In cadrul
Botlending Audit, April 2006 am propus abandonarea clasificarii canalelor conform
Botlending Leagues si sa ramanem doar cu
BotLending Ratings. Din motiv ca, clasificarea conform ligilor creaza probleme: invidie, certuri, discutii gratis pe seama acestor ligi etc etc. In plus, in ciuda faptului ca sunt stipulate anumite reguli de trecere din o liga in alta, acest criteriu de evaluare a canalelor - nu este obiectiv 100% si iarasi apar intrebari in plus. De aceea si a fost creat in paralel
BotLending Ratings, care trebuia sa devina baza la
Botlending Leagues, dar care pentru moment este practic inactiv (au fost cateva incercari de a elaobora ratings de catre edyy, la care au aparut multe intrebari si nimica ajutor).
Din acest motive, am propus sa abandonam Leagues, ca sa ramanem numai cu Ratings, caruia sa i se acorde toata atentia si efortul necesar. Dar la audit au fost expuse pareri contradictorii la acest subiect, de aceea eu deshid thread aparte, pentru ca fiecare sa-si exprime parererile si sugestiile. Cu unica conditie, sa luati in seama ca totul ce propuneti trebuie realizat si realizat de voi insuti. Deci cat mai realist si concret.
P.S. atentie deasemenea la thread`urile
Restructure, Join Botlending &
Restructure, Project TCB.