![]() |
|
|||||||
| Polls & announcements Public polls & announcements, for botlending channels representants |
![]() |
|
|
LinkBack | Thread Tools | Display Modes |
|
|
#1 (permalink) |
|
Administrator
aka aqwzsx |
Pe scurt, canalele din ligile superioare sunt invitate sa intre in botnet`ul botlending. Pentru moment in botnet sunt prezente #a&a #007 #Mythic #z&z #botland (130 boti). In botnet vor fi acceptate numai canalele botlending incepand cu liga 3 in sus.
Avantaje
Deci, astept comentarii/sugestii referitor la algoritmul acestor doua comenzi si in general despre botnet. |
|
|
|
|
#4 (permalink) |
|
Member
hmmmm how about un fel de blacklist global? desi ar fi un pic riscant fiindca orce helper ar putea sa abuzezi aceasta comanda sar putea de dat access la aceasta comanda numai la founderi sau de facut un script de autoblacklist in caz de 2 bots pe canal. Dar asta ar rezolva numai citeva procente de probleme fiindca sunt deasemenea canale care abuzeaza un bot apoi trec la alt canal si cer de la ei bot apoi la altul etc etc etc. Asta ar salva un pic de stress de ex un bot sa verifice daca canalul nui blacklisted in botnet. Ar fi ca un stats #canal purge automatizat. Cind un helper sa pe consola
Code:
BOTNICK join #canal Code:
FAILED: #canal is blacklisted, use "--force" option to ignore blacklist |
|
|
|
|
#5 (permalink) |
|
Administrator
aka aqwzsx |
Referitor la blacklist global: nu tot timpul founderii sunt on-line si in plus consider ca fiecare canal are propriile principii de evaluare a abuzurilor grave, care nu tot timpul coincid cu principiile altor canale. Cred ca sugestia lui freezed in parte rezolva aceasta problema, pentru ca daca botii nu mai sunt pe canal dar au plecat cu un anumit motiv - acest motiv va fi transimis prin botnet. Respectiv, fiecare va evalua daca trebuie de dat pe canal bot sau nu. Eu de exemplu nu as da bot pe canale unde el a luat flood, sau sunt 100+ clone, etc etc; din principiul solidaratatii si e evident ca e mare probabilitate ca aceasi atitudine va fi fata de botul meu. In orice caz, aceasta deja tine de propria viziune a fiecaruia.
|
|
|
|
|
#6 (permalink) | |
|
Member
Quote:
Cele 2 functii a botnetului Botlending !verify si !botlending sunt acum accesibile public pe http://www.elmtbots.info/download.php?list.3 Q: Download Error You do not have the correct permissions to download this file. A: Fati user ca nui greu merit un pic din timpul tau pentru efortul meu.Am creat 2 scripte: 1) Check care trimite lista de canale prin botnet si primeshte liste de canale back. In caz ca canal comun e gasit, botul care a intrat primul pe canal ramine si cel care a intrat ultimul pleaca. Procesul care initiaza acest check se numeshte checkall. Q: Cine primeshte canale si cine verifica ce? M-am incurcat... A: Ok, Presupunem ca avem un botnet: Code:
MupHUB (1.6.18.0) |--HELIUM (1.6.18.0) |--VANADIUM (1.6.18.0) |--FLUORINE (1.6.18.0) `--SCANDIUM (1.6.18.0) Q: Pai dar consola noastra? Canalul de help? +locked channels ? A: Consola si canalul de help nu sunt incluse in lista de canale. However +locked sunt. In versia urmatoare nu vor fi. Folosinta: .tcl checkall 2) Verify un fel de !stats #canal purge prin botnet. !verify $canal ne spune daca vreun bot din botnet este deja pe canalul $canal sau daca a fost vreodata si cu ce motiv a plecat. |
|
|
|
![]() |
| Bookmarks |
| Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guests) | |
| Thread Tools | |
| Display Modes | |
|
|