botlending forum  

Go Back   botlending forum > Botlending > Botlending projects > Polls & announcements

Polls & announcements Public polls & announcements, for botlending channels representants

Closed Thread

LinkBack Thread Tools Display Modes
Old 09-04-2006, 22:06   #1 (permalink)
Administrator

aka aqwzsx

Blog Entries: 126
UniversaliA is on a distinguished road
Default Restructure, Project TCB

Din motivul indisponibilitatii lui Erised care pana acuma a fost coordonatorul proiectului Trusted Channels Benchmarking - acest proiect va avea un nou coordonator. Alegerea noului coordonator se va face conform regulilor stipulate in Botlending debates, alegerea coordonatorului pentru proiectele botlending.

Toti doritorii care a caror candidatura corespunde regulilor mai sus mentionate sunt rugati sa trimita pe mail at botlending dot com planning`ul & angajamentele referitor la proiect, care vor fi postate de mine in week-end urmator (15.04.2006) pentru vot.

Cerintele fata de proiectul prezentat de catre candidati: puteti folosi informatia din forum, dar mentionez ca e nevoie si de o mica restructurare al acestui proiect, noi idei si solutii realizabile. Deasemenea trebuie sa mentionati scopurile si rezultatele asteptate, modalitatile de realizare ar acestor scopuri. Va fi apreciat, daca deja aveti candidaturi pentru anumite subproiecte din proiect.

Deasemenea, ati putea forma mici echipe, fiecare cu propirul leader, care va fi coordonator si impreuna sa eleborati proiectul, ca pe urma sa continuati sa lucrati impreuna in proiect (in caz daca sunteti votati).

Data limita depunerii proiectelor e 14.04.2006 ora 18.00 GMT. Mai mentionez inca o data, ca toate proiectele trimiteti mie pe mail, pentru a evita plagiat. Vineri seara eu o sa le postez pentru vot
UniversaliA is offline  
Old 08-05-2006, 02:38   #2 (permalink)
Administrator

aka aqwzsx

Urmare rezultatelor votului Botlending Coordinator, SubProject "Trusted Channels Benchmarking", proiectul va ramane fara coordonator pentru o anumita perioada. Si anume pana in toamna. De ce? Din cauza motivelor enumarate in continuare.

Nu are rost de a lansa un nou vot la urmatorul audit sau de a micsora minimul de puncte pentru postul coordonator. Pentru moment, din punctul meu de vedere, nu exista nimeni cu experienta, cunostintele, autoritatea si DISPONIBILITATEA necesara pentru a fi coordonatorul proiectului de baza botlending. De aceea m-am gandit, ca in timp de 4-5 luni, pana in toamna, proiectul sa fie divizat in mai multe sectiuni virtual, fiecare cu responsabilul sau. Coordonarea acestor responsabili, mai bine zis indrumarea lor, va fi efectuata de mine personal :) Timp de aceste 4-5 luni, acest algoritm de fucntionare al proiectului, va permite la 3-5 oameni (responsabilii), sa acumeleze experienta/puncte si sa castige autoritate in cadrul botlending. Sa demontreze lor insusi si altora, de ce anume ei sunt in stare si atitudinea lor fata de proiect. Respectiv in toamna, va fi un nou vot, unde vor candida mai multe persoane competente, cu bagajul acumulat in vara.

SubProiectele de baza al TCB le gasiti pe pagina TCB. Cine doreste sa fie responsabil la un anumit SubProiect, postati va rog in acest thread. Mentionez ca nu sunteti limitati cu lista de SubProiecte de pe pagina TCB, daca aveti ideea unui nou SubProiect in cadrul TCB - orice initiativa e binevenita. Deasemenea sunteti incurajati sa formati echipe si sa postati din numele unei echipe intregi. Un plan de actiuni si time schedule sunt obligatorii. Deasemenea mentionez, ca rezultatele fiecarui SubProiect, trebuie sa fie disponibile si discutate inainte cu o saptamana de fiecare audit, adica penultima sambata a lunii. Orice initiativa e BINEVENITA. Cei care asteapta nu stiu ce de la mine, sau posturi pe forum, sau post oficial de coordonator, sau nu stiu ce alte intariri si acorduri "oficiale" botlending - mai bine nici nu va apucati. Critica si pretentii nici nu va obositi sa postati, vor fi sterse. Unica ce va fi apreciat, initiativa, ingeniozitate si rezultate.

