![]() |
|
|||||||
| Polls & announcements Public polls & announcements, for botlending channels representants |
![]() |
|
|
LinkBack | Thread Tools | Display Modes |
|
|
#11 (permalink) |
|
Administrator
aka aqwzsx |
Era postat la TCB, eu il repostez aici acest text, ca pe urma totul ce s-a postat mai sus - sa combinam si sa fie un document unic in cadrul join botlending. Ideea este sa curat TCB pentru moment de info care nu-i locul acolo.
========= Termeni de inscriere Daca doresti sa iti inscrii canalul in BTC asigura-te ca indeplinesti toti terminii de inscriere si apoi completeaza forumularul; permite 2-3 zile pentru raspuns. Succes!
Auditing & Help
Stipulari
|
|
|
|
|
#13 (permalink) |
|
Administrator
aka aqwzsx |
Pai am scris, aceasta era postat la tcb si eu am scos de acolo si am postat aici, sa avem totul in un singur thread. Deci vad ca ai postat pe scurt la chestiile care am discutat ieri, dar e nevoie de un singur post, care ar descrie si ar explica AMANUTIT toata procedura de aderare si conditiile de aderare (inclusiv ca o sa intri pe consola, ca o sa stai pe canal de help, o sa verifici site, etc etc). Poti lua ca baza textul care am luat de la TCB si doar sa faci schimbarile respective, plus de la thread`ul cu pending tot ia textul si explicatia. Deasemenea formularul de la join, vezi acolo daca mai este nevoe de ceva modificari. Acolo foarte pe scurt trebuie de mentionat procedura si conditiile aderarari. Adica un rezumat succint la ceea ce ar trebui sa postezi tu aici. Cand avem totul gata - postez pentru votare. Din cate observ eu, cam nimeni cointeresat, nu mai are rost de asteptat. In cel mai scurt timp, as vrea sa finalizam toate acesta restructurizare TCB.
La botschool va fi un compartiment aparte dedicat la canalele care vor sa adere, deci asteapta o zi doua si o sa posteze Erised sau eu acolo si tu doar o sa faci copy paste. In rest totul depinde de tine. |
|
|
|
|
#14 (permalink) |
|
Junior Member
|
Termeni de inscriere
Daca doresti sa iti inscrii canalul in BTC asigura-te ca indeplinesti toti terminii de inscriere si apoi completeaza forumularul; permite 2-3 zile pentru raspuns. Succes! Canal de botlending - sa ofere boti de protectie, statistica, service etc. Fiecare chan care vrea sa intre in botlending trebuie sa anunte cu 1 luna inainte de a completa forumularul pentru JOIN. Detinerea a 5+ boti stabili (15+ zile de uptime) & 50% de canale deservite (cu o medie de 5+ useri pe canal), botii sa fie cu OP pe canal. Servicii gratuite - no cash, no contra servicii. Pe canal va fi plasat BOT-ul BotLending pentru logurile de activitate. Canalul va desemnea 2 reprezentanti pe #botlending. Site-ul trebuie sa contina copyright, acolo unde trebuie ( adica copyright #a&a ),cu toate linkurile functionabile si sa contina informatiile necesare despre team si chan. In momentul in care voi controla consola, automat controlez si site-ul, deci trebuie sa fie accessibil. Dupa join, Manageru (managerii) + 1 admin ( sau 2 depinde ) vor trebui sa obtina 3 certificate ( adica vor trebui sa dea 3 examene pe #BotSchool ( doua avansate si unu simplu )). Membrii, dupa ce au luat certificatele, vor trebui sa mai faca inca o luna de staj ( adica sa fie prezenti pe un chan din elite or 1st, si sa vada cum se lucreaza, sa faca cunostinta cu membrii botlending, schimb idei, etc, in acest fel botlending va fi mai unit). De asemenea voi numi si un canal din elita si 1st, unde un reprezentant va face staj ( adica sa vada cum se lucreaza la un chan din botlending, sa faca cunostinta cu membrii canalului, sa faca schimb de idei, etc ) Pe scurt, perioada de checking va fi de 3 luni. Auditing & Help Un numar limitat de globali, care au experienta de helping de minim o luna in echipa respecitva Orice global nou sa fie anuntat pe mail (incepand cu statul de global voice) Host-urile la globali sa fie stricte (de verificat daca functioneaza global antihack) Canalul consola sa fie bine protejat, cu +sk si seen-ul setat adecvat - canalele +secret sa fie invizibile Canalul de service unde se dau boti, maxim 6 opi