![]() |
|
|||||||
| Botlending channels Related to botlending channels, botlending, helpers etc etc. |
![]() |
|
|
LinkBack | Thread Tools | Display Modes |
|
|
#1 (permalink) |
|
Junior Member
|
bhai frate.. din partea unora e chiar bataie de joc.. mai vezi cate unu.. sta pe cate 3-4 canale si asteapta sa ia bot.. cum prinde cate unu ii da cycle 30-60 min si ia altul
si isi face colectie.. eu zic ca avem nevoie de o baza de date.. cu ce boti sunt si de la ce team si pe ce chanuri sunt... si ca treaba sa fie usoara.. sa fie un bot universal.. pe care intra pe prv orice helper.. da o comanda si botul ii zice daca mai este vreun bot pe chanu respectiv.. daca a fost vreunul si daca a fost de ce a iesit.. asta ar ajuta al draq de mult.. nu credeti? (ps. astept rasp Universalia |
|
|
|
|
|
#3 (permalink) |
|
Junior Member
|
mai GoRaPiD daca nu stiai am mai postat un msg de gen si acu ceva vreme buna.. eu tot nu intzeleg dc dureaza asa mult? nu se ocupa cineva sau cativa de acest proiect? eu zic ca daca se pun 2-3 insi cu experienta.. iese ceva.. e simplu ce draq.. app
cand un helper da un bot.. da prv la botul general si scrie o comanda prin care informeaza botul la ce chan a dat bot si de la ce chan provine.. daca stau si ma gandesc.. si un script deasta de pe egghelp.org.. putin modif si e gata.. |
|
|
|
|
|
#4 (permalink) |
|
Junior Member
Simplu ??? Eu nu am idee cum o sa se rezolve problema.. defapt nu stiu cum o sa fie facut script web bla bla
Daca`i simplu te sfatuiesc sa faci tu un script ceva sau ce crezi tu .. si sa`l promovam.. |
|
|
|
|
|
#5 (permalink) |
|
Administrator
aka aqwzsx |
Sincer, toate is foarte foarte simple, aboslut si fara exceptie :) Doar e nevoie de putina insistenta, vointa, timp si dorinta de a invata; si mult timp pentru a implementa. De ce asa de mult timp ? ca sunt foarte multe de facut si practic NIMENI nu CONTRIBUIE esential.
Exemplu: cred ca deja sunt sute de modificari a script`ului a&a light si beta :) Si EVIDENT fiecare tine modificarea sa pentru sine, aceasta nu mai discutam :), si evident ca practic majoritatea din aceste modificari introduce noi erori, corectand pe cele veki, etc etc. Din acest numar de oameni, multi posteaza erorile gasite in a&a light pe forum ? Sunt practic 5 oameni maxim care posteaza in permanenta si carora sunt recunoscator, restul fac modificarile sale, pun denumirea lor la script si sunt super fericiti :) au un script "nou" "facut" de ei, fara sa aiba cea mai vaga ideie despre TCL. Sau de mania de a crea noi proiecte pentru a se numi coordonator, cred ca nu merita de mentionat ? Sau se propune la oameni loc si pe forum si o mica pagina personala, crezi ca accepta ? :) nuuuuuuuuuuu o sa faca forumul propriu cu 5 posturi, site`ul propriu cu copy paste, care vor disparea peste o luna de pe da.ro - daca sunt pe hosting gratis, sau sterse de pe hosting`ule platite, pentru ca in mare parte domeniile si host`urile sunt cumparate cu cc furate :) Sau aceleasi audite, sunt rugati sa fie prezenti managerii canalelor pentru solutionarea intrebarilor curente, si vin maxim 2-3 oameni. Nu mai mentionez implicarea in proiectele botlending. Rezumand: totul sa faca un om sau doi oameni e IMPOSIBIL. Dar maojoritatea (NU TOTI) sunt lenosi si egoisti in sine pana la prostie si chiar cand vreai sa-i ajuti te refuza, dar cand incerci sa colaborezi ... :) ? doar nu trebuie sa continui fraza, e evident. Cred ca o mare parte de oameni pe botlending si canalele de botlending nu se implica din placere sau interes fata de boti, dar pentru autofirmare proprie, "respect" & "putere" virtuala care sunt efemere. Sper, ca am fost clar si nu am vrut sa ofensez pe nimeni direct sau inderect, era o constatare nimica mai mult. Last edited by UniversaliA; 28-05-2005 at 06:02. |
|
|
|
|
|
#6 (permalink) |
|
Junior Member
|
Universalia ai perfecta dreptate.. si e pacat.. scriptul a&a light daca ar contribuii macar jumate din cei care il modfiica si il inbunatatesc.. daca ar contribuii ar fi bine si ar iesi ceva f bun.. dar maj sunt egoisti.. pacat..
