botlending forum  

Go Back   botlending forum > Botlending > Botlending channels

Botlending channels Related to botlending channels, botlending, helpers etc etc.

Closed Thread

LinkBack Thread Tools Display Modes
Old 24-06-2006, 14:20   #11 (permalink)
#y&y representative

bazilutzu's Avatar

bazilutzu is an unknown quantity at this point
Send a message via Yahoo to bazilutzu

Well...
1st. "Ely-K" : scuze ca am scris gresit nickname-ul/Username-ul tau, greseala mea, recunosc.
2 Ely-k : Nimeni nu ar vrea sa faca log-uri degeaba, dar se pot face multe smeckerii pentru a face rau cuiva *daca vrei*
3 Imi cer scuze in numele lui Okela pentru ca a afirmat despre canalul respectiv faptul ca este de "2 lei". Aici ai dreptate ca numele unui canal sau variatia de useri de pe el multumeste in primul rand Adminul canalului pe urma staff-ul, etc.
4 Motivul banului pentru care a fost scos de pe canalul #RadioOradea, YmmaX, nu conteaza, pentru ca operatorii isi rezerva dreptul de a "accepta" pe oricine doresc ei pe canalul unde sunt. *In caz de abuse de putere, se gasesc si alternative & banurile nu sunt date chiar degeaba*. Anyway.. A fost eliminat pentru reclama.
5 Odata ce mai era un bot acolo, Helper-ul nostru ar fi trebuit sa declare canalul -Reject-, dar daca a adus bot acolo fara sa i se ceara asta, neavand statutul de @operator, a fost o neglijenta din partea helperului nostru, in cazul de fata YmmaX.
6 Faptul ca YmmaX a spus ca va "apara" acel user cu puterea #Y&Y-ului este o afirmare TOTALY WRONG! #Y&Y nu ofera protectie decat in cazul in care cineva vine si cere un bot de la noi & respectivul user cere/seteaza protectiile canalului *in cazul in care YmmaX s-a referit la o astfel de putere*, in caz contrat AGAIN, BIG MISTAKE, #Y&Y nu flodeaza/ tine nickname-uri etc. etc.
7 Real|Dog : partea cu "Prohacker" nu am inteles-o pentru ca nu mi-am dat seama ce ai vurut sa subliniezi odata ce am spus ca YmmaX a fost eliminat din echipa. *Sorry if it`s a mistake*
8 Ely-k : astept in continuare log-urile de la tine, cu ceea ce ai postat aici, pentru a putea fi analizate si de catre mine. *Sorry & No Ofence, like I`ve sayd before*

Best Regards, bazilutzu.

#Y&Y Member!
bazilutzu is offline  
Old 24-06-2006, 20:59   #12 (permalink)
Junior Member

JavaScripting is an unknown quantity at this point
Default :|

Lasati-ne cu scuzele astea si numai vorbiti de parca nu ati fi vinovati. Cred ca Y&Y au facut peste 5 abuzuri. Vad ca pe administratorii canalului prea mult ii intereseaza canalul ca de cand s-a infiintat Y&Y ati avut probleme, ba cu take-urile, ba cu botii. In + de asta, numai faceti nici update la site.

Eu zic ca merita un mare eject din botlending.
JavaScripting is offline  
Old 24-06-2006, 21:57   #13 (permalink)
Junior Member

krimson will become famous soon enough

imi cer scuze daca ma bag aiurea in discutie sau daca o sa supere pe cineva spusele mele, DAR

de unde instinctul asta de a ne da cu parerea peste tot, chiar daca nu avem nici o treaba cu subiectul? nu exista jurizare publica la sectiunea de abuzuri, si nici nu v'a rugat nimeni sa va dati cu parerea si sa spuneti cine a gresit si de ce. in opinia mea, in threadurile din aceasta sectiune nu ar trebui sa posteze decat cel care a semnalat abuzul, persoanele oficiale care au legatura cu tema (gen coordonator proiect, manager canal etc) si persoane care au avut legatura directa cu evenimentul si care ar aduce informatii noi, importante.

