![]() |
|
|||||||
| Botlending channels Related to botlending channels, botlending, helpers etc etc. |
![]() |
|
|
LinkBack | Thread Tools | Display Modes |
|
|
#1 (permalink) |
|
Junior Member
Am dat si eu !channels a pe consola si mi-au aparut urmatoarele:
Code:
<+TopOmbladon> `channels a -PCGuard- 041 abuse channels: @#UTesT 04(2) -UltraGuard- 041 abuse channels: 04#amorezii (11) -UandU- 041 abuse channels: @#UTesT 04(2) -Chello- 042 abuse channels: #httrivia 04INACTIVE, #g00d 04INACTIVE Code:
<TopOmbladon> man <TopOmbladon> am egg acolo <xlmpq> ok :)) <xlmpq> stii ce ma gandeam <xlmpq> ca va cerut si voua buti :D <TopOmbladon> pai eu aveam acolo ma <TopOmbladon> =)) <TopOmbladon> era pe cycle <xlmpq> :)) <TopOmbladon> deci dam purge la amandoi sau?... <xlmpq> in fine.. <xlmpq> nui dau purge :) <xlmpq> eu las.. <TopOmbladon> da?...ok;) sa vedem ce zice botlending si lending de asta <xlmpq> daca voi vreti asta e :D <TopOmbladon> o zi buna <xlmpq> TopOmbladon daca vrei sa fii catar asta e ..nai decat <TopOmbladon> man in cazuri d`astea se da purge la amandoi botii;) dar la helpul care il faceti voi...in fine nu condamn pe nimeni decat pe tine ca nu stii cum se face...atat am avut de spus..o zi buna <xlmpq> TopOmbladon mie mia cerut boot <xlmpq> mam dus pe canal .. <xlmpq> am dat !auth !usage !seen a <xlmpq> si nu a raspuns nimic <xlmpq> si am dat boot <xlmpq> nu am banuit ca mai era unu <TopOmbladon> xlmpq eu ti-am spus ... m-ai vazut ca am intrat pe canal si ti-am spus si acolo:) in fine:) hai pa pa <xlmpq> ok.. bft Deci eu unul sunt satul de helpul acestor canale.......m-am scarbit....cer penalizarea acestora... Code:
<+TopOmbladon> Chello purge #g00d another bot from #L&B <@Chello> <<Ombladon>> TopOmbladon!~Ombladon@Top0mbladon.users.undernet.org PURGED #g00d, reason: another bot from #L&B |
|
|
|
|
#3 (permalink) |
|
Junior Member
Regula asta nu tine de botlending. Managerii canalelor au inventat aceasta regula pt ca boti sa nu se mai certe. Eu am avut boti de la vreo 3 canale de botlending, managerii stiau de canal blabla si nu era nici o problema. Inca ceva ... orice canal are dreptul de a-si selecta clientela.
|
|
|
|
|
#5 (permalink) |
|
#a&a representative
|
indiferent de ce ati zis voi mai sus, el are dreptate. #L&B va fi penalizat, vom decide in curand cum. motivul este acela ca #L&B nu accepta regulile botlending, probabil poate si o regula nescrisa. am decis in trecut ca in aceste cazuri (pana la realizarea botnet-ului) fiecare canal ce obtine 2+ eggdropi sa nu mai ramana cu nici unul si sa fie si trecut in blacklist. cel mai probabil, #L&B va fi exclus din botlending, el fiind doar in pending. puteti sa va mai exprimati opiniile aici timp de 24h, dar asta nu va schimba decizia.
|
|
|
|
|
#6 (permalink) |
|
Junior Member
|
no.. oricum ce zic acum nu schimba decizia...dar anyway..
Avand in vedere ca #L&B nu sunt de mult in botlending, eu cred ca un motiv ca asta nu ar trebui sa fie de ajuns pt excluderea lor din botlending... nu e asa grav ca un chan care a facut take, ci doar nu a respectat 1 regula "nescrisa" de care multi care se inscriu nu o cunosc. Cred ca ar fi mai bine sa fie postate regulile de a da boti, in asa fel toti cei care intra ( sau care sunt deja ) stiu ca sunt advertizati..si la prima abatere ar putea exista o penalizare sau mai rau o eliminare din botlending. Mie unu mi s-a intamplat de mai multe ori sa fiu pe un canal.. si apoi sa vad alt membru de la alt chan..care da bot. Eu unu personal mereu am dat purge la bot, iar daca imi aduc bine aminte..celalalt membru a lasat botu ( nu fac nume ca nu vreau iar polemici.. ), si nu am stat sa postez asta ca abuse.. ( avand in vedere ca regula nu este scrisa, si ca fiecare canal de help are regulile lui pentru a da boti ). Parerea mea este sa te mai gandesti putin inainte sa le dai reject
|
|
|
|
|
#9 (permalink) |
|
Junior Member
Chair dak #L&B a gresit , nu cred ca ar trebui exclusi din BotLending, poate suspendati dar in nici un caz exclusi. Nu au facut ceva extraordinar de grav, dar admini decid...
P.S. - rimbu ar trebui sa respecti lumea...dar deh .. |
|
|
|
|
#10 (permalink) |
|
Administrator
aka aqwzsx |
Cat la stima si respect, eu consider ca asa gen de lucruri trebuie de meritat si ar fi anormal sa cer de la cineva stima sau respect fata de mine sau altcineva. Dar, ofense gratis sau aceeasi ignoranta, in cadrul botlending unde se presupune o colaborare intre canale - eu personal consider ca actiuni destul de grave.
rimbu, nu ai pentru ce sa-ti ceri scuze, actiunea ta a zis totul. Cat la observatii/penalizari de asa gen, sunt facute NU pentru ca cineva nu are ce face, dar pentru ca avem scopuri in comun si suntem o comunitate si uneori cineva uita de aceasta, inclusiv si bunul simt. |
|
|
![]() |
| Bookmarks |
| Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guests) | |
| Thread Tools | |
| Display Modes | |
|
|