![]() |
|
|||||||
| Botlending channels Related to botlending channels, botlending, helpers etc etc. |
![]() |
|
|
LinkBack | Thread Tools | Display Modes |
|
|
#11 (permalink) |
|
Junior Member
beng ... are omu dreptate
anyway in botlending e ceva de genu : who cares ? noone cares krimson :P cat despre faza cu copiat la nume da ... true true ... cu copy / paste nu ... si dak le traduc singuri sau somethin` like that ... same shit toti or sa zica copy / paste .. asa ca mai bine nu se obosesc si nik si ies tot acolo ... diferenta e ca uni au bunul simt sa puna copyright ...
|
|
|
|
|
|
#12 (permalink) |
|
Member
Eu unu zic ca nu ar trebui sa ne cacam pe noi si sa aratam cu degetul la altii ca nu au pus copyleft nu stiu ce cand defapt ar trebui sa scrie mare si clar eggheads
exceptand fireste creatii proprii.
|
|
|
|
|
|
#13 (permalink) | |
|
Junior Member
@Augustin: daca tot no-one cares, de ce mai fac parte din comunitate? scuze.. eu am ceva cu cuvantul ''comunitate''
dar totusi daca e vorba despre o comunitate, ar trebui ca situatia sa fie ceva gen ''primesti ceea ce dai''. de unde sa tot primesti daca tu nu dai nimic la schimb? asa e ca si cum ar fi fiecare pe cont propriu. si la faza cu site'urile, nu zic sa rescrie comenzile, ca pana la urma sunt aceleasi comenzi peste tot si nu ai cum sa le explici in 10000 de feluri. doar ca la un moment dat apar exact aceleasi exemple ca pe site'ul a&a si nici macar n'apare copyright acolo.. tot lor isi pun ©.. asta da spirit open-source ![]() @caesar: copyright`ul pentru eggdrop se duce automat la eggheads.. nu cred ca a avut cineva nesimtirea (inca) sa'si atribuie copyright'ul si pentru eggdrop.. (desi nu ar fi o surpriza prea mare daca s'ar intampla si asta)_____________________ am editat postul ca sa aduc urmatoarele argumente: Quote:
|
|
|
|
|
|
|
#14 (permalink) |
|
Junior Member
Ba cum draq vorba astora.....modificam arhiva la eggi doar ca sa nu fie ca la a&a? eu am pus dupa cum s-a cerut copyright si link pe acesta deci nu pare sa fie o problema....oricum sincer sa va spun acuma se pare ca #lending va ajunge rapid din urma (no offence) dar majoritatea persoanelor din cate am vazut vor sa se retraga din botlending (cateva in cazul acesta), iar altele prefera canale unde sa fie draq seriozitate.....s-a cam dat draq botlending........
|
|
|
|
|
|
#15 (permalink) |
|
Junior Member
@Top0mbladon: eu nu cred ca #lending merita luat in considerare atat timp cat ei folosesc a&a light si nu au coderi de partea lor. retrasul din botlending e problema fiecaruia, dar, cum am zis si mai sus, ar trebui sa primesti in schimb exact ceea ce ai dat inainte (nu bag mana in foc, dar sunt aproape sigur ca majoritatea, daca nu toate persoanele care au plecat din botlending nu au prea avut contributie la imbunatatirea comunitatii)
|
|
|
|
|
|
#16 (permalink) |
|
Administrator
aka aqwzsx |
Fara suparare, dar nu v-ati saturat ? :) Forecast`uri de acest gen aud deja de patru ani in privinta a&a, acuma aud in privinta botlending si a&a light :) Deja devine plictisitor :) Deci botlending va exista in o forma sau alta foarte mult timp, fie convine asta cuiva, fie nu. Se lucreaza cu incetul la mai multe proiecte, despre care 99% din cei de pe #botlending cam nu am ideie, desi se folosesc de rezultatele acestor proiecte in permanenta. In plus la asta s-a format un nucelu de canale din primele trei ligi care e foarte stabil, alcatuit de canale stabile si cunoscute. Chiar daca nu mai existau alte proiecte sau rezultate, insasi existenta acestui nucleu - pe mine personal, ma satisface ca rezultat. De la botlending mai mult nimica nici nu se cerea.