cu autoop setat pe hosturi stricte, nu pe ident nu pe nick, pe user@host Daca canalul nu are boti cu uptime mare sau toti botii se afla pe un server - orice canal membru ofera un bot Definirea regulilor de securitate in cadrul fiecarui canal (op la nimeni nu se da pe nici un canal, parola sa fie din cifre si litere, nimeni nu se logheaza pe canal, etc etc). Regulile clar & concret difinite, si fiecare helper/admin din echipa sa fie la curent. In perioada de checking ( cele 3 luni ) voi sta pe suppchan, pentru a vedea cum se desfasioara activitatea. ATENTIE!!! Numai coordonatorul TCB va veni sa ceara informatii despre consola. Nimeni de la TCB, in afara de coordonatorul subproiectului, nu va veni sa iti ceara informatii despre consola (nume consola, invite, cheia consolei, etc.), nu oferi aceste informatii nimanui care se da drept membru TCB. Stipulari Inchiderea temporara sau definitiva a canalului - trebuie sa fie anuntata din timp pe forum sau mail/irc la coordonatorul subproiectului, cu detaliere maxim posibila. Abuzurile CONFIRMATE ca take & flood de boti - vor fi penalizate cu exluderea din botelnding & introducerea in lista neagra a canalelor de botlending. Canalul automat va fi descalifcat in statut in cazul lipsei de activitate lunara bot lending. Canalul automat va fi descalifcat in statut in cazul lipsei de rezultate lunare in cadrul proiectelor BTC, in functie de liga in care se afla. Orice schimbare in informatiile despre canal (boti, membri, website, reprezentanti, etc) trebuie obligatoriu anuntata prin e-mail. Fiecare canal trebuie sa aiba un reprezentant zilnic pe #botlending minim o ora (de specificat si orarul reprezentantilor) Cand un canal pleaca din BotLending din motive tehnice la shell, g-lined, suspend la usere, sau altele la revenire, canalul este acceptat inapoi in BotLending, doar ca se va aplica o saptamana de verificari la stabilitate boti & coordonare echipa (help, abuse, etc) Inainte cu minim o saptamana de fiecare audit, fiecare canal va lua legatura cu coordonatorul proiectului pentru a discuta propunerea pentru promovare/"descalificare" :P; daca un canal nu isi anunta dorinta de a promova, acesta nu va fi propus la vot In fiecare Sambata sau Duminica ( intre orele 19:00 - 22:00 ( RO )), fiecare manager sau reprezentat, trebuie sa imi dea invite pe consola pentru a verifica la uptime boti, canale ocupate/abuz. ATENTIE!!! Numai coordonatorul TCB va veni sa ceara informatii despre consola. Nimeni de la TCB, in afara de coordonatorul subproiectului, nu va veni sa iti ceara informatii despre consola (nume consola, invite, cheia consolei, etc.), nu oferi aceste informatii nimanui care se da drept membru TCB. ############################################### Cat pt formular am sa mai adaug o linie, dar aia o voi pune eu, adica linia asta Status : xx.xx.2006 - Anunt de join ..... Si as mai face un mic formular, pt Pre-Join.. care sa fie completat si trimis via mail la mine. acest pre-join sa contina: Code:
Nume Canal: Data Infiintarii: Nr. Boti: Team. |
|
|
|
|
#15 (permalink) |
|
Junior Member
|
Postez in numele echipei #U&U cat timp mai stau pe net ( au aparut niste probleme personale si deh...)
Cu restructurarea asta au disparut cam toti de pe #Botlending ce mai dau de ReaL|DoG , Alexik, lsnx, sadman, arcade si inca cativa ... Daca nu o dau in nesimtire as sugera sa incercam sa facem ceva sa ne punem pe picioare.. logurile stau, botul botlending nu se afla pe toate canalele, #botschool nu prea mai are lume care sa vina la cursuri ( fata de ce era inainte ), Virtual a disparut, ... we`re gonna die !!! Majoritatea persoanelor nu prea mai au incredere in #botlending.. asta din cate stiu eu ( poate ma insel ). Haide sa incercam sa facem ceva sa ne revenim... idei noi, proiecte noi, oameni noi ( daca este cazul ). Cand a fost ultimul audit? Ca sincer eu unu nu mai tin minte :| cre`k se face aproape un an...PS: Doar o propunere acu sa nu ma omorati
![]() |
| Bookmarks |
| Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guests) | |
| Thread Tools | |
| Display Modes | |
|
|