regret daca vi se pare ca si eu fac acelasi lucru, dar incerc sa trag un semnal de alarma in aceasta privinta. Interventiile lui OkeLa si asas|nu sunt de inteles (fiind totusi membrii ai canalului in culpa), dar tot nu prea isi au locul aici. Dar DarkRider si JavaScripting ar fi putut sa se abtina, macar din bunsimt si colegialitate (la cea din urma ma refer in special la DarkRider). indiferent de remarca facuta, daca nu intrati la una din categoriile de mai sus, nu ajutati cu nimic.

in concluzie, nu castigati nimic daca sariti cu gura. ba mai mult, indepartati ideea de comunitate si de ajutor reciproc pe care se bazeaza orice comunitate.

inca odata, regret daca spusele mele v'au deranjat prea tare... nu asta a fost intentia mea.
krimson is offline  
Old 24-06-2006, 23:51   #14 (permalink)
Junior Member

Wolfie's Avatar

Wolfie is an unknown quantity at this point
Default Meritati

Ceea ce meritati e sa vi se scada puncte ptr ceea ce a facut helperu acela....orice helper chiar daca are doar +v global e tot un membru dintr-o echipa si daca el greseste suporta toata echipa ... mi se pare ceva normal ca sa nu mai aveti dreptul sa urcati in rank in special in ELITE fiind a 2 a tentativa de take a unuia din helperi vostri...concluzia este ca daca unul greseste toti gresiti....ca lati scos pe helperu ala din team nu ne ati incalzit cu nimic...ci ati aratat un lucru nasol daca chiar vroiati sa remediati raul facut il tineati pe acel helper si il invatati asa cum trebe ptr ca el acuma se poate duce la alt canal din botlending si sa fie helper si acol sa faca din nou ceea ce a facut si la voi....puncte minus ptr echipa #Y&Y zic eu...parerea mea
Wolfie is offline  
Old 25-06-2006, 06:41   #15 (permalink)
#y&y representative

bazilutzu's Avatar

Default Wel..

Opinii .. Pareri .. Acuzatii .. Just a simple question from a simple man : Voi sunteti perfecti ?!

JavaScripting, nu stiu cine esti si ce vrei sa subliniezi prin "tot timpul ati avut probleme". Nu cred ca ai dreptate la spusele tale, te rog sa-ti analizezi cunostintele/informatiile legate de canalul #Y&Y. Update`s la site se face, dar in perioada asta nu avem cum pentru ca Managerul canalului este plecat in concediu *Out Of State*, so.. te asigur ca imediat ce se va intoarce va fi update. Nu-sh daca ai intentii rele sau ceva cu echipa noastra dar se pare ca "ne iubesti" foarte mult.. anyway.. asta ma intereseaza prea putin pentru faptul ca nu vreau sa deschid aici un subiect de cearta & sa fiu banat. Incerc sa explic ceva, care daca sunt ascultat depinde de voi.

Wolfie, nu cred ca este problema noastra daca helperul eliminat din echipa va fi primit in alta parte sau nu, pentru ca odata ce s-a infaptuit un abuse, orice conducere a oricarui canal dintr-o echipa vrea sa aiba o echipa "curata", drept consecinta se va recurge la eliminarea "neghinei".

Despre punctele in minus...
Nu pot spune ca nu meritam puncte in minus, dar mi se pare MULT PREA MULT ceea ce doresc unii, si anume "descalificarea" / "rejected".

Thats all..

PS: va rog sa postati lucruri serioase pe acest Thread daca aveti, daca nu nu mai interveniti cu panarame, pentru ca se umple degeaba. Multumesc.

Best Regards, bazilutzu.

#Y&Y Member!

