![]() |
|
|||||||
| Botlending channels Related to botlending channels, botlending, helpers etc etc. |
![]() |
|
|
LinkBack | Thread Tools | Display Modes |
|
|
#1 (permalink) |
|
Junior Member
as vrea sa stiu si eu ce inseamna asta
* X sets mode: +b *!*@* * gigolino was kicked by X ((angookoo2) No Reason) * anna_33 was kicked by X ((angookoo2) No Reason) * BISCUTA` was kicked by X ((angookoo2) No Reason) * R21 was kicked by X ((angookoo2) No Reason) * ^^turbatu^^ was kicked by X ((angookoo2) No Reason) * dars was kicked by X ((angookoo2) No Reason) * You were kicked by X ((angookoo2) No Reason) Cum se poate ca un egg adus pt protectia canalului iti face canalul Praf.. Cu siguratza ca nr.celor care or sa floseasca ashea ceva pe viitor or sa fie tot mai putini pt ca astfel de faze nu pt fi admise... ashea ca eu unul deja stau in dubi pt folosirea acestor servicii..... Cu stima managerul canalului #Love_Storry |
|
|
|
|
#2 (permalink) |
|
Junior Member
in primul rand vraja cu schimbatu nu stiu ce la bot mi se pare o vraja de preost gust.daca se dorea o asemenea schimbare se retrageau boti se facea ce era de facut si apoi se rebagau pe canale.take o fost si asta nu poate infirma absolut nimeni.[05:34] * X sets mode: -bb+b *!*@BotGuard.users.undernet.org *!*@ionutz05.users.undernet.org *!*@*
[05:34] * C0uNtZ3R0 was kicked by X ((AragonX) No Reason) [05:34] * LOGAN was kicked by X ((AragonX) No Reason) [05:34] * Mist3rGyrl was kicked by X ((AragonX) No Reason) [05:34] * F0under was kicked by X ((AragonX) No Reason) [05:34] * Reptile was kicked by X ((AragonX) No Reason) [05:34] * nicol^^^ was kicked by X ((AragonX) No Reason) [05:34] * snoopysor was kicked by X ((AragonX) No Reason) [05:34] * rose4you was kicked by X ((AragonX) No Reason) [05:34] * TrAzN|TuL`` was kicked by X ((AragonX) No Reason) [05:34] * SunDevil was kicked by X ((AragonX) No Reason) [05:34] * _Nes|mtiTA_ was kicked by X ((AragonX) No Reason) [05:34] * Makena was kicked by X ((AragonX) No Reason) [05:34] * MarlboroMan was kicked by X ((AragonX) No Reason) [05:34] * korbul was kicked by X ((AragonX) No Reason) [05:34] * Amicul was kicked by X ((AragonX) No Reason) [05:34] * You were kicked by X ((AragonX) No Reason) [05:34] * Attempting to rejoin channel #LoveNicoleta [05:34] * Unable to join channel (address is banned) deci dupa parerea mea la ore destea matinale nu se fac modificari la boti canalul meu #lovenicoleta a avut take de la voi cei de la #lmt si asta nu se iarta.eu una mi-am pierdut increderea in voi.sa va fie rusine pt ca din cauza voastra pierd toti ceilalti, si stiu ca exista si canale care isi respecta clienti dar asta este o alta poveste manager canal #lovenicoleta
|
|
|
|
|
#3 (permalink) |
|
#mythic representative
|
parerea mea ... daca era sa se faca ceva modificare se facea la un bot care nu era pe ceva canale, ridicat de pe comp sau ceva de genu, cum facem noi (Mythic) .. consecintele o sa fie drastice parerea mea ... si lmt va avea de suportat, ceea ce vreau sa scot in evidentza e ca de la o faza ca asta nu trebuie sa vedeti EGGDROPS sau #Botlending ca fiind o amenintzare, tineti cont de faptu ca in botlending exista si ELITE LEAGUE de unde nu ati avut probleme de`astea niciodata, mai e 1st league .. si ce sa zic, asa ati nimerit, un chan cu probleme, va garantez ca nu sunt toate asa ...acum o sa ma intrebati de unde sa stiti voi ca o sa se intample asta, cred ca ati invatzat de aici sa fiti mai atenti de unde luati boti, anyway nu cunosc intentia lui whitebird, deci nu pot sa ma exprim in totalitate... ce vreau sa va spun e sa nu va pierdeti increderea in botlending pt o faza ca asta....
multumesc:P |
|
|
|
|
#4 (permalink) |
|
#a&a representative
|
si tocmai pentru ca managerii de canale sa nu isi piarda increderea in botlending trebuie sa eliminam pe cei ce ne aduc astfel de probleme si pe cei ce se joaca pur si simplu cu canalul lor de bot lending... diseara vom lua o decizie de comun acord in ceea ce priveste apartenenta #LmT la BTC (eu deja am luat-o...)
