![]() |
|
|||||||
| Botlending channels Related to botlending channels, botlending, helpers etc etc. |
![]() |
|
|
LinkBack | Thread Tools | Display Modes |
|
|
#1 (permalink) |
|
Junior Member
1. * You were kicked from #Wuppertal by X ((DjAtaK) da aripi pa mata _!_)
- 2. * Parts: DieHard2 (~SCANDIUM@eXiSteNtzIaL.users.undernet.org) (part on demand of MaRiuS`, reason: ****!; for any help apply on #LmT & http://www.elmtbots.ca) 3. -X- USER: DjAtaK ACCES: 498 LU -X- CANAL: #Wuppertal -- AUTOMODE: None -X- VAZUT: in urma cu 0 days, 21:02:22 -X- MODIFICAT: (eXiSteNtzIaL) DieHard2!~SCANDIUM@eXiSteNtzIaL.users.undernet.org (in urma cu 0 days, 00:00:58) 4. DieHard2 is ~SCANDIUM@eXiSteNtzIaL.users.undernet.org * #lmt http://www.elmtbots.ca #lmt DieHard2 on @#rar @#V|seu @#Hive @#date`n.gatu.matii @#Ploiestenii @#Da-GaLeRa DieHard2 using *.undernet.org The Undernet Underworld DieHard2 is logged in as eXiSteNtzIaL diehard2 End of /WHOIS list. 5. * You were kicked from #LmT by ORION2 (Banned: (by MaRiuS`/Venom) [0] no-need pa red bull iti da aripi!) - Deci Venom Cu Userul La X DjAtak A Facut Take Pe Canalul #Wuppertal , Avand Access De La Userul eXiSteNtzIaL ( Userul Unui Bot #LmT Care Era Pe Canal ). Din Cate Stiu Eu Acesta Este Un Abus ! Sa Iti Iei Access La X De La Bot Si Sa Faci Take ! Astept Raspuns ! Multumesc |
|
|
|
|
#2 (permalink) |
|
Junior Member
Si ??? care e probelam ta ??? ce take o facut ?? ca nu vad nimic rau in aia ca o scos bot dp canal ca sa acuzi pe cineva iti tre logs si chair dc ai logs nu ne intereseaza
. Deci pa
|
|
|
|
|
#3 (permalink) |
|
Senior Member
|
Crusher e o chestie veche , botul cand primeste ban pe un canal da suspend celui care face take , uitate putin , avea access de 58 de secunde , uitate daca ai si ceasul daca intre timpul in care a fost take si timpul in care ai dat modinfo au trecut 58 de secunde , stiu faza de cand eram la a&a si veneau zilnic cate 10 cu "problema asta" deci pe scurt te-a ajutat bot-ul nu a dat access pt take
P.S. Ultras99 vb frumos , daca nu vrei sa vb frumos esti invitatul meu sa taci naibii din gura
|
|
#4 (permalink) |
|
Junior Member
Ok ! Sa Zicem Ca Ai Dreptate , Dar Managera Canalului Mia Spus Ca El Nu Avea Access Pe Canal ! Atunci Cum Mai Explici Acest Lucru ?!? Astept Raspuns
P.S. M u i e , e motiv de purge ? sau nu cont ? * Parts: DieHard2 (~SCANDIUM@eXiSteNtzIaL.users.undernet.org) (part on demand of MaRiuS`, reason: ****!; for any help apply on #LmT & http://www.elmtbots.ca) |
|
|
|
|
#7 (permalink) |
|
Junior Member
GoRapid Talk with the hand si te ascult mai incolo . Ba da ma priveste ca e #lmt u esti #mybot si e ceva diferenta aja ca nu are rost sa vb in numele nostru ca nu tia cerut tie sa te bagi lasane pe noi sa discutam cu crusher` ca a postat la #lmt abuse nu #mybot sucks abuse . Cand vrei sa vb ridici frumos 2 degete si iti spui parerea pana atunci Shut the fuck up ca mam plictisit pana in gat de tine !!!! darar trenu peste tine sa dea . Vezi ca te cauta moartea si u nu esti acasa
|
|
|
|
|
#8 (permalink) |
|
Junior Member
In primul rand increcati sa nu va mai dat cu pareri despre ce sa intamplat imi taiai 2 ore de la scoala special pt acest incident.
Userul DjAtaK a fost pe un bnc de la un fost prieten se pare ca acest prieten dupa discutia de dimineatza care am avut`o cu el sa hotarat sa`mi schimbe pass`u la bnc si sa se "distreze putin".. asta odata 2. pe userul acela am cel mai mare access dupa whitebird.. nu am avut cine sa`l suspende 3. #LmT nu ishi asuma responasbilitatea pt acel incident fiind un caz particular si fara precedent, daca va fi nevoie voi raspunde de unul singur 4. Tin sa mentionez ca problema este rezolvata.. userul DjAtaK este logat pe alt bnc`u si nu pe cel pricina ( nick : Venom), 5.Tin sa`mi cer scuze in numelui canalului #LmT celor carora au fost afectati de acest incident incusiv celor de pe canalu al carui user de 500 este cel de pe bnc`u si am avut peste 20 da take`uri (ex: [14:19] *** You were kicked from #vibratii by X ((DjAtaK) No Reason) 6. Si intr`un fel si in altu.. accept decizia botlending.. si mi`o asum personal.. deoare ce nu este gafa canalul ci doar a mea.. ca am avut incredere in altcineva Aja ca nu va mai cerati cine ce cum a fost de vina.. presupun ca am fost destul de explicit in punctele de mai sus. Bafta all. Pax Pax |
|
|
![]() |
| Bookmarks |
| Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guests) | |
| Thread Tools | |
| Display Modes | |
|
|