botlending forum  

Go Back   botlending forum > Botlending > Botlending channels

Botlending channels Related to botlending channels, botlending, helpers etc etc.

Closed Thread

LinkBack Thread Tools Display Modes
Old 11-06-2006, 15:32   #21 (permalink)
Junior Member

Alexik's Avatar

Alexik is an unknown quantity at this point
Send a message via Yahoo to Alexik
Cool

@ReaL|DoG : nu am zis de krimson decat ca-mi pare rau ca o sa aiba si el de suferit...si de amigo_x am zis acelasi lucru...oricum amigo_x numai injurii mi-a adus de la inceput de cand am intrat pe #botlending ... nu pot sa inteleg de unde atata ura pentru ca nici nu ma cunoaste...

@arcADE : nush ce parere mi-am facut in ochii tai...si din pacate e un abuz din partea helperilor T&T care zici ca sunt scripturi de invite...asa ca pe forum se posteaza...dc sa imi rezolv in prv ? ca sa nu stie toti ce se intampla pe #botlending ? eu nici macar o singura data de cand sunt pe #botlending nu am dat invite cuiva sau sa-i cer sa intre pe #LendBoT daca vrea bot...nici macar cand m-a intrebat...i-am zis sa aleaga din topic sau de la !channels ...dar se pare ca sunt altii mult mai lameri decat mine...

iar legat de acest reymisterio...parerea mea despre el era foarte buna dar se pare ca de cand e la t&t ... zici ca si-a cumparat planeta lui...n-ai loc de el nicaieri...

in fine...no more comments...mai bine tac chiar daca eu ies lamer la faza asta...dar sincer mi s-a scarbit de unii oameni de pe #botlending ... fara shto si fara nimic...asa ca good bye...ne mai auzim
Alexik is offline  
Old 12-06-2006, 00:26   #22 (permalink)
Junior Member

SadMan's Avatar

SadMan is an unknown quantity at this point

Cand e next episode? mi`am luat popcorn e nice
SadMan is offline  
Old 12-06-2006, 15:38   #23 (permalink)
#t&t representative

verzui's Avatar

verzui is an unknown quantity at this point
Send a message via Yahoo to verzui

Ce dreaq ma aveam pretentzii de la voi....dar sa postezi ca a facut omu reclama la un canal din #botlending si mai ales ca reclama a fost facuta in privat e total lipsit de profesionalism....& Top0mbladon si Alexik yo zic ca mai avetzi de mancat pana sa ajungetzi macar la jumatate din capacitatea t&t .....
verzui is offline  
Old 12-06-2006, 16:04   #24 (permalink)
Junior Member

Alexik's Avatar

Thumbs down

nush cum sa zic...mi se rupe de impresiile voastre...adica ale astora din t&t...so...buzz off ca sa nu zic altfel
Alexik is offline  
Old 12-06-2006, 16:14   #25 (permalink)
#t&t representative

verzui's Avatar

Alexik....mai intai invata sa scri apoi sa ti se rupa de "impresiile" noastre...
verzui is offline  
Old 12-06-2006, 16:23   #26 (permalink)
Junior Member

Alexik's Avatar

Thumbs down

si daca mi se rupe oricum de voi si de parerile voastre ? deja va spargeti in bashini fara vreun suport real asa ca stfu !

EDIT: si apropo mai "cuae" ... "scrii" se scrie corect si nu "scri" asa ca invatza tu sa scrii si apoi sa vii sa discuti cu mine
Alexik is offline  
Old 12-06-2006, 16:31   #27 (permalink)
Junior Member

ReaL|DoG's Avatar

ReaL|DoG is an unknown quantity at this point
Send a message via Yahoo to ReaL|DoG

aqwzsx, te rog pune si tu locked pe threadu asta..ca deja aici o dam in seriale..

@t&t, nush cine va credeti voi dar oricum nu sunteti ceea ce credeti.

