Eu unu as vrea sa ma ocup de join.
Cam ce as face :
In primul rand as pune niste reguli mai severe pentru join
Aceste reguli mai severe constau in :
un mic test pentru toti managerii care vor sa isi inscrie propriu canal ( asa vedem daca manageru este capabil sa intre in botlending sau nu ) adica un mini test pentru a vedea daca manageru stie sa urce sau sa configureze un eggdrop ( pe langa flags si chanset ).
un uptime minim de 2 saptmani la 75% din botii de lending + 50% din totalu de canale trebuie sa fie ocupat.
un website valid ( cu toate linkurile functionabile, copyright acolo unde trebuie )
Voi face personal update pe forum, avand in vedere ca sunt online mai mult de 4-5 ore pe zi.
Dupa cum zicea write, am preluat putin idea lui si am pus-o in felul urmator
M-am gandit sa facem un barem, pentru toate canalele, in felul asta avem mai multe persoane care se vor implica in proiecte
Baremul m-am gandit sa fie in felul urmator:
Pentru 4th > 3rd sa fie nevoie de 10 puncte
Pentru 3rd > 2nd sa fie nevoie de 15 puncte
Pentru 2nd > 1st sa fie nevoie de 20 puncte
Pentru 1st > Elite 20 puncte + vot.
Normal, baremu poate fi modificat si pus asa cum este mai bine.
Echipa cu care voi lucra va fi urmatoarea:
Checking channels: KraveN + TopOmblaon
Checking console : personal.
Din cate am vazut serile trecute, aqwzsx a zis ca acest post trebuie sa faca si ratings ( impreuna cu edyy )
Pentru ratings (in caz de voi fi ales) voi vorbi cu edyy, daca vrea sa mai faca ratings sau nu, in caz ca nu mai vrea il voi pune pe }Love_Cupy{.
Multi isi vor pune intrebarea, dece am ales aceasta echipa... ehi bine.. am ales-o pentru ca aceste persoane mi-au demonstrat ca sunt persoane de incredere.
Daca aveti ceva de adaugat.. nu ezitati sa postati