![]() |
|
|||||||
| ABUSE Botlending channels abuse related questions |
![]() |
|
|
LinkBack | Thread Tools | Display Modes |
|
|
#1 (permalink) |
|
Administrator
aka aqwzsx |
Pe forum, au fost postate cateva observatii referitor la comunitatea lending si scriptul lending. Posturile fiind in interferenta cu alte tematici, au fost sterse si adunate toate aici, pentru a oferi posiblitatea celor curiosi sa sa intereseze si celor de la lending sa satisfaca aceasta sete de informatie, daca au dorinta :)
Eu tot am vizitat site`ul lending, forumul si in general mi-am facut o parere de unde toate acestea vin. Nu sunt primii si nu sunt ultimii, ar fi un fel de flatare pentru mine si pentru comunitatea botlending, ca exista atatea proiecte si persoane care sunt inspirati de botlending si rezultatele sale. Ce nu ar conveni sau ce as considera nu prea etic, este modalitatea in care sunt preluate aceste idei la general sau scripturi la concret. Eu acuma public nu invoc nimanui nimica. Acuma eu doar zic asa, sa presupunem ca multi nu cunosc, nu sunt la curent sau pur si simplu nu si-au pus intrebarea cum se face acest lucru. Aceasta se face diferit, de la script la script, pentru ca fiecare autor isi difineste singur conditiile. Unica e comun in acest caz, ca pentru fiecare rand de cod sau fisier de cod, se face referinta la sursa. Fie aceasta e mentionat de autor implicit sau nu, in lucrarea sa. Si mai repet inca o data, pentru fiecare rand, fisier de cod, ideie sau concept care a servit drept inspiratie - e etic de a face referinta. Tot aceasta se refera la pagini web, la texte, la traduceri, la idei, orice a servit inspiratie pentru cineva. Atageti va rog atentie, eu nu ma refer doar la copy paste, dar la inspiratie inclusiv. Faptul ca ati schimbat o litera, denumire sau proces, nu inseamna ca e creatia dvs. Aceasta inseamna ca ati schimvat o litera, proces sau denumire - nu mai mult. Cat la a&a light, botlending.com, starbots.info & ascript.name - in toate aceste surse sunt mentionate conditiile de inspirare sau copiere (Creative Commons License). a&a, a&a light, a&a botlending, starbots.info, bots.name & all text on these websites by UniversaliA is licensed under a Creative Commons Attribution-NonCommercial-ShareAlike 2.5 License. a&a, a&a light, a&a botlending, ascript.name & all text on this website by UniversaliA is licensed under a Creative Commons Attribution-NonCommercial-ShareAlike 2.5 License. botlending (botlending trusted channels, ratings, leagues, points, audit, benchmarking), botlending.com, forum.botlending.com, wiki.botlending.com & all text on these websites by botlending community is licensed under a Creative Commons Attribution-NonCommercial-ShareAlike 2.5 License. That's all folks. Acuma voi toti sunteti la curent :) In rest, ma abtin de comentarii. Consider ca si asa am spus prea multe si ma repet deja a suta oara. Simplu nu am nici dorinta, nici nervii si nici timpul sa ma mai cert cu cine nu ar fi. Daca as face si eu copy paste, as avea si eu poate timp mai mult ;) Last edited by UniversaliA; 14-01-2007 at 03:08 PM. |
|
|
|
|
#2 (permalink) |
|
Member
![]() |
Chiar asta am auzit niste zvonuri privind anumite canale din #lending, si intrand pe pagina lor am ramas surprins sa vad ca ei folosesc scriptul a&a light cu mici modificari dar acest script nu se mai numeste a&a light ci Lending Script. Acest lucru poate fi verificat pe:
http://script.ircproject.info Citind paginile sitului am descoperit si un forum. Si surpriza cea mare a venit in momentu in care am observat ca este o copie identica a forumului #botlending Uitati-va si va minunati: http://forum.ircproject.info/ Mare e nesimtirea unora ....
|
|
#4 (permalink) |
|
TCB & Ratings projects Member, #Mythic representative
|
lasa-i ca oricum nu are sens
nu se compara ca calitate si exigente deci e pointless. Oricum mie mi se par cute in incercarea de a face ceva mai bun decat botlending.
|
|
#5 (permalink) |
|
Member
![]() |
lsnx are u shitting me? care surprize? nai auzit de Sensor Script, Mythic Script, Lending Script, Bullshit Script, etc etc etc? tot ce face omul e schimba procul si dictionarul si scriptul e al lui.
