botlending forum  

Go Back   botlending forum > Botlending projects > Botlending polls

Botlending polls Public polls, for botlending channels representants

View Poll Results: Pe cine alegeti coordonator?
Erised 6 85.71%
krimson 1 14.29%
mejker 0 0%
Niciunul nu inspira incredere sau nu este conform conditiilor stipulate. 0 0%
Voters: 7. You may not vote on this poll

Reply

LinkBack Thread Tools Display Modes
Old 29-04-2006, 05:50 PM   #1 (permalink)
Administrator

aka aqwzsx

Blog Entries: 17
Default Botlending Coordinator, SubProject "Botlending School"

In baza anuntului din 09.04.2006 Restructurarea Botlending School, care se rezuma la faptul ca Botlending Shcool are nevoie de un nou coordonator din cauza inactivitatii coordonatorului precedent - se propune votare & discutie referitor la coordonarea acestui proiect. Sa fie denumit prin vot botlending un singur coordonator, care isi va asuma COMPLET responsabilitatea & angajamentele in cadrul Botlending Shcool.

Alegerea noului coordonator se va face conform regulilor stipulate in Botlending debates, alegerea coordonatorului pentru proiectele botlending.

Pentru acest proiect au candidat 3 persoane: Erised, krimson & alex. Mai jos sunt postate proiectele trimise, in ordinea care am primit pe mail (ortografia si structura expunerii sunt pastrate). Inainte de a vota pe cineva, sunteti rugati sa intelegeti esenta proiectelor postate, daca ceva nu e clar - sa dati intrebari si sa precizati ce va intereseaza.

Votul va dura o saptamana. Cei care nu au drept de vot, sunt bineveniti sa-si expuna opinia, ea conteaza.

P.S. Pentru Erised, krimson & mejker, sunteti rugati sa postati mai jos experienta voastra in cadrul botlending (vechimea si proiectele in care ati particiapat, plus orice alta experienta care credeti util de mentionat) si punctele acumulate in cadrul botlending. Defapt aceasta trebuia sa fie inclus in proiectul trimis mie pe mail.

Deasemenea, as dori sa aflu cine va ocupa posturile de baza in acest proiect. Pentru ca un proiect depinde nu excluziv doar de coordonatorul sau, dar si echipa din care este compus. Am mentionat aceasta in anunt, dar nu ati atras atentie.

Erised, de la tine in plus, se cere explicatii si garantii, care ar asigura pe cei care voteaza - ca o sa ai suficient timp pentru acest proiect, pentru ca din proiectul TCB ai plecat anume din cauza lipsei acestui timp.

mejker, de la tine se cer explicatii ca la fost membru al acestui proiect, de ce anume toate ideile propuse de tine nu au fost implementate cand ai fost membru si de ce proiectul pana la urma s-a aflat abandonat ? Care ar fi schimbarea acuma si de ce acuma proiectul va fi reusit, in caz daca vei fi tu ales coordonator.
UniversaliA is offline   Reply With Quote
Old 29-04-2006, 05:54 PM   #2 (permalink)
Administrator

aka aqwzsx

Default Erised

Planuri:
- organizarea de cursuri
- organizarea de concursuri/provocari intre helperi
- teste la fiecare sfarsit de saptamana sau mai rar
- emiterea de certificate botschool, care sa confirme cunostinte helperilor
- organizarea de dezbateri pe anumite teme, probleme, noutati (eggdrop: dcc commands, botnet; a&a light script: comenzi, flag; etc.)

Angajamente:
- wtf sa scriu aici?
- audit (lista puncte cu o sapt inainte de audit, propuneri, etc. same)
- we need an eggdrop and we don't have where to host it

New stuff:
- top 10 > un top al canalelor & al helperilor, in functie de activitatea de help & participare la botschool
- help script (un mic script pt IRC ca sa faciliteze help-ul)
- probabil realizarea unor tutoriale despre stuff like eggdrop, a&a light script
- o mediatizare mai buna in randul canalelor de lending, parte din BTC (sper!)
Old 29-04-2006, 05:54 PM   #3 (permalink)
Administrator

aka aqwzsx

Default krimson

o sa incerc sa fiu cat mai concis si sa rezum in cat mai putine randuri tot ce as vrea sa vad in botschool:
° raspandirea botschool -> sa devina parte integranta din comunitatea botlending si un suport pentru toate canalele sale
° structurare eficienta a proiectului (sa existe cat mai putini timpi morti)
° conlucrare cu proiectul translate (in realizarea de documentatie, tutoriale etc)
° extinderea pe viitor a proiectului (daca totul merge conform programului) si in alte domenii anexe mediului irc si lucrului cu eggdrop (de ex. bazele programarii in tcl, mirc scripting etc)
° restabilirea seminariilor si testelor saptamanale (pentru subiecte mai complexe, mai multe seminarii saptamanale, cu teste partiale si test final)
° realizarea unei "programe" dinamice (inainte de fiecare curs, membrii intreaba persoanele inscrise pentru seminarul respectiv pe ce vor sa se puna accentul), usor de inteles, structurata pe 3 nivele de dificultate
° punerea la dispozitia studentilor a 1-2 eggdropi pentru ai ajuta in cursuri
° stabilirea unei grile exacte de notare pentru participanti
° observarea activitatii membrilor proiectului si stimularea acestora (in caz ca un membru nu are o activitate corecta / satisfacatoare, va fi degradat si posibil exclus din proiect)
° testare regulata a membrilor (fara sa afecteze activitatea proiectelor) pentru a fi siguri ca studentii au parte de cele mai bune indrumari
Old 29-04-2006, 05:56 PM   #4 (permalink)
Administrator

aka aqwzsx

Default mejker

nick noticer
user meJKer

Propuneri :

