View Single Post
Old 09-05-2006, 13:46   #3 (permalink)
edyy
Baby Member

edyy's Avatar

edyy will become famous soon enough
Send a message via AIM to edyy Send a message via MSN to edyy Send a message via Yahoo to edyy

Prin acest post, reconfirm ca eu sunt predispus sa ma ocup in continuare cu ratings, nu am postat pe nicaieri ca nu m-as mai ocupa. Proiectul a fost down ceva timp pt ca eu am fost off & datorita schimbarilor din botlending. Asadar pe aceasta cale va anunt ca aceasta saptamana vor fi facute ratings pt luna aceasta, criteriile si rezultatele le puteti vedea pe forum la Botlendign Ratings.

Team-ul este format deocamdata din lsnx care se ocupa de verificarea scripturilor de la boti (cam tot ce tine de tcl din acest proiect) si din hawke care se ocupa de verificarea site-urilor, restul criteriilor imi revin mie sa ma ocup de ele.

Daca aveti ideei cum am putea imbunatati acest proiect sau ce anume credeti voi ca ar mai trebuii adaugat pentru o clasificare a canalelor cat mai adecvata postati ideiile voastre pe forum la Project debates, Botlending Ratings.

Pentru cei interesati sa se ocupe de o anumita parte din ratings sa ia legatura cu mine pe IRC sau sa posteze la Project debates, Botlending Ratings de ce criteriu vor sa se ocupe din acest proiect impreuna cu nick ul de pe IRC.
edyy is offline