![]() |
|
|
#1 (permalink) |
|
#a&a representative
|
Stiu ca sunt putin egoist ca deschid un topic pentru asa ceva dar am implinit 2 ani de cand sunt in #a&a (mai exact de cand am trecut N2, mai multe info aici). Sa stiti ca sunt foarte bucuros ca am ajuns pana aici si vreau sa multumesc tuturor care m-au ajutat si au avut rabdare cu mine sa imi explice orice chestie, nu enumar, ca sunt prea multi.
|
|
|
|
|
|
#2 (permalink) |
|
Senior Member
|
Invata de la toate
Invata de la ape sa ai statornic drum Invata de la flacari ca toate-s numai scrum Invata de la umbra sa taci si sa veghezi Invata de la stānca cum neclintit sa crezi. Invata de la soare cum trebuie s-apui Invata de la piatra cāt trebuie sa spui Invata de la vāntul ce adie pe poteci Cum trebuie prin lume de linistit sa treci. Invata de la toate ca toate sunt surori Cum treci frumos prin viata cum poti frumos sa mori Invata de la vierme ca nimeni nu-i uitat Invata de la nufar sa fii mereu curat. Invata de la vultur cānd umerii ti-s grei Si du-te la furnica sa vezi povara ei Invata de la greier cānd singur esti sa cānti Invata de la luna sa nu te īnspaimānti. Invata de la pasari sa fii mai mult īn zbor Invata de la toate ca totu-i trecator Ia seama fiu al jertfei prin-lumea-n care treci Sa īnveti din tot ce piere tu sa traiesti īn veci. *poezie din lirica norvegiana Am citit aceasta poezie si m-am gandit la tine, Radule ![]() La multi ani in continuare pe #a&a, felicitari pentru munca depusa in acesti doi ani si nu te lasa! |
|
|
|
|
|
#7 (permalink) |
|
TCB & Ratings projects Member, #Mythic representative
|
happy birthday Erised in postura de membru a&a, si un toast (cu sampanie virtuala) pentru unul din cele mai bune canale de botlending ever
![]()
sunt un inger, unul decazut la stadiul de om pentru ca am gresit, toti gresim, dar asa ma pot bucura de toate lucrurile frumoase pe care le simt oamenii, iubire, tristete, depresie, disperare..... Last edited by arcade; 25-06-2007 at 09:27 AM. |
|
|
|
|
|
#9 (permalink) |
|
#mythic representative
|
naaaaah
de ce ? Hp Bday si din partea mea. a zis unul dintre asta face loc destul si pt Mythic acolo langa, asa cum e si a fost de o gramada de vreme .. mai corect : unul dintre cele 2 cele mai bune chanuri botlending ever :-"si daca nu cel mai bun .. dar proabil cel mai important .. GoGo a&a
|
![]() |
| Bookmarks |
| Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guests) | |
| Thread Tools | |
| Display Modes | |
|
|