![]() |
|
|||||||
| Botlending channels Related to botlending channels, botlending, helpers etc etc. |
![]() |
|
|
LinkBack | Thread Tools | Display Modes |
|
|
#1 (permalink) |
|
Junior Member
am si eu de facut o plangere pentru canalul #lmt .....
* You were kicked from #LoCcO_4U by SCANDIUM (Banned: (by StarteR2/StarteR2) [0] [globally] No reason supplied de ce mi-a dat ban aici ? e canalul la cel mai bun preten al meu ? ce crezi ca ma sperii .. si in legatura cu nicku acela care ti-l am mai luat eu ... ce exita reguli in care sa nu fur nickuri ??? sau sa le iau ??? haha
|
|
|
|
|
#3 (permalink) | |
|
Member
Quote:
P.S. UltraS99 iao mai strict cu lamerii, omul e atot puternic si sa invatzat sami ia nickuri ![]() Seriosu: Eu dau ban cuivreu, cind vreu, pe cind vreu, si unde vreu. BTC no sa te ajute in privinta la asta. Pentru unban cereti scuze |
|
|
|
|
|
#5 (permalink) |
|
Junior Member
UltraS99 is ~Javra@VreauMue.users.undernet.org * AI TuPeu A ? daTe-n GaTu MaTii !
UltraS99 using *.undernet.org The Undernet Underworld UltraS99 is away: <PyMpMyRiDe> StarteR2 , UltraS99 , #lmt .. jegosi ... canal de jegosi ceream boti si ziceau ca n-au ! N-a pa-pa nickuriUltraS99 is logged in as VreauMue ultras99 End of /WHOIS list. Seriosul crezi ca ma faci ???? Nu o sa ma faci niciodata potzi sa imi ei nick da ma fut in el de nick da u pe mine nu o sa ma faci niciodata ) mai vedem noi care pe care face.
|
|
|
|
|
#8 (permalink) |
|
Junior Member
GoRapid care e problema ta ???? te-a bagat cineva in seama vi si u repede ca toata ziua stai si hopa sa te bagi si u cu japca in seama mai dute si lasa-ne ca neai plictisit suferi de tine in ultimu hal
|
|
|
|
|
#10 (permalink) |
|
Junior Member
* SYSADMIN sets mode: +b *!*@Cazzino.users.undernet.org
* You were kicked by SYSADMIN (Banned: (by whitebird/whitebird) [0] [globally] daca am zis ca eu is manager apu eu is manager.) cu ce motiv imi da ban ?! |
|
|
![]() |
| Bookmarks |
| Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guests) | |
| Thread Tools | |
| Display Modes | |
|
|