![]() |
|
|||||||
| Botlending channels Related to botlending channels, botlending, helpers etc etc. |
![]() |
|
|
LinkBack | Thread Tools | Display Modes |
|
|
#1 (permalink) |
|
Member
Deci asta nu este topic de abuse asta e prima ce vreau sa zik. Vreau doar sa intreb despre o regula neclara. Zic ca este neclara datorit faptului ca unii o incalca fara sa isi dea seama ca ea exista, si daca e neclara cei care o incalca nu o incalca.
Deci sa trec la treaba. Am avut o neintelegere cu edyy, nu e cearta doar neintelegere, nu dau vina pe el, doar vreau sa stiu cine a facut o greasiala si cine nu. Din logul: Code:
[18:21:09:50] * Salosu ma bag oleak la cs revin tineti aproape :D [18:21:10:30] (edyy): DELPHINUS kick Salosu fara /me aici [18:21:10:30] *** Salosu was kicked by DELPHINUS ((E/edyy) fara /me aici) StarteR2 P.S. Inca odata asta nu e abuse, e doar precizare de regula. |
|
|
|
|
|
#2 (permalink) |
|
Member
|
Regula aceasta a fost pusa pentru a nu se umple canalul de boti si bncuri la globali cu +v pe chan. Daca eddy a dat kick a dat cu un motiv dupa cum ai vazut si putea daa din partea #z&z sau #a&a . Acest lucru il fac si eu si il voi face in continuare ! Sterter tu copchil de 12 ani care inca se mai joaca cu papusi altceva nu ai de facut decat sa comentezi pe aici? Care e problema ta ca eddy a dat kick/ban poate sa dea ce vrea atata timp cat #a&a are incredere in globalii ei le lasa acceseele pe toate canalurile nu ca globalii din elmet. Atat nu vreau sa mai continui subiectul. Remember cand ai facut take pe #botlending . Ti s-a luat doar accessul .. Nu o lua pe avertizare ia-o ca pe o promisiune next tiime cand mai vad astfel de lucrui care nu isi au rostul ai ban permanet fara reason. Altceva mai bun nu ai de facut? Sa iti instruesti helperi si sa remediezi problemele din script ?
|
|
|
#3 (permalink) |
|
Administrator
aka aqwzsx |
Starter, daca am asa birocratici, nu crezi ca 80% din botlending cam ar trebui sa ia reject ?
Ai mentionat corect, sunt reguli, etc etc. Scopul regulilor este de a servi pentru un anumit scop, dar nu doar a respecta orb regula, inclusiv in detrimentul scopului la care serveste acestea regula. Iti explic scopul regulei, dragul meu Starter. Scopul acestei reguli, care ai mentionat mai sus, este de a evita abuz & take pe #botlending. Luand in vedere ca globalii a&a ii numeri pe degetele unei singuri maini, ca ei toti au o experienta si staj in cadrul a&a de minim 4-5 luni, ca eu personal am incredere in ei ca personalitati, etc etc, nu vad nici un motiv de ce as da lor suspend. Toti stiu cum se castiga un simplu voice global pe a&a, daca nu - verificati pe http://helper.starbots.info. Referitor la alte canale, de ce insist ca toti globalii sa ia suspend ? Raspunsul e banal, echipa de globali la ei e in shimbare permanenta. Nu spun de competenta sau incredere etc etc. E problema fiecarui canal in parte. Dar pe botlending op vor avea numai oamenii de incredere si competenti. In orice caz, e bine ca ai atins acest subiect. As dori sa atrag atentia, ca regulile obtinerii accesului de +o sau +n sau schimbat putin (proiectul Botlending on IRC). Pentru moment, pe #botlending sunt destui opi & boti, si orice canal chiar daca devine membru, reprezentantii vor avea maxim +l access. Desigur, in caz dac va fi nevoie de opi, in primul rand vor fi privegiliati echipele canalelor membre. Deasemenea, accentuez, ca orice parere la fiecare membru e importanta & apreciata. Deci orice intrebare sau nuanta de asa tip, va fi clarificata. Dar, parerea fiecarui membru trebuie sa fie baza pe fapte concrete & amplificata de rata implicarii in proiectele botelending (adica, daca cineva nimica nu face in botlending decat bla bla, risca sa ia simplu un ignore, fara suparare). O zi buna in continuare. P.S. ar fi bine de deshcis un topic, de ce un canal sau altul nu se implica in proiecte ? (in orice caz pina la audit a ramas putin timp) de exemplu 100% echipei a&a e implicata in proiectele botlending. |
|
|
|
![]() |
| Bookmarks |
| Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guests) | |
| Thread Tools | |
| Display Modes | |
|
|