Last edited by bazilutzu; 25-06-2006 at 07:14.
bazilutzu is offline  
Old 25-06-2006, 11:35   #16 (permalink)
Junior Member

JavaScripting is an unknown quantity at this point
Default :|

Am stat aproape 2 ani pe canalul botlending si am vazut ca tot timpul se discutau de abuzurile Y&Y.
JavaScripting is offline  
Old 25-06-2006, 15:00   #17 (permalink)
Junior Member

asas|nu's Avatar

asas|nu is an unknown quantity at this point

ReaL|DoG emotionanta povestea ta...nu`si are rostu, la fel a primit si YmmaX del...deci CLAR nu`si are rostu. ely-k astept logurile alea la asasinu@movileni.ro . "[03:42] <bubu``> zi da sau nu?
[03:42] <Journey> cine esti
[03:42] <bubu``> YmmaX" HAI MA... "cine esti? " isus" " a ok"...deci sincer...sa fim seriosi ely-k . ce simplu a recunoscut el in privat. si doi la mana Ymmax are cu totu alt limbaj si mod de scriere..deci daca o persoana l`ar stii, ar spune ca aceste loguri sunt false. Deci repet ELY-K...LOGURI AI? si Real|DoG nu inteleg, daca tu ai scos botu` dc tre sa il scoatem si noi? de pe cate canale nu am scos egg`ul pt ca era la la U&U sau 007 si botii lor au ramas? si totusi Real|DoG, te intreb si pe tine... LOGURI AI? sa imi arati si ce a facut rau Ymmax...vreau sa vad si eu unde a facut el take si din cauza lui canalul acela s`a pierdut.
asas|nu is offline  
Old 25-06-2006, 17:28   #18 (permalink)
Junior Member

ReaL|DoG's Avatar

ReaL|DoG is an unknown quantity at this point
Send a message via Yahoo to ReaL|DoG

Loguri de pe canalu acela eu nu am, pt ca nu eu am deschis acest thread, eu doar am postat abuse-ul care era facut de ymmax, cand am intrat la voi sa scoateti botu. Si din cate stiu cam este o regula sa fie 2 sau mai multi boti, tot din acest motiv exista si un thread la abuse care se cheama ceva de genu " Canale cu cei mai multi boti ", oare de ce se cheama asa?, pentru ca ce de la y&Y sa faca figuri sa nu scoata botu..ca vai doamne un canal in minus?, aici s-a ajuns?, deja aici e vb de lipsa de respect fata de ceilalti membrii, unde se ajunge daca toti am bagaboti pe canale chiar daca sunt deja 5 boti, mai bagam si noi..sa aibe.. in felu asta avem un ratings mai bun. Dar NU, eu personal nu fac asa, eu am intrat cu frumosu la y&y si am spus sa scoata botu, la fel am fost si la #Mythic, #BotLand, #LendBoT, #e&a... toti au inteles, doar ca voi nici acum nu atzi inteles asta:
Code:
si Real|DoG nu inteleg, daca tu ai scos botu` dc tre sa il scoatem si noi? de pe cate canale nu am scos egg`ul pt ca era la la U&U sau 007 si botii lor au ramas?
Universalia, daca intradevar este asa cum zice asas|nu, ca multe canale nu scot botii, de ce nu dam cate 3 boti pe canale?
ReaL|DoG is offline  
Old 25-06-2006, 22:46   #19 (permalink)
Administrator