1.In primul rand voi crea o echipa pe #BotSchool , pot face parte si fostii invatacei ai canalului , carora le voi +v .
2.Se vor tine seminarii timp de 3 saptamani sambata / duminica , iar in a 4-a saptamana se va tine testul final ... Cine va absolvi #BotSchool va primi o diploma .
3.Adminii canalelor din #BotLending se pot lua dupa rezultatele obtinute de elevii botschool pentru a-i primi in team sau pentru a-i promova .
4.Dupa absolvire , tinerii invatacei vor primi +v , iar unul dintre ei , cel care a fost cel mai bun , va primi flagul +o , si va putea tine seminariisambata/duminica alaturi de mine si de ceilalti membri .
5.Se va crea un nou thread unde vor fii postate rezultatele fiecaruia , pentru cei interesati .
6.Voi merge pe vechea idee (autodidactica) constand in faptul ca helperii vor trebuii sa invete de pe site-uri .
7.Se vor tine seminarii la alegere pentru unul din cele 3 module flags , channel settings, user settings
- Eu am mai fost in BotSchool , si acest program mi se pare excellent . Daca voi fii ales coordonator a-l proiectului #BotSchool , Imi voi respecta tot ce mi-am propus . Multumesc .
Old 29-04-2006, 06:06 PM   #5 (permalink)
TCB project Member

ccameleon's Avatar

Default aaa..

ca ex-coordonator imi permit sa comentez la proiectele celor 3 desi nu o voi face :> (doar ma laud ) votul meu daca va conta cat de cat se duce spre erised, nu vreau sa supar pe nimeni dar erised e cel care merita, desi recunosc ca pe krimson nu`l cunosc atat de bine, iar pe mejker nu vreau sa`l supar dar tot cu erised votez..in timpul in care am fost coordonator erised a venit cu cele mai bune idei, and proiectul lui asa scurt dar concis aduce ceva in plus, ceva ce ar putea readuce botschool in old days..daca au fost oricum..succes tuturor
ccameleon is offline   Reply With Quote
Old 29-04-2006, 06:29 PM   #6 (permalink)
#a&a representative

Erised's Avatar

Blog Entries: 2
Send a message via MSN to Erised Send a message via Yahoo to Erised

TCB am lasat din motiv de lipsa de timp online ce mai tarziu s-a rezolvat, acum doresc sa iau BotSchool considerand ca am destul timp pt asa proiect. posturi de baza inca nu m-am gandit, dar pe moment pot spune ca vor fi persoane de genul: responsabil cu seminarii, responsabil cu help pe canal, responsabil cu irc scripting, and so on, cam asa oameni de baza vor fi intre 3-6, acestia voi alege personal din cei ce vor lua testele BotSchool si dupa alte criterii.

A. experienta botlending - coordonator TCB din 2005-01-19
B. experienta a&a - din 2004-06-17
C. puncte - 36 (primite in calitate de coordonator TCB); fiind coordonator, nu am putut sa dau mie insumi puncte pentru ceea ce am facut in proiect, aceste puncte sunt primite pt atributiile de coordonator.
D. echipa - ccameleon (ex coordonator, a revenit acum, are nevoie de o sansa)

Acestea sunt toate completarile, asta-s eu! End of story!

Last edited by Erised; 29-04-2006 at 08:00 PM.
Erised is offline   Reply With Quote
Old 29-04-2006, 08:32 PM   #7 (permalink)
Junior Member

1. experienta botlending - membru translate din decembrie 2005 (astept sa fiu inclus in irc de ceva vreme - inscris din martie 2006)
  2. puncte - translate 3 (doar pe perioada lunii decembrie .... )
  3. echipa - nu pot sa numesc pe nimeni deocamdata. echipa ar trebui stabilita pe baza de concurs
krimson is offline   Reply With Quote
Old 29-04-2006, 11:24 PM   #8 (permalink)
Junior Member

1. Ce sa zic , majoritatea ideilor propuse de mine , au fost doar propuse , nu utilizate . Parerea mea este ca ideile nu au fost din cauza lipsei timpului , din aceasta cauza proiectul BotSchool a fost abandonat .
2. Daca voi fii ales coordonator , voi acorda un timp "special" in fiecare zi daca este cazul proiectului #BotSchool , acest lucru ducand la succesul proiectului !
meJKer is offline   Reply With Quote
Old 08-05-2006, 12:54 AM   #9 (permalink)
Administrator

aka aqwzsx

Din cei care au prezentat proiecte sale, este calificat numai Erised (minim 30 puncte). Plus majoritatea au votat tot pentru el.

Asteptam actiuni si sper ca meJKer & krimson tot vor fi inclusi in ekipa, daca mai doresc sa se implice.

Felicitari Erised si tine minte ce ai promis, referitor la timp.
Reply

Bookmarks

Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guests)

Thread Tools
Display Modes

Posting Rules