View Single Post
Old 08-05-2006, 02:38   #2 (permalink)
UniversaliA
Administrator

aka aqwzsx

Blog Entries: 126
UniversaliA is on a distinguished road

Urmare rezultatelor votului Botlending Coordinator, SubProject "Trusted Channels Benchmarking", proiectul va ramane fara coordonator pentru o anumita perioada. Si anume pana in toamna. De ce? Din cauza motivelor enumarate in continuare.

Nu are rost de a lansa un nou vot la urmatorul audit sau de a micsora minimul de puncte pentru postul coordonator. Pentru moment, din punctul meu de vedere, nu exista nimeni cu experienta, cunostintele, autoritatea si DISPONIBILITATEA necesara pentru a fi coordonatorul proiectului de baza botlending. De aceea m-am gandit, ca in timp de 4-5 luni, pana in toamna, proiectul sa fie divizat in mai multe sectiuni virtual, fiecare cu responsabilul sau. Coordonarea acestor responsabili, mai bine zis indrumarea lor, va fi efectuata de mine personal :) Timp de aceste 4-5 luni, acest algoritm de fucntionare al proiectului, va permite la 3-5 oameni (responsabilii), sa acumeleze experienta/puncte si sa castige autoritate in cadrul botlending. Sa demontreze lor insusi si altora, de ce anume ei sunt in stare si atitudinea lor fata de proiect. Respectiv in toamna, va fi un nou vot, unde vor candida mai multe persoane competente, cu bagajul acumulat in vara.

SubProiectele de baza al TCB le gasiti pe pagina TCB. Cine doreste sa fie responsabil la un anumit SubProiect, postati va rog in acest thread. Mentionez ca nu sunteti limitati cu lista de SubProiecte de pe pagina TCB, daca aveti ideea unui nou SubProiect in cadrul TCB - orice initiativa e binevenita. Deasemenea sunteti incurajati sa formati echipe si sa postati din numele unei echipe intregi. Un plan de actiuni si time schedule sunt obligatorii. Deasemenea mentionez, ca rezultatele fiecarui SubProiect, trebuie sa fie disponibile si discutate inainte cu o saptamana de fiecare audit, adica penultima sambata a lunii. Orice initiativa e BINEVENITA. Cei care asteapta nu stiu ce de la mine, sau posturi pe forum, sau post oficial de coordonator, sau nu stiu ce alte intariri si acorduri "oficiale" botlending - mai bine nici nu va apucati. Critica si pretentii nici nu va obositi sa postati, vor fi sterse. Unica ce va fi apreciat, initiativa, ingeniozitate si rezultate.

Deasemenea tin sa mentionez, ca SubProiectele care vor evolua in complexitate si rezultate, au mari sanse sa devina Proiecte Botlending independente. Plus, va fi un plus enorm la votul de coordonator din toamna.
UniversaliA is offline