![]() |
|
|||||||
| Botlending channels Related to botlending channels, botlending, helpers etc etc. |
![]() |
|
|
LinkBack | Thread Tools | Display Modes |
|
|
#11 (permalink) |
|
Junior Member
|
Deci stati ca nu inteleg ceva. Ce cauta postul asta la abuse? Sincer.. ce intereseaza comunitatea botlending ce face alta liga, sau ce fac eu? Poate daca mie mi se scoala acum, imi deschid liga pt nick-uri frumoaste de boti. Nu inteleg rostul.
AdrianK tu vezi-ti de viata ta frate esti cel mai lamer de aici. La cate ai facut tu numai de cand te stiu eu, nu stiu ce mai cauti printre noi. Te saluta omul respectuos, tu il iei la misto de parca cine stie cine ai fi. Esti un pusti degeaba te duce mintea ca daca nu stii s-o duci tu pe ea degeaba...Write, Universali & Lsn .. copyright din cate se pare exista pe scriptul lending script si chiar spune acolo pe site ce si cum. Oricum toata lumea stie ca scriptul asta e facut de a&a... lsn cu faza cu forumul de topicuri vroiai sa puna frate? Ca si la comenzi / flaguri .. ce vrei sa pui? ca sunt practic aceleasi explicatii. Vrei sa puna copyright? Iti modific 4 cuvinte si nu mai pun think whise :PReaL|DoG nu te ambala si tu ca si lsn acu 1 saptamana.. va grabiti cu deciziile si concluziile, pe bune... Era sa uit.. SadMan, uscaturile sunt lucruri care sunt ori pe dinafara, ori care fac lucrurile sa nu mearga Ei bine #Lending merge foarte bine si are activitate chiar foarte frumoasa.. sper sa vad acelasi lucru si in cadrul #botlending din nou, si sa reajunga liga pentru care m-am muncit atata timp sa intru in ea si sa ies cu regret...
|
|
#12 (permalink) |
|
TCB & Ratings projects Member, #Mythic representative
|
KShadow, nu s-a renuntat, doar ca noi avem alte prioritati. Ajutam mai mult prin partea tehnica decat prin faptul ca avem o lista de canale cu numele, pe care le verificam si le dadacim noi (wtf? nu pot sa aiba si singuri grija de calitatea serviciilor?). Cand terminam cu partea tehnica, adica automatizari peste tot pe unde se poate, vom vedea.
|
|
#14 (permalink) | ||
|
Member
Quote:
2) Numi eshti frate, intzelege odata, nu vreu sa fiu fratele nimanui, NU TZIS FRATE NICI AMIC NICI NIMINI. Eu is din Moldova, tu din Romania. Nui acelash Lucru. Moldova e tzara independenta, nua re nimic cu Romania 3) Nus printre voi. Nu vreu sa fiu printre voi. Vin citeodata sa vb cu ccamelion, lsn & aqwzsx si inca citiva. Sunt un fel de amici online. Daca ceva si caut printre voi e aceshti oameni sa vb cu ei, chat... Imi exprim opinia citeodata si ajut cum pot daca pot. 4) Ma salut respectuos? Tu vreodata ai auzit de Show? care fucking respectuos. Isi bate joc, crede cai cool asha. 5) Zici ca nam minte? uite in ce groapa eshti u si pe ce munte is eu. Sa nu vorbim de minte. Cea ce ma aduce la 6. 6) Quote:
Nimanui nui pasa ce faci tu "as long as" tu nu faci damage sau ceva neplacut. Dau un exemplu de damage & neplacut special pentru tine (omul cu minte): Is ircop si intru pe chanul tau, dau purge la X, massdeop si pun un bot dea meu si plec fara sati raspund la prv sau sa explic nika. Ce te intereseaza pe u ce am facut eu? Poate daca mi se scoala mie iti dau si gline tie si la toti amicii tai. Sa ies din expmplu si sati explic tie, unui om care nui lamer si are minte. Ca faptul ca tu si real ati facut clona la website BTC si ati luat scriptul a&a si lati clonat redenumindul lending si ati taiat tot support info INSEAMNA ca tu ai facut clona. aqwzsx si teamul lui se staruie sa faca ceva unic si tu cu tot disrespectul datza de lucrul lui tai tot si complet mergi against. Eu cuvinte nam 7) Eu lamer? ok, sure. N-am stiu ca asta afecteaza viata ta cumva. Dont worry im doing my best. Ce am facut eu in Past a fost decizia mea si numai a mea. Asa eu credeam ca e corect. Daca nuti place mie numi pasa, intzelege asta. e problema mea, Mirc e virtual, nui viatza reala. E ca un experement ptr mine. Fac ce vreu cind vreu. |
||
|
|
|
|
#15 (permalink) |
|
#mythic representative
|
hai oameni ca incepem sa devenim penibil ... adrianK, parca nu erai destul de in rusine ... termina omule .. sa nu zic cumva frate amic sau ceva, care e pura expresie .. ca tu esti din moldova, deja incepeti cu jigniri si injurii, va compatimesc .. si da, is in masura sa va compatimesc, ca niste pusti va atacati cu vorbe goale si degeaba, ca asa simtiti voi, bulanilor, bulibashilor .. respect, plecaciune .. mama ce jalnic .. imi e rusine deja ..
cu o oarecare sfortare sa-mi ies din caracter, pentru a posta acest reply .. dar a fost nevoie ... THREAD CLOSED !
![]() |
| Bookmarks |
| Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guests) | |
| Thread Tools | |
| Display Modes | |
|
|