mejker
nick noticer
user meJKer
Propuneri :
1.In primul rand voi crea o echipa pe #BotSchool , pot face parte si fostii invatacei ai canalului , carora le voi +v .
2.Se vor tine seminarii timp de 3 saptamani sambata / duminica , iar in a 4-a saptamana se va tine testul final ... Cine va absolvi #BotSchool va primi o diploma .
3.Adminii canalelor din #BotLending se pot lua dupa rezultatele obtinute de elevii botschool pentru a-i primi in team sau pentru a-i promova .
4.Dupa absolvire , tinerii invatacei vor primi +v , iar unul dintre ei , cel care a fost cel mai bun , va primi flagul +o , si va putea tine seminariisambata/duminica alaturi de mine si de ceilalti membri .
5.Se va crea un nou thread unde vor fii postate rezultatele fiecaruia , pentru cei interesati .
6.Voi merge pe vechea idee (autodidactica) constand in faptul ca helperii vor trebuii sa invete de pe site-uri .
7.Se vor tine seminarii la alegere pentru unul din cele 3 module flags , channel settings, user settings
- Eu am mai fost in BotSchool , si acest program mi se pare excellent . Daca voi fii ales coordonator a-l proiectului #BotSchool , Imi voi respecta tot ce mi-am propus . Multumesc .
|