![]() |
|
|||||||
| Botlending channels Related to botlending channels, botlending, helpers etc etc. |
![]() |
|
|
LinkBack | Thread Tools | Display Modes |
|
|
#12 (permalink) |
|
TCB & Ratings projects Member, #Mythic representative
|
deci tot threadul asta a fost plin de flame, si de acuzatii la adresa y&y, in fine nu stiu ce sa spun. NightElf este un copil, nu aveti ce ii cere, ban global si ignore este solutia pt el.
Cat despre Y&Y, well voi aveti un oarecare renume, si ar trebui sa aveti o oarecare experienta, mai ales la numarul de abuzuri pe care il aveti aici (ar fi trebuit sa fi invatat din greselile anterioare). Oricum nu am ce va reprosa, in schimb va voi da un sfat pe care daca vreti il veti respecta (sau nu): alegeti-va echipa cu atentie, si nu numai dupa criteriul cunostintelor cat si dupa caracter si temperament. Mai bine e sa ai un team mic si foarte bun decat unul mare dar pe care esti nesigur (nu te gandii ca la Mythic suntem ff multi, deoarece write isi cunoaste ff bine oamenii )
|
|
#13 (permalink) |
|
#a&a representative
|
Nu este prima oara cand ceva de genul acesta se intampla la Y&Y
Solutia mea? Simplu, nu mai dati bot cu tcl next nimanui si puneti-va echipa la ceva teste (mda, inclusiv botschool...) Deasemenea, ajutorul unor membri ai unui alt canal mai experimentat nu ar strica. In rest, nu stiu ce sa spun, e aiurea tare sa bagi ca scuza faptul ca un membru a plecat din echipa dar s-a intors "in forta"... De parca ar tine de el sa se intoarca sau nu... Asta da dovada de o securitate sub anumite standarde...
![]() |
| Bookmarks |
| Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guests) | |
| Thread Tools | |
| Display Modes | |
|
|