botlending forum  

Go Back   botlending forum > Botlending > Botlending channels

Botlending channels Related to botlending channels, botlending, helpers etc etc.

Reply

LinkBack Thread Tools Display Modes
Old 25-03-2006, 18:11   #1 (permalink)
Junior Member

krimson will become famous soon enough
Default quakenet vs undernet

Apropo de expansiune: am putea incerca sa populam si #botlending de pe quakenet (am vazut ca deja exista L pe el, doar ca e cam pustiu :) ). Am putea folosi ca punct de reper acest post.

Singurele lucruri ce trebuiesc luate in calcul sunt:
  1. deja exista un serviciu de boti al quakenet (oficiali). mai multe info pe #help.bots
  2. scriptul a&a trebuie actualizat pentru quakenet (am incercat sa lucrez cu cativa eggdropi in quakenet, dar sunt mai multe probleme (nu suporta toate modurile, nu recunoaste botii oficiali -Q,L,S- si implicit nu se poate loga singur, etc)

Astept sugestii, idei, propuneri de lucru :)
krimson is offline   Reply With Quote
Old 25-03-2006, 20:30   #2 (permalink)
TCB & Ratings projects Member, #Mythic representative

arcade's Avatar

arcade is on a distinguished road
Send a message via Yahoo to arcade

poi krimson eu nu prea stau pe quakenet dar mai stii. poate o sa imi placa
arcade is offline   Reply With Quote
Old 25-03-2006, 23:21   #3 (permalink)
Administrator

aka aqwzsx

Blog Entries: 126
UniversaliA is on a distinguished road

Referitor la a&a light, va fi compatibil cu mai multe retele, inclusiv Quakenet. Cat la expansiune, doar de dragul expansiunii, are rost ? :) In plus, luand in considerare ca nici pe undernet nu se face asa multa treaba :)
UniversaliA is offline   Reply With Quote
Old 25-03-2006, 23:38   #4 (permalink)
Junior Member

krimson will become famous soon enough
Nu ar fi expansiune de dragul expansiunii. Am putea gasi oameni noi, cu idei noi :)
krimson is offline   Reply With Quote
Old 25-03-2006, 23:41   #5 (permalink)
Junior Member

ReaL|DoG's Avatar

ReaL|DoG is an unknown quantity at this point
Send a message via Yahoo to ReaL|DoG

Oameni noi cu idei noi, pe undernet cu ce strica niste idei noi ? ... anyway. nici eu nu vad de ce sa ne extindem pe 100 servere.. mai ales ca pe quakenet.. ai "X" imediat pe canal..deci nu ai nevoie de un bot anume.. Ai avea nevoie doar pt fitze.. asa cum toti cer bot si pe undernet.
ReaL|DoG is offline   Reply With Quote
Old 08-07-2006, 09:39   #6 (permalink)
Junior Member

UtahEdu's Avatar

UtahEdu is an unknown quantity at this point
Default Despre Quakenet.

Scuze ca postez si eu dar cam tarziu in fine:

ce vreau sa spun este ca pe "quakenet" se pune G-line la comanda,daca e vreo firma concurenta zbori.
Asta e vazut testat si probat acu recent 06.2006 am incercat sa dau 2 eggdropi de la mine cu totu deci nu ca si canal de help si m-au batut aia la cap cum ce si cum se face desi ii trimiteam pe site sa citeasca tot nu intelegeau nimik .
Ce ma dispera e faza cu G-line am luat G pe o clasa de 250 de vhosturi ...Nu se merita parerea mea.

Vine unu si zice vrei sa vezi ca in 10 minute cade tot un canal cu 60 eggdropi si psybnc in fine lamenes
UtahEdu is offline   Reply With Quote
Old 08-11-2007, 01:55   #7 (permalink)
Junior Member

Getodacul is an unknown quantity at this point

UtahEdu ca utilizator de quakenet de ani de zile imi permit sa te contrazic. Sfatuiesc pe oricine sa citeasca intai regulile retelei. Germanicii de acolo chiar aplica regulile. Si acolo un oper nu trebuie sa explice nimanui de ce a dat un g-line. Lipseste birocratia specifica undernet unde operii nici kill n-au curaj sa dea fara sa poata dovedi temeinic.
Extras din reguli din cauza carora probabil ai avut tu probleme:
Quote:
Clones

Creating excessive clones from your connection, or by using proxies, is forbidden.

If you need to run more than 5 clients on your connection you need to acquire a trust, or your clients will get G-lined. Note that the customers of a few ISPs are only allowed to run 2 simultaneous connections.

Idlebots

Using bots or clones with no real functionality to artificially boost channel averages is forbidden.

Malicious bots

Connecting any type of bots to QuakeNet that break any of these rules is forbidden. This includes Floodbots (flood/spam channels/users), Clonebots (armies of bots with the same address, presumably used maliciously), Warbots (used to takeover channels), Idlerbots (boosting channel averages with no useful functions) etc.
Tot ce trebuie sa faceti e sa obtineti trust daca eggdropii ruleaza pe conturi legale.

Later Edit: Scuze ca am reinviat un topic vechi am vazut mai tarziu data postului anterior. Dar daca tot am scris...
Getodacul is offline   Reply With Quote
Reply

Bookmarks

Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guests)

Thread Tools
Display Modes

Posting Rules