![]() |
|
|||||||
| Botlending channels Related to botlending channels, botlending, helpers etc etc. |
![]() |
|
|
LinkBack | Thread Tools | Display Modes |
|
|
#1 (permalink) |
|
Senior Member
|
Code:
[18:29:38] <PiTiCoTu> <_MaDaLiN_> 4#BotLand 2ofera eggdropi 4STABILI, 2comenzi 4multe 2& 4utile 12/4fara clone12/4boti12/4eggdropi2 pe canalul unde va intra. 4HELPERi ONLINE2 trebuie doar sa indeplinesti aceste conditii 12-=(4 15 2oameni 12&2 sa fii logat cu userul de4 500 2la4 X 12(2daca nu ai 4X 2- trebuie sa ai statutul de op pe canal )=- [18:29:46] 01*02*12* 01········02········12········14········15········ [18:29:46] 01*02*12* 01_MaDaLiN_ is 01BesTTeam@01TCLScripting.users.undernet.org [18:29:46] 01*02*12* 01_MaDaLiN_ is «120,14| #BesTTeam Founder |» [18:29:46] 01*02*12* 01_MaDaLiN_ on 01*.undernet.org «12The Undernet Underworld» [18:29:46] 01*02*12* 01_MaDaLiN_ TCLScripting is logged in as Aceste mesaj era dat pe #a&a de catre _MaDaLiN_
|
|
#2 (permalink) |
|
Junior Member
|
Asa si !? asta este "abuz" !? nu am vazut pe nicaieri sa scrie ca asta este un abuz, daca este scris si nu am vazut eu atunci sorry daca NU atunci... lasati-o balta..
1. Era mesaj pe privat. 2. Este treabea mea ce ii spun unei persoane pe privat/si e de treaba aceluia care ii transmit mesajul daca vrea sa faca/spuna ce ii zic... Ok ? |
|
|
|
|
#3 (permalink) |
|
#a&a representative
|
da, ai dreptate, dar daca tu intri pe un anume canal de bot lending si dai asemenea mesaje la userii care asteapta acolo sa primeasca bot atunci poti numi acela spam, reclama, abuz, cum vrei... daca se va mai intampla, #botland va fi tras la raspundere.
|
|
|
|
|
#4 (permalink) |
|
Junior Member
|
1. Numai intru acolo sa fac reclama
2. Din cate imi amintesc scopul #BotLending era ca "fiecare user" sa primeasca un eggdrop nu sa stea sa astepte la coada... cum se face de obicei pe "marile canale"... si daca imi amintesc bine nu era cineva de la a&a .. care spunea daca un canal numai are BOTI libere sa se dea numele urmatorului canal care are !? .. de ce nu s-ar face asta si pentru canalele cum este a&a .. ca tot despre el este vorba ... cand nu este nici un helper online.. sa dea numele canalului care are helperi online.. ... dar ce tot zic eu.. voi hotarati.. |
|
|
|
|
#6 (permalink) |
|
Administrator
aka aqwzsx |
Madalin :) stii, pe mine m-a "uimit" mai mult nu insasi faptul ca ai facut reclama, dar cum tu ai argumentat aici in thread aceasta reclama. Si tin numaidecat sa raspund tie simplu si clar, ca sa nu mai apara intrebari :)
In primul rand, nu stiu cum la tine, dar stiu ca in lumea civilizata, inainte de a face la cineva in casa/afaceri/etc chestiile tale, de bine sau de rau, e primit sa CERI VOIE orice nu ai face si sa nu te bagi cu regulile/principiile tale peste cineva care probabil are si el la randul sau regulile si principiile sale. Cat la argumentul tau original, ca vezi "nu exista asa regula ce ar interzice asa activitate" - tin sa contrargumentez tie cu intrebarea: dar unde tu ai vazut asa regula, care te-ar invita pe tine pe a&a sau pe alt canal ca sa faci publicitate sau alte chestii ce tin de interesul tau ? :) Cat la argumentul tau de redictionare catre alte canale bla bla bla, nu cred ca ai fi bine plasat sa judeci ce a facut a&a si cate sau facut in cadrul a&a, mai bine nu aborda aceasta tematica. Plus, daca toti ar judeca ca tine, asta ar inseamna ca pe fiecare canal din botlending or intra cate 10-15 oameni de pe alte canale botlending si or face flood la useri in privat cu invite`uri pe canalele lor si nu cred ca tie ar fi placut sa ai asa situatie la tine pe canal. De aceea, in topic la fiecare canal botlending, este inclus ceva de genul #botlending member si userii daca nu au timp sa astepte or intra singuri pe #botlending si se vor informa ce canale mai dau boti etc etc. In orice caz, sa presupunem ca nu ai facut cu intentie rea etc etc, dar te rog iai seama de cele spuse de mine mai sus, plus ca eu cred ca aceasta e valabil nu numai virtual dar si real :) |
|
|
![]() |
| Bookmarks |
| Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guests) | |
| Thread Tools | |
| Display Modes | |
|
|