aka aqwzsx

Blog Entries: 126
UniversaliA is on a distinguished road

In primul rand vorba merge nu despre take din cate imi dau seama. Helper`ul respectiv, din anumite motive a dat local +d la trei persoane si a rugat sa fie opat bot`ul. Respectiv aberatia cu take o ignor si cei care au vorbit bla bla fara a intra in detaliile acestui subiect - vor lua ban. In afara acestui fapt, am inteles din loguri, ca bot`ul deja a avut op (din spusele aceluias ely-k), dar a fost deopat din motiv ca avea +antipub. Imi dau seama, ca daca dorea omul sa faca take, o facea cu !deop *. Dar ce facuse omul si de ce? PRESUPUN, ca omul a vazut log pe consola, cum bot`ul luase deop sau ban pe canalul respecitv din motivul antipub`ului setat de manager si a decis sa-i deopeze sa nu mai repete problema. Si cam aceasta ar fi tematica acestui thread, bine? Desigur aceasta e clasificat ca intervenire in afacerile interne a canalului si poate fi considerat ca abuse, desigur trebuie luate masuri. y&t a luat masuri, a dat omul afara din echipa, desi consider ca nu e cazul, ca nu e vorba de take.

Dar, pe parcurs ReaL|DoG, a mentionat ca mai tarziu acest canal a fost furat totusi. De cine si cum - nu se stie. In orice caz pana cand nu-i demonstrat inversul, nu vad nici o tangenta cu y&y.

ely-k, data viitoare cand dai vreun log sau inaintezi vreo pretentie, sa dai /whois la toate persoanele/botii mentionati in thread si sa dai maximum de detalii posibil. Si anume daca a mai fost bot`ul pe acest canal, daca a mai avut cineva acces la el, daca a avut bot`ul op, daca a avut deop si de ce, etc etc. Sa NU GHICESC din ce motive si cu ce scop s-a facut ceea sau ceea. Iti dai seama, din moment ce invoci ceva, trebuie demonstrat, pentru ca by default, omul e nevionat, sper ca ai vazut aceasta in filmele americane si ai apreciat acest concept. In caz, daca demonstrezi corectitudinea pretentiilor inaintate - se vor lua masuri. Imi pare rau pentru ceea ce s-a intamplat pe acest canal (desi nici nu ai mentionat daca e canalul tau), dar avem si noi nevoie de info la fiecare caz de asa gen, pentru asi face o impresie cat mai aproape de realitate si obiectiva.

ReaL|DoG, in t&t abuse am rugat INSISTENT sa nu deviem de la subiect si in special cand e vorba de asa lucruri subtile ca abuse. Daca ceva nu a convenit in comportamentul y&y, pastreaza aceasta pentru audit sau creaza thread aparte pe aceasta tema, dar nu sa le adunam toate ca la piata in un singur thread si sa aberam la maxim pe orice tema posibila, numai nu pe tematica thread`ului de baza. Merci anticipat pentru intelegere.

OkeLa & asas|nu, am apreciat promptitudinea reactiei y&y, dar in primul rand se asteapta raspuns de la reprezentantii oficiali si in un ton putin mai diplomat :) fara expresii ce ar putea ofensa oricine nu ar fi, ca de altfel ati ajunge la un rezultat invers celui asteptat :) Plus se posteaza o singura data, dupa ce s-a analizat/gandit totul.

JavaScripting, doua posturi si nici unul concret, in afara de bla bla ca y&y sunt rai si ca au postate 5 abuse`uri. Eu de exemplu m-am dus si am numarat si am gasit numai 3 post`uri la abuse. Din care unul singur se referea la take din motivul user`ilor de boti furate. Data viitoare sa fii mai concret si mai corect in afirmarile tale, ultima avertizare.

krimson, foarte corecta viziune :)

Wolfie, e foarte bine sa ai parerea ta, dar mai putin cu bold`ul. Post`ul tau in orice caz e vizibil.

Si in sfarsit am ajuns la bazilutzu : ) Mentionez ca deja s-a mai postat referitor la y&y take din cauza user`ilor pierdute si mai multi boti pe canal. Referitor la acest post, cred ca concluzia e evidenta, ca trebuie sa acordati mai multa atentie securitatii acceslui la boti si userii lor, cat si la informarea help`erilor despre legalitatea actiunilor lor pe orice canal unde se afla un bot y&y. In un singur cuvant, cred ca e destul de mentionat la fiecare helper, ca unica comanda care el poate da pe canal strain, este !join si !purge. In rest, chiar daca e rugat de manager sa seteze ceva etc etc - e destul sa arate managerului cum sa faca si acela sa deie comenzile dupa helper.

