toti ca s-a deschis un canal de lending unde canalele "naspha" pot face parte, pt ca in botlending sunt niste reguli mai severe fata de lending. Eu atat am avut de zis..sper sa nu se mai trezeasca cineva si sa comenteze referitor la lending pt ca nu are motiv, atata timp cat nimeni de pe lending nu-l baga in seama sau il ofenseaza.
aloha!! si \/ ( pace )
|