Deci in concluzie, e normal ca o perioada suntem in pauza, alta perioada mai lucram, uneori sunt rezultate, uneori nu. Gasesc asta normal si natural. Principalul e ca ne strangem pe botlending, mai discutam/comunicam, ne mai ajutam reciproc sau utilizatorii, uneori ne mai certam/distram etc. E ok zic eu :) Suntem o comunitate si respectiv toate ce le implica. Deci discutia in general a inceput cu totul in alta directie, si anume referitor la problema originalitatii, il gasesc acest fenormen deja normal, fiecare la inceputurile sale se inspira de undeva fie direct, fie inderect. Principalul este sa maturizam si evoluam la timp, si anume sper in timp canalele sa devina mai distincte/diferite si fiecare sa-si dezvolte propiul spirit. Eu deja observ acest proces. Cat la faptul ca se foloseste aceleasi comenzi sau script, ma rog, am putea merge mai departe si implica insasi faptul ca toti folosim acelas eggdrop :) O sa stati fiecare sa programati prorpiul bot in C sau alt limbaj ? :) Probabil eu par exagerat de optimist, dar deja e problema fiecaruia cum sa vada paharul, pe jumate gol sau pe jumate plin :) |
|
|
|
|
|
#17 (permalink) |
|
Junior Member
|
puteam sa tac ? nu...deja s`au intamplat prea multe...
si krimson...#botlending nu mai e o comunitate de mult timp...incearca CEE daca vrei comunitati...lasa`ne in p**a mea in pace cu discursurile tale obosite...si ii iei pe astia asa de sus de parca tu esti mai breaz...pana acuma cand am tot citit posturile tale la acest thread eu n`am auzit de tine...si nici de acum incolo nu voi da 2 lei pe tine (ROL nu RON)...incearca sa nu te mai bagi aiurea in seama...si topombladon are dreptate si caesar la fel...si nu ne ma zi tu de Open Source. nu`mi spune ca tu nu folosesti a&a light...si n`ai schimba !version la el sa apara made by krimson sa vada lumea ce p**dos esti tu...eu dau copyright cui vreau si ma poti numi lamer...hotu` neprins negustor cinstit...iar copyright am sa pun @ eggheads.org si @ starbots.info ...pentru ca aqwzsx a folosit eggdrop care nu era invetat de el deci nu ar trebui sa beneficieze de copyright complet...in fine problema asta discutati`o la tribunal... legat de #botlending ... problema o reprezinta ligile si faptul ca atunci cand cineva ajunge in 2nd sau mai mare deja se crede superior celorlalti...ca sa nu zic de cele din elite...sa nu zic de adminii a&a ... problema lui aqwzsx asta... #botlending nu va mai tine mult ca toti coordonatorii s`au culcat pe o ureche ca au helperi si fac helperii pentru ei...in caz ca ajunge aqwzsx sa citeasca pe aici...schimba tata organizarea ca asa nu mai merge...inaintea era o placere pentru mine sa stau sa fac help...dar dupa aia si`au aratat toti fetzele adevarate...schimba`i pe Erised si pe Virtual...si ceva mai mult lucru`...puneti osu` la treaba si nu asteptati sa face doar noi... poate unora acest post li se va parea offeding...poate altii il vor folosi ca sa trezeasca pe ceilalti...draq stie ... personal cred ca va lua delete in 30 de minute de acum...maxim...sper sa nu ia ca sa poata toti citi...toti cei interesati... good luck mai departe ... implicare 0 din partea tuturor ... nu`i de mirare ca se retrag canale si se duc la #Lending pe care va zic eu ca il puteti lua in considerare ... e a&a light apropo modificat la sange...dar ce stiti voi...va bagati aiurea in seama fara sa stiti nimic (de fapt aici ma refer doar la krimson...dar mi`a fost lene sa dau backspace si deci am scris mai departe) ... #botlending nu foloseste a&a light ? #botlending nu inseamna #a&a din cate stiu eu...la fel cum #Lending nu inseamna un singur canal din componenta ligilor...dar na...as u wish... inca o data va urez succes good bye |
|
|
|
|
|
#18 (permalink) |
|
Junior Member
|
Mda, oare e nevoie sa iti bati joc de cineva ? ma refer la Sadman si Virtual..si toti cei care vor urma sa intre pe #Lending.
