![]() |
|
|||||||
| Botlending channels Related to botlending channels, botlending, helpers etc etc. |
![]() |
|
|
LinkBack | Thread Tools | Display Modes |
|
|
#11 (permalink) |
|
Junior Member
|
Faza ca nu arata link se intampla doar in caz in care unde ar trebui sa arate site-ul este subliniat sau bolduit ceea ce nu am prevazut, in curand voi corecta acest bug iar faza cu ping nu pici iti garantez eu, deoarece am testat script-ul pe canalul #bucuresti cand erau in jur de 500+ oameni si nu am picat!
|
|
|
|
|
|
#12 (permalink) |
|
Administrator
aka aqwzsx |
+ sa arate nu numai cate grupuri de clone sunt, dar si numarul clonelor
+ optiune ceva de tip /block on off - sa nu accepte privat`ele de la cei care stau pe canalul de serviciu fara voice sau de la cei care nu sunt pe nici un canal din lista curenta de canale (unii cand au refuz ceva sau nu convine, cam fac flood). Si un auto-ignore automat daca asta se petrece la mai mult de 3 ori la 10 minute + un alias la chan part de gen /part %botnick (daca botnick nu e specificat sa zica bla bla ai primit bot a&a - take care bla bla) + optiune ceva de tip /nickhighlight on off ca sa coloreze lista de boti din lista in culorea predefinita cu variabila %highlight P.S. daca nu esti contra, o data pe saptamana o sa dau idei de acest gen inca mai am cateva utile :P
|
|
|
|
|
|
#15 (permalink) |
|
Junior Member
Am incercat si eu acest addon si nush ce sa zic e faza asta ca da version la tot canalu ...... eu as zice ca la cate idei avetzi voi nu incap intr-un singur addon si intr-un script care sa cuprinda cam tot ce ar fi nevoie eu am luat acest addon si m-am apucat de facut un script dc va intereseaza putezti sa ma cautatzi pe mirc . Da in general imi place acest addon
BAFTA in continuare !
|
|
|
|
|
|
#17 (permalink) |
|
Junior Member
Inca o idee mai am sa pui o comanda care pe canalul unde se duce botul helperul sa dea un modinfo user ca sa vada dc i-a dat botului 499 ca mi se pare ca nu toata lumea da aja si eu zic ca e cel mai bine . Acuma dc vrei u
|
|
|
|
|
|
#18 (permalink) |
|
Junior Member
Deci ca si detector de clone eu am un script
Se lucreaza cam asa cu el intrii pe canal dai /clonescan api el te intreaba daca vrei sa reactulaizeze informatiile despre canal sau nu stiu ce .. dai YES si apoi la interval de 10 20 secunde dai iar /clonescan Vezi in ferreastara nickurile clonate si numarul de clone Cred ca`l stiti ca`i unul clasic.. daca`i util puteti sa`mi ziceti ca sa`l sheruiesc cu voi
|
|
|
|
|
|
#20 (permalink) |
|
Administrator
aka aqwzsx |
http://botlending.com/files/mirc_script_help.zip am facut update
Last edited by UniversaliA; 29-05-2005 at 01:51. |