hmm experienta mea in botlending poi sunt cu proiectul inca de cand a fost inceput (excluzand perioada cand am avut ban global la DELPHINUS, shame on u aqw). Momentan sunt admin 007 (unde am fost mai tot timpul, exceptant primul meu contact cu botlending kre a fost la a&a si vro cateva perioade de inactivitate).
Proiecte in care am participat, well ar fi BotSchool, unde nu prea au fost rezultate (de fapt ce rezultate ar fi putut fi avand in vedere k la seminare venea 1, maxim 2 ppl si si aia nu erau atenti la ce se explica), TCB ca responsabil cu analizarea logurilor (din nefericire si aici au fost prb cu botlending deci ...), IRC, aici nu mai trebuiesc comentarii pt k se stie k ajut pe botlending de fiecare data cand am timp, si nu in ultimul rand Translate, unde tre sa fiu sincer ca am fost putin cam lenes.
Cat despre echipa, well ca si cocandidatul meu nu am pe nimeni special in minte (well de fapt il am pe krimson kre a venit cu ideea candidaturii si m-a sustinut) oricum am de gand sa pastrez pe cei care sunt acum (evident daca indeplinesc anumite cerinte), si sa aduc persoane noi in proiect, oricum o echipa buna nu se formeaza peste noapte ci se cladeste in timp si prin munca.
Hmm practic ce m-a impiedicat sa nu aplic ceea ce am spus ca am de gand sa fac: well in proiectele in care sunt implicat (cel putin la logs) am incercat sa aplic cel putin partea cu formarea unei echipe de oameni competenti, dar nu am avut cum sa duc treaba mai departe si sa imi verific echipa pt k nu prea au mai fost loguri, botlending fiind picat (m-am oferit chiar sa tin eu botul pe shellul meu).
Cat despre celelalte suggestii well ele ar fi fost niste simple suggestii pe care (unele) chiar le-am exprimat dar care trebuiau la urma urmelor aprobate de coordonatorul proiectului.
Puncte acumulate pana acum: 16.5 (in afara de auditul de acum)
Cam asta am avut de zis, succes lui ReaL|DoG si bafta tuturor.
|