botlending forum  

Go Back   botlending forum > Botlending > Botlending channels

Botlending channels Related to botlending channels, botlending, helpers etc etc.

Reply

LinkBack Thread Tools Display Modes
Old 19-01-2005, 05:29   #1 (permalink)
Member

AdrianK is on a distinguished road
Default Regulile "Botlending On IRC"

Deci asta nu este topic de abuse asta e prima ce vreau sa zik. Vreau doar sa intreb despre o regula neclara. Zic ca este neclara datorit faptului ca unii o incalca fara sa isi dea seama ca ea exista, si daca e neclara cei care o incalca nu o incalca.

Deci sa trec la treaba. Am avut o neintelegere cu edyy, nu e cearta doar neintelegere, nu dau vina pe el, doar vreau sa stiu cine a facut o greasiala si cine nu.

Din logul:
Code:
 [18:21:09:50] * Salosu ma bag oleak la cs revin tineti aproape :D
[18:21:10:30] (edyy): DELPHINUS kick Salosu fara /me aici
[18:21:10:30] *** Salosu was kicked by DELPHINUS ((E/edyy) fara /me aici)
Am constatat ca a fost dat un kick de catre un reprezentant al canalului z&z (Status Checking.) edyy afirma ca este membru in mai multe proecte Botlending. Dupa cite toti stim doar un coordinator are drept de acc de +o si mai mare. Acum DELPHINUS este un bot a&a de baza (HUB) si in acelas timp Main Bot sau tot un bot de baza al canalului #botlending. Regula Botlending zice clar ca pe canal membru se dau voie doar 2 reprezentanti + un bot. Canalul a&a tine HELP-BOT + DELPHINUS. Scopu meu nu este ca incalca regula de numar de bots. Vreau doar sa mentionez ca toate accessele global a&a sunt accesibele la DELPHINUS. Oare este corect? Dupa cite am mai spus vreu doar sa stiu daca e corect un Reprezentant checking di Botlending + master global a&a sa foloseasca comenzile +o si mai sus?

StarteR2

P.S. Inca odata asta nu e abuse, e doar precizare de regula.
AdrianK is offline   Reply With Quote
Old 19-01-2005, 13:45   #2 (permalink)
Member

Kurupt's Avatar

Kurupt will become famous soon enough
Send a message via Yahoo to Kurupt
Default .

Regula aceasta a fost pusa pentru a nu se umple canalul de boti si bncuri la globali cu +v pe chan. Daca eddy a dat kick a dat cu un motiv dupa cum ai vazut si putea daa din partea #z&z sau #a&a . Acest lucru il fac si eu si il voi face in continuare ! Sterter tu copchil de 12 ani care inca se mai joaca cu papusi altceva nu ai de facut decat sa comentezi pe aici? Care e problema ta ca eddy a dat kick/ban poate sa dea ce vrea atata timp cat #a&a are incredere in globalii ei le lasa acceseele pe toate canalurile nu ca globalii din elmet. Atat nu vreau sa mai continui subiectul. Remember cand ai facut take pe #botlending . Ti s-a luat doar accessul .. Nu o lua pe avertizare ia-o ca pe o promisiune next tiime cand mai vad astfel de lucrui care nu isi au rostul ai ban permanet fara reason. Altceva mai bun nu ai de facut? Sa iti instruesti helperi si sa remediezi problemele din script ?
Old 19-01-2005, 14:16   #3 (permalink)
Administrator

aka aqwzsx

Blog Entries: 126
UniversaliA is on a distinguished road

Starter, daca am asa birocratici, nu crezi ca 80% din botlending cam ar trebui sa ia reject ?

Ai mentionat corect, sunt reguli, etc etc. Scopul regulilor este de a servi pentru un anumit scop, dar nu doar a respecta orb regula, inclusiv in detrimentul scopului la care serveste acestea regula.

Iti explic scopul regulei, dragul meu Starter. Scopul acestei reguli, care ai mentionat mai sus, este de a evita abuz & take pe #botlending. Luand in vedere ca globalii a&a ii numeri pe degetele unei singuri maini, ca ei toti au o experienta si staj in cadrul a&a de minim 4-5 luni, ca eu personal am incredere in ei ca personalitati, etc etc, nu vad nici un motiv de ce as da lor suspend. Toti stiu cum se castiga un simplu voice global pe a&a, daca nu - verificati pe http://helper.starbots.info.

Referitor la alte canale, de ce insist ca toti globalii sa ia suspend ? Raspunsul e banal, echipa de globali la ei e in shimbare permanenta. Nu spun de competenta sau incredere etc etc. E problema fiecarui canal in parte. Dar pe botlending op vor avea numai oamenii de incredere si competenti.

In orice caz, e bine ca ai atins acest subiect. As dori sa atrag atentia, ca regulile obtinerii accesului de +o sau +n sau schimbat putin (proiectul Botlending on IRC). Pentru moment, pe #botlending sunt destui opi & boti, si orice canal chiar daca devine membru, reprezentantii vor avea maxim +l access.

Desigur, in caz dac va fi nevoie de opi, in primul rand vor fi privegiliati echipele canalelor membre.

Deasemenea, accentuez, ca orice parere la fiecare membru e importanta & apreciata. Deci orice intrebare sau nuanta de asa tip, va fi clarificata. Dar, parerea fiecarui membru trebuie sa fie baza pe fapte concrete & amplificata de rata implicarii in proiectele botelending (adica, daca cineva nimica nu face in botlending decat bla bla, risca sa ia simplu un ignore, fara suparare).

O zi buna in continuare.

P.S. ar fi bine de deshcis un topic, de ce un canal sau altul nu se implica in proiecte ? (in orice caz pina la audit a ramas putin timp) de exemplu 100% echipei a&a e implicata in proiectele botlending.
UniversaliA is offline   Reply With Quote
Old 20-01-2005, 05:43   #4 (permalink)
Member

AdrianK is on a distinguished road

Well kurupt eu tare vad ca iti place sa iti bagi nasu nu in treaba ta. Plus la asta sa ma insulti exprimind opinia. Well da so exprim pe a mea...

Kurupt: Esti un bou total.
AdrianK is offline   Reply With Quote
Old 20-01-2005, 13:18   #5 (permalink)
Member

Kurupt's Avatar

Kurupt will become famous soon enough
Send a message via Yahoo to Kurupt

Daca aduci si argumente la ceea ce zici tot nu te cred. Intreaba prietenii tai de la gradinita argumente.

Bookmarks

Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guests)

Thread Tools
Display Modes

Posting Rules