botlending forum  

Go Back   botlending forum > Botlending > Botlending projects > Polls & announcements

Polls & announcements Public polls & announcements, for botlending channels representants

Closed Thread

LinkBack Thread Tools Display Modes
Old 04-02-2006, 20:09   #11 (permalink)
Junior Member

ReaL|DoG's Avatar

ReaL|DoG is an unknown quantity at this point
Send a message via Yahoo to ReaL|DoG

universalia..totusi nu inteleg, de la e&e persoanele care sunt implicate in proiecte sunt :
ReaL|DoG - in tbc ( verificare siteuri ), logs, si IRC ( help pe #botlending )
mr`l0nl3y - in logs
Nu stiu inca de ce dar de la logs nu am primit nici eu nici mr`l0nl3y niciun punct, nici la verificari siteuri la nimic. Ce tre sa mai fac ca sa auda lumea de noi ?... cu cine sa vb sa vina sa verifice botii ?...
Inca ceva, ce a facut t&T de vrea sa ajunga in 2?.. in ce proiecte sunt implicati ei?, sau botland...unde numai lsn este in proiecte.. restu nu e nimeni, la g&g cine e membru unui proiect?...
In fine..asa s-a decis.. respectam decizia..dar totusi nu mi se pare corect.
ReaL|DoG is offline  
Old 04-02-2006, 20:44   #12 (permalink)
Administrator

aka aqwzsx

Blog Entries: 126
UniversaliA is on a distinguished road

ReaL|DoG, ai participat in proiecte si anume la analiza logurilor si site si nu ai avut puncte ? Reclamatii la proiectul TCB si anume la Erised.

Nimeni nu va verifica iarasi ? Reclamatii la TCB si anume la Erised.

Eu personal din partea mea, nu vad nici analiza din partea TCB si nici reclamatii din partea voastra. Deci eu NU POT face nimica. Sau se trezeste TCB si se apuca de munca (inclusiv toti care fac parte din acest proiect) sau se trezesc membrii botlending care nu sunt multumiti si incep sa RECLAMEZE si sa SCHIMBE lucrurile. S-a terminat cu faptul ca totul merge de la sine si lasam totul pe ziua de maine. Mai repet inca o data, in cazul reclamatiilor care nu vor fi rezolvate, masurile vor fi luate de mine personal. Daca nu sunteti multuimi sau membrii proiectelor nu onoreaza datoriile sale - RECLAMATI.

Referitor la intrebarea ta de ce au fost propsue la calficare aceste trei canale (propuse nu inseamna si calificate, sper ca ne intelegem aici) - simplu din motivul stabilitatii si vechimii botlending. Ii cunosc personal de peste un an, stiu de ce merge vorba, sunt la curent cu situatia lor - si normal ca pot sa-i propun la calificare in o liga sau alta. Nu e vorba ca-i prefer pe ei voua. Problema este ca nu va cunosc, nu stiu ce faceti, nu vad analiza la loguri, nu vad verificari, nu vad ratings. Si vreau sa SHIMBAM lucrurile si sa miscam proiectele si restul ce tine de botlending.
UniversaliA is offline  
Old 04-02-2006, 20:48   #13 (permalink)
Junior Member

ReaL|DoG's Avatar

Bun, am sa vb cu erised sa mi se verifice canalul si sa imi dea puncte, dar totusi mi se pare normal, dupa cum ai zic ca vrei sa mearga totu bine, sa nu se mai faca discriminari..si sa se zica ca ii cunosti si ii propui la o liga mai mare, doar pentru faptu ca ii cunosti, dupa mine regula e regula si e valabila pt toti, nu conteaza ca-l cunosc sau nu... + de asta dupa cum am citit pe forum, ca sa treci intr-o loga mai mare, trebuie sa participi la proiecte nu?, bun... g&g cu ce participa?, botlend?... anyway.. dupa cum am mai zis...respectam decizia.
o zi buna
ReaL|DoG is offline  
Old 04-02-2006, 20:51   #14 (permalink)
Administrator

aka aqwzsx

Cunosc = Sunt la curent cu evolutia acestor canale, stiu ce propun la calificare. Nu am avut in vedere ca sunt amicii mei sau prietenii mei :)

Cat la calficare, vezi ca mai sus mai sus, am descris principiile calificarii :)

Si inca una, nu vreau sa respecti deciziile mele sau oricui nu ar fi pe forum. As vrea sa le intelegi, in caz contrar intreaba sau reclameaza pana cand nu ajungem la un numitor comun :)
UniversaliA is offline  
Old 04-02-2006, 20:57   #15 (permalink)
TCB & Ratings projects Member, #Mythic representative

arcade's Avatar

arcade is on a distinguished road
Send a message via Yahoo to arcade

ReaL|DoG o sa primiti punctele la logs cel putin eu am discutat cu Erised punctele si v-am dat punctele in functie de cat ati analizat. De postatul lor el se ocupa
arcade is offline  
Old 04-02-2006, 21:02   #16 (permalink)
Junior Member

ReaL|DoG's Avatar

Ok, scuza-ma ca-s asa insistent..sau prost de cap, dar referitor la calificarea canalelor:
Pentru #g&g nu am nici-o obiectie dupa cum zice aici
Code:
3rd league - zero implication in botlending projects & stable performance of botlending services
e ok

