botlending forum  

Go Back   botlending forum > Botlending > Botlending channels > #a&a

#a&a http://starbots.info

Reply

LinkBack Thread Tools Display Modes
Old 16-08-2004, 22:06   #1 (permalink)
Administrator

aka aqwzsx

Blog Entries: 126
UniversaliA is on a distinguished road
Default 3rd party bots

#a&a BOTs will be removed from any channels with 2 or more BOTs or trivia.

Reasons:
  1. 90% of BOTs are not setup, conforming to a&a rules & terms.
  2. Some channels have 2 ore more BOTs, another channels have no BOT at all, this is not equitable & not optimal.
  3. It is a non-sense to have 2 or more BOTs on same channel, usually they have the same commands/performance/goal & they are not made for collection/population purpose.
  4. Concerning trivia BOTs: they are considered as BOTs too, besides they flood a&a protection BOTs; if you have a trivia channel - this is your choice, but try to have an advanced trivia BOT which will be able also to protect your channel. a&a will not support anymore trivia channels.
How:
  1. All channels will be verified if they have 3rd party BOTs, if a BOT will be found, the a&a helper/master will contact the channel manager directly or will leave a notice on BOT, in order to warn the manager that he has 48 hours to decide wich BOT he will prefer to remain in channel. If u prefer the a&a BOT to part your channel - use the command !purge or conact any a&a admin/master on #a&a. If you want the the 3rd party BOT to part your channel - try the command !part or contact an admin on support channel.
  2. If any BOT will be found after 48 hours on your channel, your channel will be purged on a&a BOT by a global admin PERMANENTLY.
Questions/Comments:
You can post here any comment/question.
PS:
For everyone who doesn't know yet, all channels with 15 or more clones are purged too. Reason: according to Cservice Undernet Terms/Rules this is an abuse, besides flood-joins/flood-parts, hundreds of BOTs/BNCs on channel, this is not normal & an a&a BOT less or more - it will not make any differece. In addition this is a flood for a&a BOTs & there is a probability that your channel will get purged & all users on it considered abusive (not good/correct for an a&a BOT). Anyway, THERE IS NO REASON for an a&a high peformance protecting BOT - to be on this kind of channel.

Last edited by UniversaliA; 16-08-2004 at 22:39.
UniversaliA is offline   Reply With Quote
Old 16-08-2004, 22:32   #2 (permalink)
Administrator

aka aqwzsx

Default BOTi straini

BOTii #a&a vor pleca de pe canale pe care sunt 2 sau mai multi BOTi sau trivia.

Cauza:
  1. 90% din boti nu sunt setati, conform regulilor & termenilor a&a.
  2. Unele canale au 2 sau mai multi BOTI, altele canale nu au BOT deloc, aceasta nu este nici echitabil nici optimal.
  3. E un non-sense de a avea pe acelas canal 2 sau mai multi BOTI, deobicei ei au aceleasi comenzi/performanta/scop & ei nu sunt creati pentru ai colectiona sau popula canale.
  4. Referitor la BOTii trivia:ei sunt considerati deasemenea BOTi, in plus ei floodeaza BOTii a&a; daca aveti un canal trivia - aceasta e alegerea dvs, dar incercati sa aveti un BOT trivia avansat care va fi in stare sa si protejeze canalul. a&a nu mai sustine canalele de trivia.
Modalitate:
  1. Toate canalele vor fi verificate daca pe ele sunt mai multi BOTi, daca un alt BOT in afara celui a&a o sa fie gasit pe canal, masterii/helperii vor contacta managerul de canal direct sau vor lasa un notice pe BOT, cu scopul de a preveni managerul canalului ca el dispune de 48 de ore pentru a decide care BOT va ramane pe canal. Daca doriti ca BOTul a&a sa plece de pe canal - utlizati comanda !purge sau contactati un admin/master a&a pe #a&a. Daca doriti ca BOTul strain sa plece de pe canal - incercati comanda !part sau contactati un admin de pe canalul de suport.
  2. Daca un BOT strain va fi gasit dupa 48 de ore pe canal, BOTul a&a va fi scos de pe canal de un admin a&a DEFINITIV.

Intrebari/Comentarii:
Aveti posibilitatea sa postati aici orice intrebare sau comentariu.
PS:
Pentru personale care nu sunt la curent: BOTii a&a pleaca deasemenea de pe toate canalele cu 15 sau mai multe clone. Cauza: conform Regulilor/Terminilor Cservice Undernet aceasa este un abuz, in plus flood-joins/flood-parts, sute de BOTi/BNCuri pe canal, aceasta nu este normal & cu un BOT a&a mai putin sau mai mult - nu va face mare diferenta. In afara de acest fapt, aceasta este un flood pentru un BOT a&a & exista probailitatea ca canalul va fi sters (purged) la X & toti userii canalului vor fi considerati abuzivi (ce nu este bine/corect pentru BOTii a&a). In orice caz, NU EXISTA NICI UN MOTIV pentru un a&a BOT de perfomanta & protectie - sa se afle pe asa tip de canale.