Sadman Code:
@ 12:45:24 | *** Parts: sadman (~smire@SaddMan.users.undernet.org) (ma gandeam cum ca ati fi mai deosebiti,dar tot un xerox sunteti.....) Code:
@ 13:23:00 | *** Parts: VirtualGod (~Virtual@Virtual.users.undernet.org) (Au rasuuu, revin mai tarziu sa fac cerere sa bag #007 in #Lending...) Code:
@ 19:47:47 | *** Joins: xszwqa (~aqwzsx@xszwqa.users.undernet.org) @ 19:48:00 | *** KallaS- sets mode: +v xszwqa @ 19:48:05 | <@KallaS-> welcome to hell @ 19:48:10 | <+xszwqa> aha :) @ 19:54:13 | <+xszwqa> deci o zi buna :) @ 19:54:15 | *** Parts: xszwqa (~aqwzsx@xszwqa.users.undernet.org) Voi ce credeti ca daca aveti @ sau +v sunteti mai ciumeci? si aveti dreptu sa va bateti joc de toti?.. eu unu sunt sigur ca suntem toti la fel, dar exista si exceptii.. Sadman, degeaba ai zis tu ca suntem un xerox... dar intr-un proiect, nu trebuie sa verifici canalele?, logurile pt activitate? etc?.. + de asta noi pe #lending ne-am adunat mai multi, care avem chef de a face ceva, nu sa stam pe botlending si sa ne batem joc de cei care intra si cer op.. Eu sunt unu care are chef de a face ceva, si sa faca serios.. nu sa fac ceva, doar ca sa fiu faimos pe irc.. cum multi gandesc asta.. si cum majoritatea din cei cu @ si + fac.. but awyway... nu e problema mea sa scot in evidenta astfel de probleme... pentru ca nu se vor lua in considerare. PS: lending nu face concurenta la nimeni.. asa sa se stie si sa nu mai mai veniti cu alte idei sau critici. PS1: No offence ( nu asta a fost intentia cu care am postat aici) intentia a fost doar sa arat adevarata fata a unor membrii din botlending. PS2: Accept orice crita asupa mea dar nu tolerez nici-o critica asupa #e&e & #Lending .. . Daca ati avut macar curiozitatea sa intrati pe forum, ati fi vazut ca la Tcl/mirc scripting este un script, cum sa nu mai dai broadcast + advertise pe canalu de help, si acolo jos undeva scrie " acest script a fost facut cu ajutotu lu arcade" ..de unde vatzi da seama ca nu suntem xerox-uri sau lameri cum fac altii si modifica nick-ul, ci doar vrem sa facem ceva frumos si sa lucram in echipa.. ceea ce pe botlending nu se observa chestia asta. have a nice day, ca eu deja am avut-o |
|
|
|
|
|
#19 (permalink) |
|
Junior Member
Alexik tu zici de krimson ca nu ai auzit de el.. dar tu vad ca ai doar 2 posturi pe forum
) esti foarte cunoscut.Eu personal nu cred ca o persoana care are un canal de botlending are "helperi" care lucreaza pt el.. dar in fine Si poate ca ai ceva dreptate .. sunt ceva persoane sus acolo pe botlending care se cred mai presus de restul ... dar aici este problema ta pentru ca nu stii cum sa te uiti la ei.. de aia`i vezi tu asa "mari" |
|
|
|
|
|
#20 (permalink) |
|
Junior Member
Arcan eu am postat pe forumul asta de m-am saturat si uitate cate posturi am eu.....toate au luat del si mutate in recycle, cum va fi si cu asta....si voi ramane cu 0 posturi....so....think about it
|
|
|
|