botlending forum  

Go Back   botlending forum > Botlending > Botlending projects > Polls & announcements

Polls & announcements Public polls & announcements, for botlending channels representants

Closed Thread

LinkBack Thread Tools Display Modes
Old 05-02-2006, 02:03   #21 (permalink)
TCB & Ratings projects Member, #Mythic representative

arcade's Avatar

arcade is on a distinguished road
Send a message via Yahoo to arcade

hmm se pare ca sunt si eu implicat in chestia asta cu verificatul logurilor si dak tot ati inceput macar sa continui eu pana la capat. Imi pare rau k nu au fost verificate logurile pt canalele in checking dar motivul este simplu: Logurile nu sunt pe ftp, si atata timp cat nu sunt pe ftp eu nu am ce face. Cu ocazia asta ash vrea sa ii cer lui edyy (sau oricui altcineva cu access la shell) sa urce logurile saptamanal pt k altfel se duce totul de rapa.

PS: toate logurile de pe ftp au fost analizate si analiza lor postata, iar punctele celor care au analizat au fost comunicate lui Erised.
arcade is offline  
Old 05-02-2006, 13:31   #22 (permalink)
Junior Member

SadMan's Avatar

SadMan is an unknown quantity at this point
Exclamation

mai nene ReaL|DoG , se scrie #botland nu #botlend,dovada ca esti in aer cu canalele. [#botlend] Cannot join channel- You must be invited (mode +i)

ceace face lsn ,cand e on ,cu ce se ocupa si ce iarba paste e problema lui . sau intreaba pe el direct,nu vad eu ce ai tu cu #botland.doar ptr ca eu nu sunt implicat in nici un proiect?am motiv.

Nu va mai luati de #botland,voi astia noi veniti cu pretentii spre urcare in liga,nu stiti mai nimik despre ei,atata timp cat nimeni din #botland nu acuza si nu reclama si nu zice nimik,cred ca inseamna mai mult decat proiectele voaste de incepatori.ne facem treaba corect si serios,fara "gura lumii" meritam ? bine. nu? asta e.

nu cred ca trebuie sa explice universalia la fiecare in parte rolul #botland (sau a oricarui alt canal de care nu mai puteti incapea pe motiv ca e cu un loc in fata voastra) in #botlending.universalia are si el treburile lui,chiar tre sa stea dupa fiecare sa explice ce si cum?

Ar fi fost corect si matur din partea tuturor care sunt in proiecte sa fie la subiect si sa`si faca treaba in proiectele care sunt implicati,nu mai "da`ti sageti " in canale care habar n`aveti nimik despre ele ( specific ReaL|DoG nu ma refer la tine )

Noi o sa ne vedem in continuare de treaba noastra cu sau fara voi

REGARDS

Ps: nu vreau sa supar sau se deranjez pe nimeni,scuzele de rigoare daca deja s`a intamplat asta

Last edited by UniversaliA; 05-02-2006 at 15:54. Reason: 2 > 1
SadMan is offline  
Old 05-02-2006, 15:52   #23 (permalink)
Administrator

aka aqwzsx

Blog Entries: 126
UniversaliA is on a distinguished road

Bine, mai repet inca o data si sa fie ultima oara. Daca am deschis subiectul, discutam toate astepectele sale - pentru ca sa nu ma mai repet pe viitor. Pentru ca intrebari de acest gen sigur va aparea.

Mishu, daca ar avea obiectii TCB fata de tine, cred ca aveai sa le gasesti la canal tau in info. In plus, daca aveai sa te interesezi de calificare in liga a patra - aveai sa afli, ca calificarea in liga a patra se face fara vot, se face automat din checking cu conditia ca nu s-a constatat nici un abuse si cu botii e ok. Referitor la liga a treia, mai repet tie in particular, ca am observat ca tii lene sa citesti ce am scris mai sus sau nu ai fost atent. Faptul ca un canal este in liga a treia sau a doua, nu inseamna ca trebuie sa fie implicat. E destul sa presteze servicii botlending stabile si de calitate. Sau sa se implice in proiecte, vezi si tu mai sus ca e desfasurata tema. Deci data viitoare sa fii mai atent la dialog, mai citesti pe forum conditiile si dupa aceasta postezi.

Cat la faptul ca trebuie sa va rugati la cela sa va verifice sau celalalt, nu cred ca am scris in acest thread asa ceva. Am scris simplu, daca nu sunteti verificati la timp, daca aveti ceva nelamuriri - postati obiectia/nelamurirea ceea care o aveti la proiectul respectiv sau la canalul vostru in info. O singura data de postat, ocupa nu mai mult de 5 minute. Sper ca am fost clar.

Cei care invoca ca canalul cela merita sa nu merita sa fie calficat etc etc. Eu mai mentionez inca o data, cand un anumit canal este postat la votare, el inca nu este calificat. Doar e propus, dupa aceea urmeaza votul si se ia decizia in baza acestui vot. Deci eu personal nu calific pe nimeni, eu nu determin cine sa fie in liga ceea sau cealalta. Aceasta se decide doar in urma votului. Logic apare intrebarea, ce ma costa sa propun toate canalele la calificare ? Nu ma costa nimica daca sincer, dar cand se propune un canal la calificare, se presupune ca noi cunoastem ceva ceva despre acel canal doar ? Ca are o vechime, ca are activitate, ca are servicii de calitate, etc etc. Cum eu as putea propune la vot un canal despre care nu am info sau nu cunosc ? Eu as considera o aberatie sa propun la vot canale necunoscute si despre care nu am informatii concrete si fiecare sa voteze deja numai el stie dupa ce criterii. Deci mai repet, eu consider logic ca la calificare sa fie propuse canale despre care exista si este public un anumit set de informatii. Deci e in interesul vostru, sa insistati sa fie efectuate aceste verificari - in caz daca sunteti ignorati, o SINURA obiectie pe forum e suficienta. Sper ca si aici am fost clar.

P.S. unele posturi au fost sterse. Sper ca am fost clar aceasta data, ca deja m-am saturat sa repet acelas lucru pentru fiecare in parte.
UniversaliA is offline  
Old 06-02-2006, 03:21   #24 (permalink)
Junior Member

Augustin's Avatar

Augustin is an unknown quantity at this point

for B&P , e&e ... sorry boys you`re my friends but ... aici se tine cont si de vechime nu numai implicare si etc ... T&T de ex unde kart e cu capu pe sus chit ca e in fata multora e un 0 dar nu asta cont , ei au vechime chit ca trec prin o perioada nefata ... fiecare poate avea probleme , #botland unde SadMan nush ce are ie nervos pt. un post unde am zis ca nu merita inca 1st #botland ... inca sunt de aceiasi parere dar ei au totusi o vechime as for lsn .. el e implicat in coding / scriptin si nu trebe sa fie pe irc help sau d`astea...

So have fun & gl

`b`y`e`
Augustin is offline  
Closed Thread

Bookmarks

Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guests)

Thread Tools
Display Modes

Posting Rules