![]() |
|
|||||||
| Botlending channels Related to botlending channels, botlending, helpers etc etc. |
![]() |
|
|
LinkBack | Thread Tools | Display Modes |
|
|
#1 (permalink) |
|
Junior Member
Nu stiu daca ar fii corect sa spun asta si nici nu stiu daca am dreptul dar nu inteleg am avut 2 boti de la 2 compani si le-am dat part !!!
Si am intrat pe #B&z si am cerut un bot uitati ce mi sa zis : <Bug-Mafia> si imi dai paste cu logul pt confirmare <Salosu> <-psyBNC> Added auto-op for hostmask *!*@SARGASUM.users.undernet.org (#warning) <Bug-Mafia> ok -> -Salosu- <-psyBNC> Added auto-op for hostmask *!*@SARGASUM.users.undernet.org (#Warning) <unban> next * HELP-BZ sets mode: +v DarkColor <HELP-BZ> 1EN: DarkColor ask your question now. You will be helped by unban | 1RO: DarkColor poti intreba acum. Vei fi ajutat de catre unban <DarkColor> re <DarkColor> vreau si eu un bot ! <unban> DarkColor da cu ce putem fi de folos ? <unban> numele canalului te rog <DarkColor> #Iubeste.Sa.Fii.Iubit * Salosu has left #B&Z <unban> DarkColor <unban> imi pare rau .... <DarkColor> stai putin <unban> nu te putem ajuta <DarkColor> Bug-Mafia daca ma un bot facut de mine pe canal ! <DarkColor> nu se da alti boti ? <DarkColor> Bug-Mafia daca ma un bot facut de mine pe canal ! <DarkColor> nu se da alti boti ? * DarkColor slaps Bug-Mafia around a bit with a large trout <unban> DarkColor pls part si aduti un bot de la firma ta <unban> ok? <DarkColor> unban <unban> o seara placuta in continuare <DarkColor> la mine la firma pe t&t am avut bot si e suspend <unban> helped DarkColor * HELP-BZ sets mode: -v DarkColor -HELP-BZ- 1EN: You have been helped. Now please leave this channel, don't idle! | 1RO: Ai fost ajutat. Acum te rog ies de te pecanal, nu face idle! <drakula^> sal all * drakula^ sal all <NEsimtziTU> saliu drakula^ Dupa care am reintrat sa cer un bot pe alt canal si m-am trezit cu : * You were kicked from #B&Z by HELP-BZ (Banned: (stanley-) chiar esti enervant !) - #B&Z unable to join channel (address is banned) Si dupa asta sa ma trezesc cu : * You were kicked from #Warning by SARGASUM (Banned: Esti Prea interesant ? Chiar Crezi !!) Pur si simplu nu inteleg de ce mi sa intamplat asta ... poate nu vor sa mi se dea bot putea sa de ban local dar nu si global ce e asta !!!
|
|
|
|
|
#2 (permalink) |
|
Administrator
aka aqwzsx |
Banurile globale sunt abuzive si in special acelea fara motiv.
E problema privata a fiecarui chan in parte - cine sta la el pe chan si cine nu. Aceasta e demonstratie de putere abuziva. Asa fel de demonstratii constituie unul din motivul de baza a clasificarii activitatii botlending ca abuziva de catre cservice. Referitor la acest ban asteptam explicatie (+ daca sau luat masuri pentru a preveni asa ceva in viitor) de la reprezentantul #B&z in botlending & reactia lui Erised responsabil de proiect TCB. Cat la ban local pe #B&z, aceasta desigur e problema interna #B&z e dreptul lor sa aleaga clientii, desigur conteaza modalitatea in care se face si as zice ca e politicoasa. Referitor la acest ban iti sugerez sa te adresezi la admin/helper superior ierarhic. |
|
|
|
|
#4 (permalink) |
|
Junior Member
Nu vreau sa fac pe desteptul din contra nu vreau sa se ia masuri pentru ca helperul care mi-a dat ban odata mi-a fost tovaras in L&D si a avut del ca sufera ... si ma promovat pe mine atuncia si el sa suparat si de atuncia imi tine ura ... cred ca din cauza asta mi-a dat si din cate am avut eu #B&Z se implica foarte putin nu cum a zis Erised ca nu se implica de loc ei impart boti dar are un caracter aparte de a imparti boti si are un tcl pe care nu l-am vazut in viata mea ... plus de asta are helperi de valoare care eu personal am lucrat in L&D si sunt foarte buni deci in concluzie #B&Z se implica in botlneding dar nu destul de mult daca ar face un efort ar putea sa ajunga cu culoare rosie in botlneding .... oricum dupa mine fac treba bunicica nu buna ceea ce trebuie sa munceasca dublu
si in privinta banului nu cred ca ar trebui sa fie suspendat eu am pus acest POST DE MAI SUS doar sa imi explice si mie cineva daca este corect sau nu ca nu inteleg de ce am avut ban ! nu vreau ca B&Z sa sufere din cauza unui prost si sa fie suspendat tot canalul sa fie suspendat doar acel user ... MULTUMESC !
|
|
|
|
|
#6 (permalink) |
|
Junior Member
|
Ok.. DarKinder... eu sunt adminul #B&Z .. nickul meu este dirty .. te rog sa ma iei la prv oricand doresti sa vb cu mine. In legatura cu banul global.. daca este doar pentru ce ai aratat mai sus.. fii sigur ca voi lua masuri.. voi face si cateva schimbari in tcl... sa nu poata toata lumea da ban global. sper ca .. no hard fealings si .. in legatura suspendului la #B&Z .. nu mai comentez nimic.. sunt satul de loguri false... de rejecturi de tot felul de rahaturi .. is satul pana peste cap.. incep sa cred ca tot efortul meu este inutil.
|
|
|
|
|
#7 (permalink) |
|
#a&a representative
|
decizia va veni la sfarsitul perioadei de suspend, mai multe info la http://forum.botlending.com/showthread.php?t=345
|
|
|
![]() |
| Bookmarks |
| Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guests) | |
| Thread Tools | |
| Display Modes | |
|
|