@ Kart, imi pare rau pt tine, dar acum ceva timp mi-ai zis ca #e&e echipa de takeri, well..imi pare bine sa aud acum ca in echipa ta ai un taker, adica raymisterio.. logurile nu au fost puse pe forum, pt ca nu ar fi fost luate in considerare, dar in caz ca le vrei contacteaza-ma la realdog@ircproject.info

@alexik, tie ti-am zis sa termini, nu te pune in mintea tuturor..ca nu ajungi departe..lasa-i in plata lor sa faca si sa se creada cine s-or crede.. not your bussines.

@topombladon, nu o lua pe urmele lui amigo_x cu limbaju infect, stai in banca ta, ca stateai bine pana acum cateva zile, nu da impresie proasta

@aqwzsx, te mai rog odata pune locked pe post. ca cine stie unde se ajunge..

Thank's all

Last edited by ReaL|DoG; 12-06-2006 at 17:08.
ReaL|DoG is offline  
Old 12-06-2006, 17:04   #28 (permalink)
#mythic representative

write's Avatar

write is an unknown quantity at this point
Send a message via Yahoo to write
Default omg

nici nu ma lasa sufletu sa citesc tot threadu .. fratilor ati innebunit dar sunt de acord cu o chestie.. nu se face reclama pe #botlending ... so cand cineva intreaba de chanuri ... de cand sunt eu si stiu ca asa e "regula" raspunsu sa fie : intra pe un chan din topic, sau da !channels ... nu ca fiecare sare si da notice`uri , inviteuri ca sa ia de la el .. hai sa nu fim kiar asa penibili ...
write is offline  
Old 12-06-2006, 19:06   #29 (permalink)
Junior Member

KilingShadow is an unknown quantity at this point
Cool 7 ani de pe strada

Deci:

1. Am aplicat si eu metoda lui Erised si Universalia ...... incep ( cum face universalia ) si apoi tac din gura si postez si eu la sfarsit ( cum face Erised ) , lucru care pot sa spun ca il admin la ei....

2. @ReaL|DoG eu unu nu am nimica cu nimeni si nimica... din cate ai spus si tu Amigo a fost cel care a inceput... asta da dovada de cei 7 ani de acasa si de scoala vietii de care se pare ca duce lipsa

3. @Alexik eu unul te sustin si crede-ma ca te "inghit" ... te consider chiar tovaras cu mine pt ca m-ai ajutat foarte mult si tu si ReaL|DoG

4. @Write a si zis... nu cred ca ma sustine pt ca este prieten cu mine sau alte kkturi.. dar acum daca toata lumea ar baga invite scripts sau boti cu greet pe #Botlending cu reclama la canalul sau ce am mai rezolva? Hai sa scoate draq !channels sau topic.. sa punem "Bine ati venit pe IAD... paradisul reclamelor "

5. Cat despre reclama aceea si despre ce se spune aveti motivul pt care am postat. Eu unul cand ma intreaba careva de boti ii spun sa aleaga din topic sau sa tasteze !channels.. si deh nu sunt decat la inceput.. mai am mult de mers sa ajung ca T&T... si sper sa nu ajung sa am "fitzele" lor...

Universalia sau orice alt moderator luati o masura ( daca o luati ) si inchideti draq topicul asta.. stergeti-l pt ca vad ca de la un kkt mic s-a facut unul cu samburi si fiecare ia cate o gura...
KilingShadow is offline  
Old 12-06-2006, 21:09   #30 (permalink)
#t&t representative

verzui's Avatar

Alexik..."scrii"? heheheheh mai pune mana si mai documenteaza`te tata.....si...write....reclama nu a fost data pe #botlending a fost doar pe privat...si omul care a dat`o era nou la noi si probabil vroia sa faca si el ceva bun
verzui is offline  
Closed Thread

Bookmarks

Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guests)

Thread Tools
Display Modes

Posting Rules