![]() |
|
|||||||
| Botlending channels Related to botlending channels, botlending, helpers etc etc. |
![]() |
|
|
LinkBack | Thread Tools | Display Modes |
|
|
#1 (permalink) |
|
Junior Member
1. Da... Sa zicem ca nu e incompetenta ... Dar poate cineva vrea sa testeze pe altcineva si un altaltcineva se baga ce inseamna ?
2. Am vazut cum se ajuta ... in loc de .next ei baga .voice .... nu cred ca e corect 3. Altceva ... cineva ( cica e helper dar am observat ca e lamer ) care il las sa fie anonim ce face .... cica ajuta ... cum ? Uite asa : cineva a cerut sa i se spuna cum se scoate accessul cuiva si el a zis ca daca i-a dat la inceput .chattr <Nick> +o acuma sa dea .chattr <Nick> -o .... si bietu om poate nu mai stie ce flag i-a dat .... nu era mai bine sa zica helepru ala sa dea .remuser <Nick> sau .deluser <Nick> Si ar mai fi dar le las doar pe acestea .... LightLarysa managera #HackRull |
|
|
|
|
#2 (permalink) |
|
Junior Member
LightLarysa da sincer sa fim nici u nu sti eggdrop aia o sti de la mine de cand am dat test si tziam spus si ca sa iti aduc aminte o intrebare : De ce flag este nevoie pentru a avea acc la comenzile .xop .xdeop ... ??? Ce intrebare grea deci te rog sa nu spui u ce e bine si ce e gresit ca dc intrebarea asta nu o sti ......
Pacat ca nu mai am logoul de aseara ca iti aratam din 5 intrebari doar 2 au fost bune deci te rog sa ma scuzi da nu cred ca e bine sa te bagi peste altzi e bine observatzia ta da nu sa copi de am zis eu. Atata am vrut sa zic
|
|
|
|
|
#3 (permalink) |
|
Member
deci larisa sunt mai multe moduri sa scotzi acc. Depinde ce vrei sa scoti
-Tot acc? -Doar o bucata din el? Daca un nick are op status si vrei sal leshi cu voice ii scoti -o (in caz ca are mai mare acc reduci la voice) Daca tot acc e remuser. Si ce nuti place ca ajuta cu voice? ajut cum vreu eu... nuti place dute in alta parte. Eu o fak for free si you ai pretentzi? BUHUHU. Subject closed. damn larisa unde vezi abuse? astai abuse? loool, abuse? abuse e take flood blablabla Last edited by AdrianK; 29-12-2004 at 10:06. |
|
|
|
|
#4 (permalink) |
|
Administrator
aka aqwzsx |
Cred ca lightlarysa a avut pretenzii nu fata de help sau chan in general. Dar a avut pretenzii fata de promisiunea unor servicii de un anumit nivel - si cand a venit pe chan, nivelul nu a corespuns celor promise ? Cele promise fiind specificate de exemplu aici http://forum.botlending.com/showthread.php?t=316.
Orice chan face ce doreste, orice chan e independent, dar din moment ce-si asuma anumite responsabilitati - ar fi cazul sa le onoreze. |
|
|
|
|
#6 (permalink) |
|
Junior Member
* |Larysa| has joined #elmt
* RzV`2 has joined #elmt * RzV`1 has joined #elmt * RzV`2 has left #elmt * RzV`1 has left #elmt * RzV`2 has joined #elmt * RzV`1 has joined #elmt * NATRIUM sets mode: +l 29 * |Larysa| has left #elmt * Elmt sets mode: +v Kurupt_ * |Larysa| has joined #elmt <aspirinaa> .next * Elmt sets mode: +v RzV`2 <aspirinaa> RzV`2 : Zi problema intr-o SINGURA LINIE te rog.<NATRIUM> FORUM: RO ELMT are acum un forum care il puteti accesa la adresa: http://aitia.org/~btc/forum/forumdisplay.php?f=17 . EN ELMT has a forum that you can view by clicking here: http://aitia.org/~btc/forum/forumdisplay.php?f=17 <RzV`2> Va dau o **** ( Larysa ) * Keanu_Rev np: Liviu - Sa Fie Soare [02:46m/192Kbps/44KHz] <RzV`2> Stiatzi ? <PseudoluS-aw> .ban RzV`2 nu * NATRIUM sets mode: +b *!*@222.126.30.59 * RzV`2 was kicked by NATRIUM (Banned: (by PseudoluS/PseudoluS-aw) [30m] nu) <PseudoluS-aw> .ban RzV`1 0 lamer ==> out ! * Elmt sets mode: +b *!*@CaTxXx.users.undernet.org * RzV`1 was kicked by PROLETAR (Banned: (by PseudoluS/PseudoluS-aw) [0] lamer ==> out !) <aspirinaa> aghahaha <PseudoluS-aw> .next * Elmt sets mode: +v |Larysa| <|Larysa|> La fel * |Larysa| has left #elmt ________________________________________________ Hmmm dupa ce ca nu stie nimica despe eggdrop acuma cica e "hacker" mai bene eu zic ca e lamer !!! Voi ce zicetzi ??? Eu zic ca de acuma SUBJECT CLOSED !!! Good bye
|
|
|
![]() |
| Bookmarks |
| Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guests) | |
| Thread Tools | |
| Display Modes | |
|
|