Obviously ei o sa copie tot, luind in vedere ca botlending a fost un success? Deviem aici un pic de la subiect dat aici, in comunitatea asta cam toti copie tot. Ai uitat sa mentionezi ca structura forumului lending are compartimente similare lol. Ei si posturi similare pe forumul ala au de pe forumul asta. Sa mutam discutia pe Lending channels & Lending Script copyright |
|
|
|
|
#6 (permalink) | |
|
Member
![]() |
Statement:
Lending Script = a&a light script. Sample: http://script.ircproject.info/downlo....1_Beta.tar.gz http://script.ircproject.info/downlo...t_0.1_Beta.zip Evidence: Daca ne uitam attent in file bot1.conf, e fix aceiash ce in a&a light numa ca e taiat patratul in care scrie copyright/author aqwzsx. As a matter of fact din fiecare file existent in scriptul lu aqwzsx a fost taiat patratul ala in care scrie cine a facut si unde sa contacteze pentru support. Fileurile care erau a&a_a*.tcl au fost renumite in lending_a*.tcl Nimic special schimbat. Sa luam de exemplu lending_01_a_core.tcl. Se incepe fix cum aici: Code:
############ Parser ##################################
proc a:parser {nick uhost hand chan dir comm arg} {
if { [check:b:gl $hand]} {return}
set option [lindex $arg 0]
set chan1st $chan
if { [string match "#*" $option]} {set args [lrange $arg 1 end]; set chan $option} { set args $arg}
if {![a:command -exists $comm]} {return} elseif { [a:command -inactive $comm $chan]} {return}
global settings
if {$settings(flood) && ([a:flood -user $chan $hand $uhost] || [a:flood -chan $chan $dir])} {return}
set x "[split $nick] [split $hand] [split $chan1st] $dir"
if { [validchan $chan] } {
if {![botonchan $chan] && ![string match {|[suU]} [a:command -level $comm]] && ![regexp -nocase -- {^(purge|comeback|templeave|xremuser|xban|xkick|stats|chaninfo|chanset|suspend|admins|list)$} $comm]} {
a:tell $x 21 "$chan"; putcmdlog "<<$hand>> $nick!$uhost $chan INACTIVE CHAN ($chan)"; return
}
} elseif {![string equal $comm join] && ![string equal $comm stats]} {
if { [check:v:gl $hand]} {a:tell $x 20 "$chan"}
return
}
if { [check:S:ch $hand $chan] && ![check:N:gl $hand]} { a:tell $x 149; return}
set mix "[split $uhost]"
switch -glob -- [a:command -level $comm] {
{|[us]} {set report [catch {[a:command -proc $comm] $hand $chan $args $x $mix} execute]}
|* {if { [check:[string index [a:command -level $comm] 1]:ch $hand $chan] && [a:authorised $nick $uhost $hand]} { set report [catch {[a:command -proc $comm] $hand $chan $args $x $mix} execute]} {return}}
default {if { [check:[a:command -level $comm]:gl $hand] && [a:authorised $nick $uhost $hand]} { set report [catch {[a:command -proc $comm] $hand $chan $args $x $mix} execute]} {return}}
}
putcmdlog "<<$hand>> $nick!$uhost $chan [string toupper $comm] $execute"
if {$report && $settings(tcl_error_warn)} {a:announce -permowner ERROR "<<$hand>> $nick!$uhost $chan $dir >>> [a:command -proc $comm] >>> $comm $args >>> $::errorInfo"}
}
Sa luam un alt exmplu. lending_11_a_global.tcl: Code:
############ Command Binds ########################### a:command -add save pub:save 1094 576 N a:command -add backup pub:backup 1062 577 N a:command -add addbot pub:addbot 1096 590 N a:command -add botattr pub:botattr 1099 593 N a:command -add member pub:member 1012 618 N a:command -add away pub:away 1033 513 N lsn deja a mentionat ca forumul lor DEASEMENEA e copy paste 95% al forumului asta. Quote:
Have a nice ******* day catching ******* makes me high lol uhuuuuuuuuP.S. sa nu mentionam http://commands.ircproject.info/comenzi.html . Sau sa mentionam ![]() Last edited by AdrianK; 14-01-2007 at 08:29 PM. Reason: aqwzsx thinks im rude |
|
|
|
|
|
#7 (permalink) |
|
Junior Member
|
Code:
