![]() |
|
|
#1 (permalink) |
|
Junior Member
[22:23:56] * Now talking in #kuzu-kuzu
[22:23:56] * Topic is 'bine atzi venit pentru chat intratzi pe #sucevita ( http://sucevita.tvheaven.com )' [22:23:56] * Set by X on Sun Aug 29 22:12:13 [22:23:58] •+triviata• Please remember this is a FREE service, Please do not complain [22:23:58] •+triviata• int.247. Sustinatorii New Age cred ca ______ contin incredibile puteri si energii vindecatoare ? [22:23:58] •+triviata• 1st Hint: ********** BONUS Question Value : 500 Points VOLANS is wunjo@V0LANS.users.undernet.org * #a&a http://www.starbots.info #a&a VOLANS on @#Before @#jointuri @#M@ngalia @#pisoi @#Doryn @#canalul @#stargate @#sucevita @#anti_israel @#kuzu-kuzu @#Ma.DuC.La.ScoaLa.Sa.FaC.CaTerinCa @#bxu Canal cu trivia si boot de la #a&a este in continuare...Datoria helperi care este..? " sa ii anunte alti.. si ei sa faca sau sa aiba grija..?Sau trec cu vederea.. Aqz .. Dovada este destul de... Doveditoare..? Last edited by julio199; 29-08-2004 at 23:39. |
|
|
|
|
#2 (permalink) | |
|
Senior Member
|
Quote:
|
|
|
#5 (permalink) |
|
Administrator
aka aqwzsx |
Ca sa incheiem povestea.
Julio merci mult info. Cat la observatia ta la "datoriile" helperilor, te informez ca ei nu au NICI O DATORIE, sunt BINEVOLI, o fac din placere/pasiune. In plus a&a are boti peste 500 de canale, si e IMPOSIBIL de a avea o reactie prompta la toate evenimentele. Referitor la dovada ? ai vrut sa dovedesti ce ? Apropos eu nu am nevoie de dovezi, cunosc foarte bine echipa & ce se face in ea. O mica obiectie, nu cauta sa fii ironic, si cauta dovezi nu numai in o singura latura a lucrurilor. Daca doresti dovezi si din interiorul a&a, poate vii pe a&a ? ajuti 2-3 ore pe zi, treci teste de helper & te mai ocupi de rutinile interne ? ca sa-ti faci o impresie corecta/obiectiva referitor la dovezi ? Vlad tu alte thread-uri in forum nu le vezi ? ca sunt unele care se refera la organizarea a&a & prespun un raspuns din partea ta. Referitor la observatia ta de favorizari, cred ca ar trebui sa fii ma atent pe forum la thread-ul 3rd party bots + la thread-ul BOTs share. In plus daca esti asa de predespus sa-ti critici propria echipa, probabil ar fi cazul sa operezi cu argumente pentru a justifica critica ? sa operezi cu solutii pentru a arata o alta modalitate de solutionare ? Pentru ca fara argumente & solutii, aceasta nu se numeste critica dar a turna zoaie, pentru mine asta nu e de mirare si nu e ceva nou, pentru ca e cel mai usor lucru a face. Dar daca o faci, nu o faci ca membru a&a. Thread inchis. |
|
|
![]() |
| Bookmarks |
| Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guests) | |
| Thread Tools | |
| Display Modes | |
|
|