|
|
|
|
|
#5 (permalink) |
|
Junior Member
Deci buna seara dragi mei caci am cam lipsit de pe aici
. Vreau sa spun doar ca ne cerem scuze ptr ce sa inatmplat nu sa vrut sa se face take ca sa vb in termeni mai elocventi (ca sa par mai important) Deci care nu mai vrea egg #LmT datzi aja !purge **** UltraS99 deci aja sa datzi OK ? ca totzi acuma moama #LmT o sa facut take hai sa ii dam afara din BTC ca asta vrem yo ma pis pe totzi care nu ma sufera si sunt multzi aia se stiu ei yo ma PIS pe ei ca nu mie frica de nimeni ... care are boala pe mine sa o dea parte in parte sa vina peste mine in casa sa ma bata ..... Deci #LmT Rullllzzz BIACHES !
|
|
|
|
|
#6 (permalink) |
|
Member
Vad ca in 24 ore am facut 3 pagini de chat. O simpla explicatie la userii LMT ce aveau canale cu X urmeaza. Demult aveam un script in care ma jucam cu el si testam comanda foreach si era urmatorul cod in el
Code:
foreach chan [channels] {putquick "PRIVMSG X:ban $chan *!*@*"}
. Eu am uitat de existarea acestui mic cod in fishierul tcl. In ziua accidentului am facut citeva modificari in script si nu mam gindit la acest cod. Am dat mass rehash si cind testasem comanda am fost banat de pe consola. Apoi helperii mi se plingeau in prv ca a fost take. Mi-am dat seama ca a fost take pe canalele cu X. Partea cea buna este ca doar 3 bots au avut acest script incarcat. Dupa calculile mele a fost take pe 30 canale. BTC eu nu va rog sa credeti, aceasta este explicatie pentru userii la care sa intimplat take. |
|
|
|
|
#7 (permalink) |
|
Member
Vad ca in 24 ore am facut 3 pagini de chat. O simpla explicatie la userii LMT ce aveau canale cu X urmeaza. Demult aveam un script in care ma jucam cu el si testam comanda foreach si era urmatorul cod in el
Code:
foreach chan [channels] {putquick "PRIVMSG X:ban $chan *!*@*"}
. Eu am uitat de existarea acestui mic cod in fishierul tcl. In ziua accidentului am facut citeva modificari in script si nu mam gindit la acest cod. Am dat mass rehash si cind testasem comanda am fost banat de pe consola. Apoi helperii mi se plingeau in prv ca a fost take. Mi-am dat seama ca a fost take pe canalele cu X. Partea cea buna este ca doar 3 bots au avut acest script incarcat. Dupa calculile mele a fost take pe 30 canale. |
|
|
|
|
#8 (permalink) |
|
Member
Ma scuzati ca ma bag ca musca in flama de sudura dar nu pot sa ma abtin fara sa imi las si eu parerea notata pe chestia asta. Din ce am vazut eu si din ce zici tu Starter2 e un caz de neglijenta acuta, pe care a trebuit sa o plateasca acei "dupa calculile mele a fost take pe 30 canale", numar care sincer mi se pare foarte mare. Eu daca m-as numara printre unu din un administrator al unui canal pe care ai facut din greseala sau nu take te-as cauta sa iti zic ceva de dulce. Acuma fara suparare, ca nu vreau sa jignesc pe nimeni. :P
|
|
|
|
|
#9 (permalink) |
|
Junior Member
Mai fratilor , eu am ajuns la concluzia ca nu stiti ce inseamna cuvantl "accident" ! Mai romanilor , oricine greseste , faceti atata haz ... pe ce? putea sa ti se intample "tie" , "tie" , si multor altora ! Deci hopa , gata ! Nu zic ca urmarile nu sunt grave , dar a fost un simplu accident , acuma ce facem , dam in cap la cei care gresesc ? Chiar voi sunteti perfecti ?
|
|
|
|
|
#10 (permalink) |
|
Junior Member
uite eu sunt una dintre manageri celor 30 de canale carora li s-a facut take, si tin sa precizez ca nu suntem chiar asa mici incat sa nu ne putem ridica la inaltimea "ignorantai tale", pt ca mie toata explicatia de mai sus aceasta impresie imi lasa si dupa cum am mai spus daca aveai modificari de facut in scripturile botilor ii scoteai de pe chanuri le faceai modif de rigoare si ii rebagai.apoi deja e lipsa de respect pt clenti vostri iar limbajul de cartier folosit de unul dintre colegi tai mi se pare ca ii lipsesc ceva bune maniere si ar trebui sa va revizuiti coportamentul helparilor sau adminilor, parerea mea si cu siguranta a multor altora.
|
|
|
![]() |
| Bookmarks |
| Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guests) | |
| Thread Tools | |
| Display Modes | |
|
|