Arcan.. bd-ul ala care trebuie facut neaparat.. daca stau si am gandesc este un simplu tcl de pe egghelps.org.. putin modif.. e vb de un tcl care stocheaza niste informatii intrun fisier.. doar ca trebuie modificate comenzile si sa accepte comenzi doar de la cei cu un flag anume (de ex +v global), flagurile vor fi date de sefu Universalia tuturor membrilor din echipele de botlending.. hmm dar apare o problema.. trebuie gandita o faza de gen.. sa nu se flodeze botul.. si daca sar putea cumva sa verifice botul daca datele sunt corecte sau nu.. inainte sa le stochezxe.. sa nu apara abuzuri din partea unor helperi lachei.. parerea mea eu daca le aveam la tcl ma bagam.. dar.. + ca am avut o probl cu $$$ (sunt militar in termen in mom de fatza..) si nu am putut sa imi platesc shellul.. dar o sa mil iau back.. Acum lucrez la un script sau addon pt helperi.. sa vedme ce o sa iasa.. prima vers a prins bine din cate am vaz eu.. si in versiuena asta ma de gand sa adaug cateva chestii despre care am vazut ca sa vorbit in forum (daca intra unu pe chanu de lucru sa dea un msg sau un ding, cand se da n dupa 1-2 s addonul sau scriptul sa dea automat msg.. vasile salut, zi probl intro linie.. si multe altele..). asa ca sa vedme ce iese.. cat despre baza de date ar prinde f bine.. ori asa ori daca nu linkarea botilor.. si setarea optiunii alea.. daca intra altbot pe chan.. sa dea purge.. |
|
|
|
|
|
#7 (permalink) |
|
Administrator
aka aqwzsx |
referitor la DB va fi simpla, aceste zile eu fac inregistrarea a&a pe web si DB de date botlending. Principiul va fi simplu.
BD de date va fi o tabla MySQL, in care va fi stocata info despte toate canalele. De accesat aceasta DB va fi posibil direct pe site sau prin eggdrop. De accesat prin eggdrop se va putea in 2 modalitati, sau prin comanda aparte !verify chan sau simplu putin de modificat comanda !join (cand cineva va da join, bot`ul se va conecta la DB si va verifica daca e ok totul). DB defapt va fi doua, unul cu lista canalelor pe care sunt boti si unul cu lista canalelor din lista neagra. Oricine va putea avea acces dar cu un mic specific :) DB nu va da lista de canale, va fi posibil doar de verificat daca pe un canal anumit este BOT sau nu. Probleme doar prevad la list canalelor blacklist, ca unii fara motive serioase din nervi ar putea bana un canal. Si la BD ma gandesc daca e bine sa fie publica, vom discuta la audit, daca apare cineva :) P.S. ma gandesc dupa ce fac inregistrarea a&a pe web, sa fac inregistrarea si pentru toate canalele din primele 3 ligi, nu stiu daca sunteti cointeresati. Una stiu ca aceasta inriegstrare va automatiza multe lucruri si nu o sa tineti helperii cu "sutele" doar ca sa deie next help pentru boti, dar o sa ajute la intrebari si probleme curente. Pentru ca o mare patre de traffic generat pe un chan de help, se refera la cererea de bot. |
|
|
|
|
|
#8 (permalink) |
|
Junior Member
|
Universalia ideea e buna.. ca DB sa folosest mysql in care bagi 2 tabele.. intrebarea mea e: cum poate un helper sa adauge o informatie ca a ajutat un chan si a dat un bot..? teai gandit bine la faza ca nu oricine poate avea acces sa vada lista cu canale (scz pt cacafonie)
dar.. ar fi frumos sa pui acolo o chestie.. Botlending league ajuta in peste.. x canale (x canale este nr de canale care este inregistrat in tabela 1). ok pana aicie bine ca se poate folosi DB direct printr-un eggdrop, nu am inteles despre ce vorbeai cu cele trei ligi.. in curand voi termina BotLending Helper Script (addon) vers 1.2 si va fi disponibil pt down pe siteulnostru (http://www.gteam.lx.ro). acestea fiind spuse.. eu unu deabia astept sa se puna in aplicare faza cu BD sa vedme cum merge, Universalia daca ai nevoie de idei.. sa imi zici.. poate pot ajuta. pa pa |
|
|
|
|
|
#9 (permalink) |
|
Administrator
aka aqwzsx |
Referitor cum informatia o sa fie date inscrisa in DB, botii singuri o sa faca prin intermediul unui script scris de mine :) Problema ca acces la DB nu as vrea sa dau la toate canalele, in primele 3 ligi sunt sigur, dar in restul va trebui de gandit.
Referitor la DB in general, va fi desigur disponibile multe multe statistici. Cate canale detine fiecare chan de botlending in parte, in total, cati boti pe zi dau, etc etc, acestea deja detalii :) O sa fie multe chestii si interesante. Probabil pentru cei care au a&a light, va fi disponibila o versiune de stats care va fi integrata in DB, si respectiv pentru fiecare canal pe care sta BOT va fi disponibila o statisitca avansata referitor la traffic, useri, mode`uri, etc etc in forma de tabele si grafic. Unica problema e timpul :) |
|
|
|
|
|
#10 (permalink) |
|
Junior Member
|
faza cu doar cele 3 ligi..e cu dus dar e si cu intors.. de exemplu.. unu poate sa aibe daor un bot de la un canal dintruna din ligile 1 2 3 si sa mai aibe si vreo 3-4 de pe celelalte canale de btlending care sunt proaspete venite in botlending.. asa ca.. eu as zica ca e mai bine sa nu fie numai pt primele 3 ligi.. oricum aici poate aparea efectul massului.. adik probabilitatea de a intra si de a iesi noi canale este foarte mare in ultimile ligi.. dar.. o suportam si pe asta.. daca le ai la php.. stii ca nu e greu sa iti faci un script care sa iti monitorizeze tabelele si continutul lor din BD-ul mysql + ca iti poti face o pagina de unde poti controla foarte usor BD-ul si doar apasand pe 2-3 butoane un chan e scos sau adaugat din BD.. ideile sunt multe.. php si tcl au multe posibilitati.. singura piedica e pusa de mintea noastra.. pt ca programarea nu are limite..
|
|
|
|