View Single Post
Old 29-04-2006, 15:01   #2 (permalink)
UniversaliA
Administrator

aka aqwzsx

Blog Entries: 126
UniversaliA is on a distinguished road
Default ReaL|DoG

Pentru proiect TBC
Cam ce as face eu fiind coordonator..si in primul rand de ce m-as propune ca coordonator.
Eu zic ca as putea fii coordonator la acest proiect pentru faptu ca am intentii bune..si un uptime acceptabil, adica am timp sa stau si sa urmaresc cam ce se intampla prin proiect in plus mai nou m-am apucat sa invat si tcl
Cam ce as face :
In primul rand as pune niste reguli mai severe pentru join
Aceste reguli mai severe constau in :
  • un mic test pentru toti managerii care vor sa isi inscrie propriu canal ( asa vedem daca manageru este capabil sa intre in botlending sau nu ) adica un mini test pentru a vedea daca manageru stie sa urce sau sa configureze un eggdrop ( pe langa flags si chanset ).
  • un uptime minim de 2 saptmani la 75% din botii de lending + 50% din totalu de canale trebuie sa fie ocupat.
  • un website valid ( cu toate linkurile functionabile, copyright acolo unde trebuie )
Voi face personal update pe forum, avand in vedere ca sunt online mai mult de 4-5 ore pe zi.
Voi forma propria echipa care va consta in :
  • 1 membru care sa verifice site-urile in fiecare zi si sa posteze ceea ce nu functioneaza corect
  • 2 membri sa verifice in fiecare zi statusu canalelelor din botlending ( unu dimineata si unu seara )
  • La logs, l-as lasa pe arcaDE.. asta in cazu in care este de acord, si daca vrea.. el poate ramane si sa isi faca o echipa ( care cred ca o are deja ) + un sfat.. sa nu aleaga mai multi membri decat numarul canalelor ( in felul asta fiecare membru inscris poate un log de analizat, deci niste puncte care sunt necesare pentru avansare )
  • Pentru ratings si upload logs, ar fi ok daca edyy ar ramane ( pentru ca el stie cum sa aplice punctele, dar daca nu are timp sau chef.. voi face un team special care se va ocupa de rating. In caz ca accepta isi poate face echipa lui proprie ( cea care a avuto sau alta noua )
In caz ca un manager ( sau helper ) al unui canal din botlending nu anunta ca are boti down sau website down pentru o perioada mai mare de 3 zile, canalu va fi penalizat.
Pentru cei care intra in checking, care vor sta pentru o perioada de 1 luna, vor fi avansati automat in pending unde vor mai sta inca 1 luna pentru verificari ( in acest caz nu mai acceptam canalele care se formeaza azi si peste 3 zile sunt moarte).
Pentru avansari dintr-o liga in alta eu as propune ca din:
  • 4th in 3rd fiecare canal care vrea sa aveanseze sa aibe minim 5 puncte la activ (cu vot ) ( pe luna prin implicari )
  • 3rd in 2nd fiecare canal care vrea sa avanseze sa aibe minim 10 puncte la activ (cu vot ) ( pe luna prin implicari majore )
  • 2nd in 1st fiecare canal care vrea sa avanseze sa aibe minim 20 puncte la activ (cu vot ) ( pe luna prin implicari ( implicare maxima )
  • 1st in elite se va face dupa 2 luni dupa ce a ajuns in 1st. (cu vot) ( acest nivel cere o implicare maxim si multa seriozitate ( si fara abuse la activ ))
Toate canalele care vor sa intre in BotLending vor fi verificate de mine personal ( ma refer la console ) iar de la mine nimeni nu va afla consola lor.
Cat despre audit, in primul rand.. eu la join as creea un alt thread.. in care fiecare membru botlending sa isi spuna parerea adica sa spunea ceea ce nu merge sau ce nu ii convine referitor la TBC (ceva de genu "Plangeri din partea clientilor" ), in felul asta ne putem corecta, apoi as pune faza cu promovarile cu 5 zile inainte de audit.. asa fiecare posteaza pentru avansare..iar la audit stie clar daca a promovat sau nu...apoi, la audit (pe IRC) voi scoate in evidenta fiecare problema care a fost spusa ( sau nu) de catre clienti ( la threadu de care am vb mai sus ), vor scoate in evidenta fiecare abuse facut de un canal anume, asa cum voi scoate in evidenta si propunerile care vor veni pe parcurs.
Eu sunt o persoana caruia nu ii place sa lucreze singur.. ( de acest fapt am dat dovada si in reteaua creata ) imi place sa fac ceea ce aleg cei cu care lucrez ( ba chiar conteza si ideea pentru cei care lucrez )...
O chestie are as vrea.. ca Erised sa imi spuna si mie criteriile pe care dadea puncte, ca sa nu iasa scandal dupa ca nu le dau bine
Imi voi creea propria echipa de lucru, momentan nu o am pentru ca nu stiu daca voi fi ales sau nu ca coordonator, dar indata ce voi fi ales in maxim 2 zile echipa va fi pregatita.
In rest.. in primele zile dupa ce voi fi ales coordonator ( daca voi fi ales ) voi face un thread in care fiecare membru sa spuna cam ce ar vrea ( adica idei noi pentru viitor )..in schimb pot spune ca sunt de incredere avand in vedere ca sunt founder si la un alt chan de lending si am in mana multe canale de lending ( pana acum nu am avut niciun abuse la activ ).
UniversaliA is offline