Langa sanatate, mai este nevoie si de ceva omenie si minte, mai putina graba in concluzii, care fara argumentare sau fapte concrete in baza sa - devin simple delirari sau ofensari gratis.
In afara acestor elemente enumerate mai sus, ar fi bine sa invatati sa va exprimati corect si la subiect, fara sa treceti la personal si ofensari. Ar fi bine deasemenea inainte de a posta sau spune ceva, sa mai ganditi si sa va informati. Cand dati referinta la anumita regula, sa citati sursa acelei reguli, cu link direct la vot sau prin quote. Nimeni nu a facut asa ceva.
Nu cred ca pe forum se va gasi regula sau vot direct, care ar interzice un canal botlending sa-si faca publicitate. Ba chiar invers, pentru aceasta si a fost creat botlending, pentru promovare etc etc. Dar cum s-a mentionat foarte logic in acest thread, daca fiecare canal ar pune cate un script de invite sau publicitate, cam va fi flood. Respectiv se intuieste logic, ca modalitatea aceasta de publicitate nu ar fi comfortabila nici pentru utlizatori si nici pentru organizarea botlending`ului in general. Dar din alta parte, cineva din t&t a mentionat, ca persoana care a facut asa ceva, e o persoana noua pe t&t si a dorit sa ajute cu ce a considerase ca ar fi bine. Si nu am nici un motiv sa nu cred aceasta, desi la t&t la status nu prea am vazut update ultimul timp.
Eu consider ca o simpla observatie ARGUMENTA si POLITICOASA direct acelei persoane, ar fi mai mult ca destul pentru a solutiona aceasta MICA si NESEMNIFICATIVA neintelegere. Dar ce s-a facut si cum s-a facut? Totul se vede in acest thread. Si se vede ca de la un lucru fara importanta se deviaza la maxim prin certuri si ofensari, plus ca este implicata maximum lume in aceasta ISTERIE. Pana la urma s-a ajuns si la mine deja, "ca vezi ca aqwzsx are preferinte si nu facuse nimica". Poate sa incep sa enumar cine si ce a facut? :) Ca nu prea conisder ca o sa va convina o asa numerotare.
Dar bine, de la vorba sa trecem la actiuni :) Sa nu se zica ca "aqwzsx nu face nimica".
- O sa ma apropii personal de acea persoana si o sa-mi cer scuze pentru atitudinea membrilor botlending si o sa-i explic in doua cuvinte ca asa ceva pe botlending nu e de dorit sa se faca si daca doreste sa ajute, o poate face altfel inclusiv in proiectele botlending.
- Toti cei care au ofensat, invocat autoritar, nemotivat si fara referinte in acest thread, au deviat de la subiect, vor lua ban pe forum pe doua saptamani. Fara exceptie. Banurile o sa le pun maine, ca sa reuseasca toti sa citeasca acest thread si sa fie la curent cu motivul banului.
- Unica vina t&t in cazul dat a fost aroganta si limbajul. In plus Amigo_X a mentionat printre altele ca nu mai doreste sa faca parte din botlending. Daca, dupa ce i-au trecut nervii - va insista pe acest fapt, logic ca t&t va fi scos din lista canalelor.
- Acest thread, va fi considerat precedent pentru asa gen de tread`uri, pentru orice ofensare sau bla bla gratis in sectia abuse, va fi dat ban.
- Daca va mai certati sau vedeti ca merge spre cearta, va abtineti si da-ti ingore, dar nu fugiti pe forum sa-mi postati mie. Ca nu aveti 5 ani sa va dispart fiecare zi si sa spun ca acela are drptate sau celalalt. NIMENI NU ARE DREPTATE DIN MOMENT CE SUNTETI IMPLICATI IN CEARTA. Aveti si voi o mandrie proprie si educatie? Nu? Atunci nu cobarati la asa nivel si stimati-va reciproc si pe voi insuti. E asa de greu sa realizati aceasta?
Tema inchisa, thread inchis, discutiile pe ACEST forum inchise si pe botlending tot. Daca pe botlending se va continua cearta, se va da banuri si acolo.