Last edited by UniversaliA; 16-08-2004 at 22:52.
Old 25-08-2004, 23:18   #3 (permalink)
Junior Member

julio199 is an unknown quantity at this point
Lightbulb Salut

Citisi si eu de pe forumul acesta ce si cu booti acestia.. Curios ca sunt client la a&a de vre-o 2 ani de zile si mai acu nu erau probleme cu booti aveau lag de 1 secunda (ceea ce cred ca e normal..) de la un timp au lag.. etc etc.. Ciudat .Am citit totusi si din reguli si 1. cale care au booti, trivia Botuul de la a&a va disparea. canal #somnambuli are trivia si bootul nu este plecat..(sau unele canale au facilitati si.. nu se discuta..) ma rog.. Oricum mi-a facut placere ca am "lucrat cu booti a&a" cred ca aici se incheie si " parteneriatul nostru "
julio199 is offline   Reply With Quote
Old 26-08-2004, 04:05   #4 (permalink)
Administrator

aka aqwzsx

sal Julio,

Pentru reclamatii/sugestii: a&a suggestions forum http://forum.botlending.com/showthread.php?t=7

Referitor la botii trivia, ei intra in acelas context ca si restul botilor, in afara de aceasta, botii a&a devin tot mai avansati si complicati, si trafficul pe canalele de trivia consuma inutil processor time.

Explic: fiecare rand tapat pe canal e analizat dupa 10-20 parametri de protectie & stastica. Un canal de trivia genereaza in mediu pe zi 20 mii de randuri de traffic, pe cand un canal normal 1-2 mii randuri de traffic. Daca botul are 2-3 canale de trivia (cum era pina acuma), si restul sunt canale normale, reise ca botul pe zi analizeaza cam 60 mii randuri (3 canale trivia cu o medie de 20 mii randuri ) + 24 mii randuri (12 canale cu o medie MAXIMA de 2 mii randuri) = 84 mii randuri.

In aceste 84 mii randuri la 3 canale de trivia revine 84/60*100 = 72% de timp de procesor destinat pentru protectii/statistica, ce reperezinta 3/15 = 20% din canalele BOTului. Adica un canal trivia, ia in mediu cosnuma 24% din resursele de procesor disponibile pentru BOT.

Acestea sunt calcule rotungite referitor la traffic si consecinte, doar pentru a-si face o impresie referitor la dezichilbrul repartizarii resurselor pe canale, ele pot varia de la BOT spre BOT (daca pe BOT este numai un chan trivia, acest chan poate consuma pina la 45% din resurse). In plus, pe site o sa fie disponibila degraba stastica avansata cu topuri pe fiecare zi/saptamana/luna/an & canalele de trivia vor prezenta niste medii inadecvate realitatii. Daca mai sunt intrebari/pricizari - postati aici.

Last edited by UniversaliA; 26-08-2004 at 04:17.
Old 26-08-2004, 13:42   #5 (permalink)
Junior Member

julio199 is an unknown quantity at this point

[quote=aqwzsx]sal Julio,

In aceste 84 mii randuri la 3 canale de trivia revine 84/60*100 = 72% de timp de procesor destinat pentru protectii/statistica, ce reperezinta 3/15 = 20% din canalele BOTului. Adica un canal trivia, ia in mediu cosnuma 24% din resursele de procesor disponibile pentru BOT.

/[quote]

Salut aqwzsx stiu cum lucreaza procesorul cu scripturile.... Sunt de acord cu tine e corect Dar fiind "client fidel" si avand trivia pe canal de mult si hydra` nu avea nici o problema..off viata mea.. in concluzie voiam sa zic ca fiind client fidel (si nu sa abuzat de boot in acest timp de catre admin adica eu sau de catre ceilalti prieteni care aveau acces pe canal )mi se putea da un boot si acest boot sa i se permita un singur canal de trivia nu 3 canale de trivie.. (presupun ca acele canale nu detin trivia atat de multca a mea ) Cred ca un singur canal nu strica.. Noaptea de exemplu nu prea se juca trivia chiar mai deloc si trivia dupa 5 intrebari daca nu se raspundea statea si pe canal nu se inregistra nimik.. doar ziua noaptea mai rar foarte rar.Cred ca si din cauza asta bootul hydra nu avea probleme cu lagul ...Oricum sunt mandru ca am avut booti #a&a (uni helperi lasa de dorit.. poate se slefuiesc ei in timp) Multa bafta in continuare cu booti .Si cu, canalele fidele..
julio199 is offline   Reply With Quote
Old 26-08-2004, 16:14   #6 (permalink)
Administrator

aka aqwzsx

Un BOT o sa fie dedicat pentru clienti fideli ca tine si care au trvia pe chan, ok ? prin el o sa testez scriptele in situatii extreme si o sa compar cate resurse el utilizeaza in comparatie cu ceilalti BOTi (el e fix ca si restul botilor doar ca o sta la mine pe comp si are resurse relativ nelimitate). Intra pe a&a si cere.
Reply

Bookmarks

Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guests)

Thread Tools
Display Modes

Posting Rules