![]() |
|
|||||||
| Botlending channels Related to botlending channels, botlending, helpers etc etc. |
![]() |
|
|
LinkBack | Thread Tools | Display Modes |
|
|
#1 (permalink) |
|
Junior Member
Am observat ca in #botlending pot fi doar 3 canale admise(deci fara cele in pending checking & pre-checking).Dar dupa parerea mea asta nu este o idee chiar buna,fiindca este adevarat,motivati celalte canale care fusesera admise,dar au fost inlocuite cu altele,sa isi imbunatateasca serviciile,dar pe de alta parte din moment ce au fost acceptate insemna ca isi fak treaba bine,si nu ar fii corect ca ele sa fie scoase doar fiindca altcineva lucreaza la fel de bine ca ele,sau putin mai bine.
Poate ce am zis este eronat fiindca nu stiu dupa ce va ghidati cand scoateti un canal ca sa intre altul in BotLending. PS: Nu a fost un repros,a fost doar o remarca
|
|
|
|
|
|
#2 (permalink) |
|
Administrator
aka aqwzsx |
Numarul membrilor nu e restrictionat. Doar pentru a deveni membru, restul canalelor treb sa treaca anumite etape. Detalii in http://forum.botlending.com/showthread.php?t=50.
|
|
|
|
![]() |
| Bookmarks |
| Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guests) | |
| Thread Tools | |
| Display Modes | |
|
|