In primul rand, tin sa anunt toata lumea ( pt ca nu am nevoie de replici apoi ), © a&a_light. Acest script a fost modificat din a&a_light in LendingScript. De ce a fost modificat?, nu puteati lasa a&a_light? Well, ne-am gandit ca ar fi ok, sa facem o arhiva, in care user-ul are aproape tot..(ceea ce ii trebuie), fara sa adauge script-urile, etc. Pe langa asta, au fost adaugate scripturi personale, care nu le gasesti pe site-uri de tcl-uri, cum ar fi egghelp.org. Aceste comenzi ar fi urmatoarele: Scrie peste tot copyright a&a ? Unde scrie ca script-ul este luat dela 0 ? Scrie clar pe site ca au fost adaugate alte comenzi?, procese.. etc? Care e problema pana la urma?...de ce va luati de Lending si nu va luati de alte canale "fantoma".. care fac acelasi lucru lucru ca "noi lameri".. ? Oi fi eu lamer.. idiot.. handicapat.. incapabil sa fac ceva.. dar.. din toate canalele care au copiat Botlending-ul sa stiti si voi.. Lending a fost singurul care a rezistat... si iata ca are deja mai mult de 1 an de cand e in picioare.. Eu cred ca daca as fi fost lamer..asa cum ziceti voi.. as fi pus peste tot copyright Lending.. ceea ce nu voi face niciodata. Nush daca atzi observat (cei care au downloadat scriptul) dar la N global..este un script pentru AWAY, la care scrie clar copyright lsnx. Oare chiar sunt atat de lamer ? De ce nu va luati de fiecare canal din botlending care la version scrie #canaluldehelp version .. si nu scrie nimic de a&a_light?.. nu crezi ca asta ar fi mai grav? Despre commands.ircproject.info ..ce ai de zis?... l-am facut pe un url valid la eggdrop.. cand dai !help comanda sa iti dea si un url valid.. so ?... wtf is your problem... ? As vrea ca cineva sa-mi raspunda la intrebarile de mai sus... |
|
|
|
|
#9 (permalink) |
|
Member
![]() |
my ****** problem is ca tu ai taiat din fiecare file a scriptului a&a boxa facuta din comentarii in care scrie info despre suport si autor blegule, iaca care e problema mea. nicaeri nu scrie ca lending e script facut de la 0, fix cum nicaeri nu scrie ca un ********* realdog a hotarit sa adauge nishte files tcl (de alti autori) in folderul ascript si la redenumit in lending, si caatare nui lending, e simplu a&a cu nishte tcl aditionale.
Last edited by AdrianK; 14-01-2007 at 08:30 PM. Reason: aqwzsx thinks im rude |
|
|
|
|
#10 (permalink) |
|
#mythic representative
|
AdrianK mai usor frate, ca ma sperii cu tonu asta... RealDog nimeni nu a zis ca ai preluat ideea botlending si ai incercat sa faci ceva cu gandu ca botlending nu mai merge, ceva tot tre sa mearga, nici nu ma gandesc ca ai facut-o sa fii tu jmecher sau ceva, cred ca alta o fost cauza ta...
AdrianK aqw zicea de altceva nu ca e Mythic Script si nuj ce Code:
19.17 <(Mythic> [19:37] ********************************** 19.17 <(Mythic> [19:37] #Mythic Script loaded successfully 19.17 <(Mythic> [19:37] ********************************** 19.17 <(Mythic> [19:37] Inspired from #a&a light by aqwzsx 19.17 <(Mythic> [19:37] ********************************** 19.17 <(Mythic> [19:37] Loading netbots.tcl v4.09... 19.17 <(Mythic> [19:37] Loaded components: botnetop, netbots 19.17 <(Mythic> [19:37] Next module loaded, by caesar. Acum ce am eu de zis, destest plagiaturile, mai ales faza cu forumu care e a 2`a picatura de apa. Nu am nimic cu membri lending, nici cu cei care se implica, dar nu poti bate la 2 usi sa zic asa.. ori ori , pentru cei implicati in amandoua... Lending a aparut din criza facuta de stagnarea botlending ... asta e clar si e bine ca altcineva a luat initiativa a duce mai departe proiectu, dar nu e buna initiativa.. nu asa trebuia procedat.. oricum, nu prea are rost sa discutam despre asta, mai bine ne-am gandi sa facem un #Cservices ceva si noi ) |
|
|
![]() |
| Bookmarks |
| Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guests) | |
| Thread Tools | |
| Display Modes | |
|
|