botlending forum  

Go Back   botlending forum > Botlending > Botlending projects > Polls & announcements

Polls & announcements Public polls & announcements, for botlending channels representants

Closed Thread

LinkBack Thread Tools Display Modes
Old 08-05-2006, 02:36   #1 (permalink)
Administrator

aka aqwzsx

Blog Entries: 126
UniversaliA is on a distinguished road
Default Restructure, Botlending Leagues

In cadrul Botlending Audit, April 2006 am propus abandonarea clasificarii canalelor conform Botlending Leagues si sa ramanem doar cu BotLending Ratings. Din motiv ca, clasificarea conform ligilor creaza probleme: invidie, certuri, discutii gratis pe seama acestor ligi etc etc. In plus, in ciuda faptului ca sunt stipulate anumite reguli de trecere din o liga in alta, acest criteriu de evaluare a canalelor - nu este obiectiv 100% si iarasi apar intrebari in plus. De aceea si a fost creat in paralel BotLending Ratings, care trebuia sa devina baza la Botlending Leagues, dar care pentru moment este practic inactiv (au fost cateva incercari de a elaobora ratings de catre edyy, la care au aparut multe intrebari si nimica ajutor).

Din acest motive, am propus sa abandonam Leagues, ca sa ramanem numai cu Ratings, caruia sa i se acorde toata atentia si efortul necesar. Dar la audit au fost expuse pareri contradictorii la acest subiect, de aceea eu deshid thread aparte, pentru ca fiecare sa-si exprime parererile si sugestiile. Cu unica conditie, sa luati in seama ca totul ce propuneti trebuie realizat si realizat de voi insuti. Deci cat mai realist si concret.

P.S. atentie deasemenea la thread`urile Restructure, Join Botlending & Restructure, Project TCB.
UniversaliA is offline  
Old 14-05-2006, 02:16   #2 (permalink)
TCB & Ratings projects Member, #Mythic representative

arcade's Avatar

arcade is on a distinguished road
Send a message via Yahoo to arcade

eu sunt pro pentru aceasta decizie, deoarece consider leagues total ineficiente. Sugerez ca modalitate alternativa clasificarea canalelor in functie de ratings obtinute, mai ales ca de acum inainte ratings vor fi facute dupa criterii mult mai stricte.
arcade is offline  
Old 14-05-2006, 07:42   #3 (permalink)
Baby Member

edyy's Avatar

edyy will become famous soon enough
Send a message via AIM to edyy Send a message via MSN to edyy Send a message via Yahoo to edyy

perfect de acord, shi cred ca shi cei care au participat la audit au fost de acord, doar ca in acea invalmaseala nu prea sa inteles punctul de vedere al tuturor, cel mai bine ar fi sa fie suspus la vot shi sa se decida daca raman sau nu ligile, pt ca in acest moment nu se stie ce se va intampla shi decat se pierde timp din partea mai multor proiecte care depind de aceasta
edyy is offline  
Closed Thread

Bookmarks

Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guests)

Thread Tools
Display Modes

Posting Rules