![]() |
|
|
#1 (permalink) |
|
Member
![]() |
Zilele trecute am dat auth de pe handul meu pe un alt hand. Dupa aceea am dat !deauth si cand am vrut sa dau auth pe handul meu a inceput FORNAX sa faca figuri:
Code:
[14:05] <xml> auth parola [14:05] <FORNAX> FAILED: you have specified a wrong password, for any help apply on #a&a. [14:06] <xml> auth parola xml [14:06] <FORNAX> Authorization successful as xml, last logged from xml!~pad@bmp.users.undernet.org Tue Jul 12 11:05:02 2005 [14:06] <xml> userset permident on [14:06] <FORNAX> FAILED: you are not authenticated, type: /msg FORNAX auth <password>. Faza e ca nici nu inteleg de ce trebuia sa specific handul cand am dat auth, ma miram ca nu merge cu parola doar, pentru ca am si nick si hand xml. |
|
|
|
|
|
#2 (permalink) |
|
Administrator
aka aqwzsx |
Problema nu e in script, problema e in eggdrop. De exemplu sunt doi useri cu acelas host ABC si XYZ. Daca ambii useri au acelas host, cum bot`ul face distinctia intre ei ? EL NU FACE. Defapt, in baza lui de useri (unde userii sunt sortati dupa alfabet, daca ai specificat asa in eggdrop.conf) el ia primul user care nimereste sub host`ul respectiv, si anume ABC. Respectiv, cand tu faci auth, el crede ca esti user`ul ABC, dar daca specifici la hand user XYZ, el autorizeaza acest user (verifica daca parola corepsunde acestui user). DAR, el autorizand user`ul XYZ, pe canal cand o sa dai comenzi, el tot te va considera user ABC, pentru ca acela e primul in lista de useri (din motiv ca pe canal cand dai comenzi, nu poti specifica din numele carui user dai comenzi, cum poti face la auth). Solutia pentru moment e simpla - sau dai deluser la user sau specifici tie un host mai complex, cu ident sau cu nick.
Putin e incurcat, dar sper ca am fost destul de clar. |
|
|
|
![]() |
| Bookmarks |
| Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guests) | |
| Thread Tools | |
| Display Modes | |
|
|