Pentru #BotLend
Code:
2nd league - minimun implication* in botlending projects OR medium performance of botlending services**
In afara de lsn( pe care nu il vad on pe botlending, sau nu vad cu ce ajuta el ) nu vad pe nimeni care sa fie implicat in anumite proiecte, ei de ce ar trebui sa fie in 2nd league?
#t&t too, asta nu inteleg
Totusi inteleg ca au vechime, si ca au avut probleme, dar au luat-o de la 0 + de toate astea, noi nu am avut niciodata vreo reclamatie, cum ca s-a facut take sau abuz
Totusi, unde e vina noastra, a canalelor din botlending ca majoritatea membriilor nu isi fac treaba cum trebuie? Acum sunt 100% sigur ca majoritatea or sa aiba pica pe mine... ca deschid astfel de subiecte...dar dupa cum am mai zis, eu sunt corect....deci imi place sa joc corect..
De cand suntem in botlending o singura problema am avut, cand nu ne-a mers site-ul pentru ca serveru pe care era pus urma sa se schimbe... in rest nu am avut nici-o problema... in fine... cred ca v-am plictisit deja cu toate cele zise. Daca e ceva.. mai vb pe irc..sa nu mai floodam forum-ul.
ReaL|DoG is offline  
Old 04-02-2006, 23:30   #17 (permalink)
Administrator

aka aqwzsx

Mai bine discutam pe forum, pentru ca din moment ce apar asa intrebari din partea ta, e evident ca si altcineva ar putea avea aceleasi intrebari. Respetiv, prin forum o sa raspund la toti.

Deci tu ai dat citat din calificari de liga si nu ai fost atent la o anumita nuanta. Acolo e mentionat "2nd league - minimun implication* in botlending projects OR medium performance of botlending services**". Am subliniar "OR" care se traduce prin "SAU". Si mai sus in primul meu post in acest thread am mentionat si am explicat. Ca se iau in vedere sau implicarea masurata in puncte in botlending SAU performanta serviciilor botlending prestate. Sau sau. Nu ambele. Daca nu reusesti in prima, dar reusesti in a doua - e ok, sau vice versa. Nu ai puncte in botlending, dar ai servicii ok - poti fi calificat. Nu e prea ok cu serviciile (cu conditia ca nu ai abuse), dar ai puncte - poti fi calificat. Intelegi ?

Cat la faptul ca ai intrebari, e ok for me. Cat la faptul ca ai obiectii - e foarte bine pentru mine, trebuie sa postati obiectiile. Nu e vina voastra ca nu merg proiectele la timp. Dar e vina voastra ca nu postati obiectii si asteptati totul sa apara din aer. Deci ca totul sa fie ok, trebuie depuse ceva eforturi. Cand e cazul de ajutat, de obiectat, de sugerat, etc etc. Fara certuri si multa bla bla, la concret si mai direct.
UniversaliA is offline  
Old 05-02-2006, 00:01   #18 (permalink)
Junior Member

ReaL|DoG's Avatar

bun, am inteles...sper ca la urmatoru audit sa putem promova...
o zi buna
ReaL|DoG is offline  
Old 05-02-2006, 00:04   #19 (permalink)
Junior Member

Mishu's Avatar

Mishu is an unknown quantity at this point
Default Obiectii?!

So Universalia..se pare ca sunt probleme. In calitate de manager al canalului #B&P, am cateva obiectii de facut..:
1. S-au primit undeva abusuri legate de canalul nostru? absolut nimeni nu s-a plans de chestia asta
2. Botii? cred ca de cand a intrat Erised prima data sa verifice botii am progresat remarcabil in ceea ce priveste umplerea canalelor
3. Pai tot noi sa insistam sa fie verificate canalele? Pai atunci dc mai exista cei care se ocupa cu analiza logurilor..sau trebuie rugati de fiecare data sa verifice logurile respective? sa se verifice logurile si se vede acolo activitatea propriu-zisa....lol....
4. Activitate in Botlending? pai sa zicem ca eu sunt bagat in 2 proiecte, celalalt admin in 2 proiecte, plus inca o persoana intr`un proiect....pai scuza`ma..dar cred ca pentru un canal aflat in stadiul de Checking..cred ca ii deja prea mult fatza de cat ar trebui sa facem noi. Am vazut... poti sa fii in 3rd league fara nici o activitate in botlending, ma refer la proiecte. Iar in ceea ce priveste stabilitatea, cred ca avem un uptime bun, daca nu foarte bun. Botii nu au picat nici macar odata de cand am intrat serios in treaba asta. Ce mai pot spune altceva?
Mishu is offline  
Old 05-02-2006, 00:13   #20 (permalink)
Junior Member

Wolfie's Avatar

Wolfie is an unknown quantity at this point

Sunt aici ceva oameni neseriosi nu dau nume dar cei care se ocupa de analiza logurilor a canalelor din checking se misca f greu trebuia sa avem rezultatele acu 1 sapt. La auditu ce a fost a zis ca sapt asta terminam cu logurile eu nu vad nici o miscare din partea lor...in fine mai mult nu am ce zice si daca tot noi sa insistam sa faca treaba atunci ptr ce sunt pusi! Noi trebe sa ne rugam de ei sa faca treaba ? sau sa postam obiecti?de ce nu inteleg ca trebe facut la o data multi deja sunt in checking de 3 sapt si trebuia 2 normal nu ? o seara placuta!
Wolfie is offline  
Closed Thread

Bookmarks

Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guests)

Thread Tools
Display Modes

Posting Rules