Deci, in cazul dat e evident ca e un comportament abuziv si aceasta va fi logat in status'ul y&y. E corecta afirmarea ca nu poti controla fiecare om din echipa sau sa-l cunosti 100%. Dar aceasta nu inseamna ca echipa nu e responsabila pentru actiunile fiecare membru in parte. Imaginea echipei se formeaza din imaginea fiecarui membru si actiunile sale si aceasta e valid in ambele parti. Valid si la bine, si la rau, dar nu numai cand convine :)

Referitor la mai multi boti pe canal, desi nu e tema acestui thread, a fost mentionata intrebarea si cred ca e cazul de pus ultimul punct pe i. y&y face parte din o comunitate din propria dorinta, din anumite motive si scopuri. Respectiv imi pare firesc ca y&y ca si restul membrilor acestei comunitati sa ia in consideratie regulile/stipularile/obiceiurile acestei comunitati si in cazul unor conflicte de interese sa caute o cale amiabila de a solutiona potentialul conflict, chiar daca nu exista pe forum o regula strict difinita pentru acest caz. Din motiv ca un principiu de baza al acestei comunitati si ca y&y a aderat din propria vointa la aceasta comunitate - respectiv asumati.

Last edited by UniversaliA; 26-06-2006 at 01:04.
UniversaliA is offline  
Old 26-06-2006, 17:02   #20 (permalink)
#y&y representative

bazilutzu's Avatar

Default #y&y Abuse ?!??!?!?

In primul rand, Universalia, multumesc ca ai intervenit si ai explicat ceea ce nu se intelegea. Parerea mea ca ai dat explicatii bune pentru toti.
Imi cer scuze ca am redeschis subiectul, dar nu vreau decat sa mai subliniez ceva.. Un amanunt pe care l-am intalnit in logurile pe care le-am cerut lui ely-k, respectiv Real|Dog...
Daca tu, sau cine mai citeste acest post intelegi ceva si ai o explicatie buna pentru asta, imi cer scuze pentru faptul ca am redeschis acest sibiect, si promit ca nu o sa mai intervin in astfelde discutii decat atunci cand este STRICT necersar !

00[00:42:29] 04[09Mode04-09#RadioOradea04]8 Rustyone -booo *!*@88.3.118.226 CiuFy AxEly XRaYeD
00[00:42:29] 04[09Mode04-09#RadioOradea04]8 Rustyone -o CiuFy
00[00:42:29] 04[09Mode04-09#RadioOradea04]8 Rustyone -o AxEly
00[00:42:29] 04[09Mode04-09#RadioOradea04]8 Rustyone -o XRaYeD

Concluzia?! Userii CiuFy, AxEly, respectiv XRaYeD aveau @@ in fata nickname-ului lor... altfel nu`mi explic.

Si inca ceva.. daca botul #Y&Y avea +locked, de ce sa fi incercat YmmaX sa faca take?! pentru ca daca botul avea @ era ceva f clar ca, adminul canalului este un apropiat al Echipei #Y&Y si/sau al unuia dintre Managerii #Y&Y. Inca odata imi cer scuze ca am redeschis acest subiect, dar se pare ca unele persoane ne doresc descalificare/depunctarea & noi trebuie sa ne sustinem cauza si sa dovedim ca este O MINCIUNA...

PS: YmmaX va fi readus in echipa #Y&Y si va primi scuzele noastre pentru faptul ca ne-am grabit in a lua o decizie.

Best regards, bazilutzu.

#Y&Y Member!
bazilutzu is offline  
Closed Thread

Bookmarks

Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guests)

Thread Tools
Display Modes

Posting Rules