![]() |
|
|
#1 (permalink) |
|
Administrator
aka aqwzsx |
#a&a BOTs will be removed from any channels with 2 or more BOTs or trivia.
Reasons:
You can post here any comment/question.PS: For everyone who doesn't know yet, all channels with 15 or more clones are purged too. Reason: according to Cservice Undernet Terms/Rules this is an abuse, besides flood-joins/flood-parts, hundreds of BOTs/BNCs on channel, this is not normal & an a&a BOT less or more - it will not make any differece. In addition this is a flood for a&a BOTs & there is a probability that your channel will get purged & all users on it considered abusive (not good/correct for an a&a BOT). Anyway, THERE IS NO REASON for an a&a high peformance protecting BOT - to be on this kind of channel. Last edited by UniversaliA; 16-08-2004 at 22:39. |
|
|
|
|
|
#2 (permalink) |
|
Administrator
aka aqwzsx |
BOTii #a&a vor pleca de pe canale pe care sunt 2 sau mai multi BOTi sau trivia.
Cauza:
Intrebari/Comentarii: Aveti posibilitatea sa postati aici orice intrebare sau comentariu.PS: Pentru personale care nu sunt la curent: BOTii a&a pleaca deasemenea de pe toate canalele cu 15 sau mai multe clone. Cauza: conform Regulilor/Terminilor Cservice Undernet aceasa este un abuz, in plus flood-joins/flood-parts, sute de BOTi/BNCuri pe canal, aceasta nu este normal & cu un BOT a&a mai putin sau mai mult - nu va face mare diferenta. In afara de acest fapt, aceasta este un flood pentru un BOT a&a & exista probailitatea ca canalul va fi sters (purged) la X & toti userii canalului vor fi considerati abuzivi (ce nu este bine/corect pentru BOTii a&a). In orice caz, NU EXISTA NICI UN MOTIV pentru un a&a BOT de perfomanta & protectie - sa se afle pe asa tip de canale. Last edited by UniversaliA; 16-08-2004 at 22:52. |
|
|
|
|
|
#3 (permalink) |
|
Junior Member
Citisi si eu de pe forumul acesta ce si cu booti acestia.. Curios ca sunt client la a&a de vre-o 2 ani de zile si mai acu nu erau probleme cu booti aveau lag de 1 secunda (ceea ce cred ca e normal..) de la un timp au lag.. etc etc.. Ciudat .Am citit totusi si din reguli si 1. cale care au booti, trivia Botuul de la a&a va disparea. canal #somnambuli are trivia si bootul nu este plecat..(sau unele canale au facilitati si.. nu se discuta..) ma rog.. Oricum mi-a facut placere ca am "lucrat cu booti a&a" cred ca aici se incheie si " parteneriatul nostru "
|
|
|
|
|
|
#4 (permalink) |
|
Administrator
aka aqwzsx |
sal Julio,
Pentru reclamatii/sugestii: a&a suggestions forum http://forum.botlending.com/showthread.php?t=7 Referitor la botii trivia, ei intra in acelas context ca si restul botilor, in afara de aceasta, botii a&a devin tot mai avansati si complicati, si trafficul pe canalele de trivia consuma inutil processor time. Explic: fiecare rand tapat pe canal e analizat dupa 10-20 parametri de protectie & stastica. Un canal de trivia genereaza in mediu pe zi 20 mii de randuri de traffic, pe cand un canal normal 1-2 mii randuri de traffic. Daca botul are 2-3 canale de trivia (cum era pina acuma), si restul sunt canale normale, reise ca botul pe zi analizeaza cam 60 mii randuri (3 canale trivia cu o medie de 20 mii randuri ) + 24 mii randuri (12 canale cu o medie MAXIMA de 2 mii randuri) = 84 mii randuri. In aceste 84 mii randuri la 3 canale de trivia revine 84/60*100 = 72% de timp de procesor destinat pentru protectii/statistica, ce reperezinta 3/15 = 20% din canalele BOTului. Adica un canal trivia, ia in mediu cosnuma 24% din resursele de procesor disponibile pentru BOT. Acestea sunt calcule rotungite referitor la traffic si consecinte, doar pentru a-si face o impresie referitor la dezichilbrul repartizarii resurselor pe canale, ele pot varia de la BOT spre BOT (daca pe BOT este numai un chan trivia, acest chan poate consuma pina la 45% din resurse). In plus, pe site o sa fie disponibila degraba stastica avansata cu topuri pe fiecare zi/saptamana/luna/an & canalele de trivia vor prezenta niste medii inadecvate realitatii. Daca mai sunt intrebari/pricizari - postati aici. Last edited by UniversaliA; 26-08-2004 at 04:17. |
|
|
|
|
|
#5 (permalink) |
|
Junior Member
[quote=aqwzsx]sal Julio,
In aceste 84 mii randuri la 3 canale de trivia revine 84/60*100 = 72% de timp de procesor destinat pentru protectii/statistica, ce reperezinta 3/15 = 20% din canalele BOTului. Adica un canal trivia, ia in mediu cosnuma 24% din resursele de procesor disponibile pentru BOT. /[quote] Salut aqwzsx stiu cum lucreaza procesorul cu scripturile.... Sunt de acord cu tine e corect Dar fiind "client fidel" si avand trivia pe canal de mult si hydra` nu avea nici o problema..off viata mea.. in concluzie voiam sa zic ca fiind client fidel (si nu sa abuzat de boot in acest timp de catre admin adica eu sau de catre ceilalti prieteni care aveau acces pe canal )mi se putea da un boot si acest boot sa i se permita un singur canal de trivia nu 3 canale de trivie.. (presupun ca acele canale nu detin trivia atat de multca a mea ) Cred ca un singur canal nu strica.. Noaptea de exemplu nu prea se juca trivia chiar mai deloc si trivia dupa 5 intrebari daca nu se raspundea statea si pe canal nu se inregistra nimik.. doar ziua noaptea mai rar foarte rar.Cred ca si din cauza asta bootul hydra nu avea probleme cu lagul ...Oricum sunt mandru ca am avut booti #a&a (uni helperi lasa de dorit.. poate se slefuiesc ei in timp) Multa bafta in continuare cu booti .Si cu, canalele fidele.. |
|
|
|
|
|
#6 (permalink) |
|
Administrator
aka aqwzsx |
Un BOT o sa fie dedicat pentru clienti fideli ca tine si care au trvia pe chan, ok ?
prin el o sa testez scriptele in situatii extreme si o sa compar cate resurse el utilizeaza in comparatie cu ceilalti BOTi (el e fix ca si restul botilor doar ca o sta la mine pe comp si are resurse relativ nelimitate). Intra pe a&a si cere.
|
|
|
|