botlending forum  

Go Back   botlending forum > Botlending > Botlending channels

Botlending channels Related to botlending channels, botlending, helpers etc etc.

Closed Thread

LinkBack Thread Tools Display Modes
Old 29-04-2005, 21:26   #1 (permalink)
Junior Member

Beleaua is an unknown quantity at this point
Angry #T&T abuse

Bai faceti cum faceti si datile scripturile de greet seen si antitake la adminii de pe #t&t ... pentru ca nu au scripturile toate in ele si botii sunt varza pot sa zic tre sa ii dau !chaninfo -all de vreo 3 4 ori ca sa imi raspunda si pe owner nu raspund la unele comenzi cum sunt la altii ! Eu unu nu inteleg ce eggdropsi mai sunt si astia daca nu raspund delok ! Parerea mea ca tot #mythic si #g&g si #a&a sunt la putere ! Totusi #g&g daca si-ar batea capul ar lua #a&a dupa parerea mea !
Beleaua is offline  
Old 30-04-2005, 02:40   #2 (permalink)
Senior Member

GoRaPiD's Avatar

GoRaPiD is an unknown quantity at this point
Send a message via Yahoo to GoRaPiD

Beleaua cauta in dictionar cuvantul "abuse" si poate mintea ta incetosata o sa-l gaseasca.

Faptul ca T&T are un anumit script nu inseamna "abuse" , ci inseamna ca a ales un script anume.

T&T nu este obligat sa bage ce script vrei tu , sau ce script au altii , pot avea scriptul lor , daca tie nu iti convine iti zic pe scurt

PA
Old 30-04-2005, 03:41   #3 (permalink)
Administrator

aka aqwzsx

Blog Entries: 126
UniversaliA is on a distinguished road

Beleaua, acest demars poate fi califcat altfel, numai nu abuse (precum a mentionat si Gorapid). Poti califica ca un neajuns, o dorinta, sugestie etc etc.

Revenind la subiect, #t&t au un script bazat pe a&a beta din cate stiu eu si in continuare perfectionat/moficat/ameliorat/schimbat de Amigo_X de mai mult de un an. Din convorbirile mele cu el, am inteles ca a lucrat mult la acest script care are ca scop sa ofere caracteristici avansate utilizatorilor sai. Dar daca ai gasit unele erori in script sau neajunsuri, cred ca poti contacta pe Amigo_X direct sau pe cineva din echipa #t&t. Sunt sigur ca ei ar aprecia orice feedback, in urma caruia o sa castige si script`ul in calitate si utilizatorii in rezultate. In orice caz, o sa trasmint acest thread lui Amigo_X care iti va raspunde personal la intrebarile tale :)

Generalizand, acuma se lucreaza la script`ul "a&a light" care epublic, accesibil pentru oricine, care este specializat in parte anume pentru canalele botlending.

Gorapid, fii mai putin agresiv, e primul post pentru persoana si probabil nu a ales denumirea la thread reusit. Dar in orice caz are dreptul sa-si expuna parerea & la un feedback. Si cred ca si Amigo_X ar interesa parerea utilizatorilor finali despre script`ul lui.
UniversaliA is offline  
Old 30-04-2005, 10:18   #4 (permalink)
Senior Member

GoRaPiD's Avatar

Exclamation

imi pare rau dar daca nu stie intelesul cuvantului "abuse" de ce il foloseste ?

el a vazut ca sunt 10 topicuri la rand abuse #canal si a pus si el sa se afle in treaba
Old 30-04-2005, 12:37   #5 (permalink)
Junior Member

KeNeTix's Avatar

KeNeTix is an unknown quantity at this point
Send a message via AIM to KeNeTix Send a message via MSN to KeNeTix Send a message via Yahoo to KeNeTix

abuse

s abuz n; injuriu n; insulte f
vr a abuza de; a vorbi de rău; a injuria; a seduce

abuz

sn abuse; fraud ; abuz de încredere breach of trust

traducere luata de pe http://www.dictionare.com/ !! Enjoy !!
KeNeTix is offline  
Old 03-05-2005, 21:06   #6 (permalink)
Junior Member

DrLover's Avatar

DrLover is an unknown quantity at this point
Thumbs down Sfat

Beleaua iti dau un sfat documenteaza-te inainte de a posta ceva pe forum sau in alta parte , te rog este mare diferenta intre "script si abuse" asa ca te rog , vrei sa iti explic ? abuse insamana sa fie take pe canal bla bla bla alte chestii de genu . [quote] asa ca BYE .
DrLover is offline  
Old 19-05-2005, 01:12   #7 (permalink)
Junior Member

AmigoX's Avatar

AmigoX is an unknown quantity at this point
Default Beleaua !

Bealeaua NU cred ca ai gasit ceva gresit in scripele T&T si nu cred ca tot ce e pus pe arhiva noastra nu merge. Sunt dispuns sa dau access global orcarui reprezentant botlending la orice bot T&T si sa il "forjeze" cat vrea el si daca gaseste ceva gresit in scriptele T&T, sau ceva ce sa nu mearga din ceea ce este pe el, T&T va recunoate oficial cele afirmate de tine pe forumul botlending & pe propriul forum cerandu-ne la fel de public si scuze pentru cele intaplate. Dar suntem convinsi ca totul a fost pus la cale pentru ca T&T sa nu aiba parte de succesul de care se bucura in prezent. Totusi Afirmatiile tale NU se bazeaza pe nimik concret. Te rog sa nu aduci marturii mincinoase la adresa T&T. Daca ai ceva de spus si ai gasit vreo gresala in scriptele noastre am fi bucurosi sa fim anuntati si vom corija orice eroare. Dar REPET: in acest moment scriptele T&T merg PERFECT, no bugs sau erori iar comenzile noi implementate au fost aspru testate inaite sa se faca update la boti.
Vrei sa testezi un bot T&T esti bine-venit, dar de fata sa fie si un admin BotLending ca sa constate declaratiile tale anterioare, declaratii flase dupa parerea mea.
Asadar te rog nu mai face afirmatii care nu sunt adevarate; daca ai ceva cu vreun membru T&T NU tebuie sa te razbuni pe canalul T&T.
Deci: esti invitatul meu personal cand vrei tu sa testam impreuna ce bot T&T vrei tu. Lasa un post aici si eu te voi contacta sau pe http://www.forum.botlending.com/showthread.php?t=623

T&T se declara NEVINOVAT de toate"abuse-urile" mentionate mai sus considerand acest act un mod de a prejudicia reputatia canalului nostru !

Last edited by AmigoX; 19-05-2005 at 01:39.
AmigoX is offline  
Old 19-05-2005, 09:44   #8 (permalink)
Senior Member

GoRaPiD's Avatar

Opa a dat AmigoX pe forum , e old threadu

P.S. aqwzsx muta-l la abuse
Old 19-05-2005, 16:39   #9 (permalink)
Administrator

aka aqwzsx

Blog Entries: 126
UniversaliA is on a distinguished road

Eu invers am mutat de la abuse aici, pentru ca nu vad nici un abuse. E normal cineva sa fie cu pretentii, nu gasesc normal ca cineva sa califice ca abuse asa ceva, fie are el dreptate fie nu.
UniversaliA is offline  
Old 19-05-2005, 20:32   #10 (permalink)
Senior Member

GoRaPiD's Avatar

Exclamation

atunci schimba-i titlul

Bookmarks

Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guests)

Thread Tools
Display Modes

Posting Rules