Deasemenea tin sa mentionez, ca SubProiectele care vor evolua in complexitate si rezultate, au mari sanse sa devina Proiecte Botlending independente. Plus, va fi un plus enorm la votul de coordonator din toamna.
UniversaliA is offline  
Old 09-05-2006, 13:46   #3 (permalink)
Baby Member

edyy's Avatar

edyy will become famous soon enough
Send a message via AIM to edyy Send a message via MSN to edyy Send a message via Yahoo to edyy

Prin acest post, reconfirm ca eu sunt predispus sa ma ocup in continuare cu ratings, nu am postat pe nicaieri ca nu m-as mai ocupa. Proiectul a fost down ceva timp pt ca eu am fost off & datorita schimbarilor din botlending. Asadar pe aceasta cale va anunt ca aceasta saptamana vor fi facute ratings pt luna aceasta, criteriile si rezultatele le puteti vedea pe forum la Botlendign Ratings.

Team-ul este format deocamdata din lsnx care se ocupa de verificarea scripturilor de la boti (cam tot ce tine de tcl din acest proiect) si din hawke care se ocupa de verificarea site-urilor, restul criteriilor imi revin mie sa ma ocup de ele.

Daca aveti ideei cum am putea imbunatati acest proiect sau ce anume credeti voi ca ar mai trebuii adaugat pentru o clasificare a canalelor cat mai adecvata postati ideiile voastre pe forum la Project debates, Botlending Ratings.

Pentru cei interesati sa se ocupe de o anumita parte din ratings sa ia legatura cu mine pe IRC sau sa posteze la Project debates, Botlending Ratings de ce criteriu vor sa se ocupe din acest proiect impreuna cu nick ul de pe IRC.
edyy is offline  
Old 09-05-2006, 15:01   #4 (permalink)
TCB & Ratings projects Member, #Mythic representative

arcade's Avatar

arcade is on a distinguished road
Send a message via Yahoo to arcade

Si eu tin sa spun ca doresc sa imi pastrez postul la Logs, dar va trebui sa refac echipa deoarece nu stiu cati din membrii initiali mai sunt dispusi sa ajute in acest subproiect. Cei interesati sa intre in acest subproiect postati in thread Logs.

O mica rugaminte pt universalia ar fi sa tina logurile de pe site la zi sau sa ma lase pe mine sa tin botul, oricare din acestea ar fi binevenite.
arcade is offline  
Old 09-05-2006, 15:14   #5 (permalink)
Administrator

aka aqwzsx

Deci e ok pentru edyy si arcade, saptamana aceasta in week-end trebuie sa discutam si sa aveti planul de actiuni si echipile gata.

Referitor la ceilalti, care doresc sa se mai implice, eu special nu dau nici o explicatie si nici un link la TCB. Cine e cointeresat, demult trebuia sa fiti la curent cu toate sau trebuie deja sa incepeti sa va orientati pe forum. Deci cautati proiectul TCB, vedeti ce si cum, si propuneti.
UniversaliA is offline  
Old 14-05-2006, 19:47   #6 (permalink)
Administrator

aka aqwzsx

A fost o intalnire TCB aceasta sambata, rezumat o sa vedeti pe forum in diferite thread`uri, plus mai fac eu unul aici mai general.

Pentru moment, mentionez ca s-a uitat total despre "Verificare zilnica a canalelor", care consta in faptul de afla daca botii si site`ul sunt online sau offline (si respetiv daca aceasta e postat pe forum deja). Deci e nevoie de un om cu disponibilitate zilnica pe jumate de ora.

De asemenea e nevoie de oameni la Botlending logs.

In plus se va face update astazi in continuu la SubProject 'Trusted Channels Benchmarking'. Adica sunt editate post`urile, deci mai verfifica din cand in cand. Pentru ca la Nes Posts aceste schimbari nu sunt reflectate.
UniversaliA is offline  
Old 05-11-2006, 14:15   #7 (permalink)
Administrator

aka aqwzsx

Votul referitor la Botlending Coordinator, SubProject "Trusted Channels Benchmarking" va fi efectuat din nou in decembrie.

Pentru intrebari sau pentru a candida pentru acest post, va rog sa postati aici. Conditiile si algoritmul votului raman aceleasi.
UniversaliA is offline  
Old 15-11-2006, 23:55   #8 (permalink)
Member

AdrianK is on a distinguished road

Well, you could simplify things couldnt you? I mean as you said I don't think at the moment someone with the high requirments you mentioned is available so why not just leave it as is. Logs & Ratings, Ratings are based on logs right?
Arcade can do the log evaluation and eddy could just walk arround the channels and look how full are the bots and if the website is working etcetcetc. Oh and someone could just do the channel registration into BTC. Its not that complicated you dont really need a subject coordinator.

Oh and also, me english only gotta practice my writting.
AdrianK is offline  
Closed Thread

Bookmarks

Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guests)

Thread Tools
Display Modes

Posting Rules