botlending forum  

Go Back   botlending forum > Botlending > Botlending projects > Polls & announcements

Polls & announcements Public polls & announcements, for botlending channels representants

View Poll Results: Sustineti acest proiect & implementarea lui in cadrul botlending ?
DA, sunt deacord si sustin acest proiect. 8 100.00%
NU, nu sunt deacord - am un proiect mai relevant scopurilor propuse (detalii in post). 0 0%
Voters: 8. You may not vote on this poll

Closed Thread

LinkBack Thread Tools Display Modes
Old 03-01-2005, 05:42   #1 (permalink)
Administrator

aka aqwzsx

Blog Entries: 126
UniversaliA is on a distinguished road
Default Sistema de punctaj Botlending

Pentru a valorifica eforturle depuse de echipa fiecarui canal in general & fiecarui membru in particular, pe botlending se va introduce sistema de punctaj a rezultatelor acumulate in cadrul proiectelor botlending, care in viitorul apropriat va integra sistema de 'botlending channels ratings' in cadrul proiectului 'TCB'.

Logica e simpla, pentru orice rezultat in dependenta de proiect fiecare membru va primi un numar predefinit de puncte. Punctele vor fi acordare de coordonatorii de proiect. De exemplu: in cadrul proiectului cu traduceri, pentru fiecare 2 foi A4 traduse - se cuvine un punct, in cadrul proiectului IRC fiecare 7 zile (o ora pe zi) de help - sunt echivalate cu un punct. etc etc. Detalii pe parcurs pentru fiecare proiect. Coorodnatorii proiectelor la randul lor primesc puncte daca proiectul lor avanseaza & daca sunt rezultate, de exemplu pentru fiecare saptamana cate 1 punct. Punctele vor fi acordate doar dupa validarea completa a rezultatului (traduceri cu multe erori nu sunt valide, doar ca helperul e ON pe #botlending si in rest nu face nimica - nu este valid).

La randul sau fiecare membru punctele acumulate poate acorda canalului sau din care el face parte.

Va exista un minim de punctaj lunar, obligatoriu pentru fiecare chan - pentru a mentine statul sau.

In viitor aceasta sistema de punctaj (cum am mentionat anterior) va integra 'botlending channel ratings' care va fi baza a top`urilor botlending. Pe scurt, va fi top de canale dupa diferite criterii - care vor servi ca referinta pentru useri & pentru canale insasi.

Scopul acestei sisteme de pcuntaj, de a valorifica orice efort depus in cadrul proiectelor botlending, de a incita canalele membre sa revina la realitate (devinind mebrii majoritatea canalolor devin pasive complet), de a incita dezvoltarea proiectelor botlending & de a crea premizile viitorului 'botlending channel ratings'.

Votul, dupa expeprienta anterioara e simplu, votati punctul dorit & argumentati alegerea facuta. Orice sugestie e binevenita. Ficare canal membru are dreptul la 2 voturi, fiecare canal pending 1 vot, fiecare coordonator de proect 1 vot.
UniversaliA is offline  
Old 03-01-2005, 06:06   #2 (permalink)
Junior Member

dmen2R is an unknown quantity at this point
Send a message via Yahoo to dmen2R
Thumbs up Da

Am votat "pentru", deoarece acest sistem cu puncte va stimula membrii canalelor de botlending sa se implice in proiecte si cred ca acest lucru este in interesul fiecaruia dintre noi! Sper sa faceti toti alegerea potrivita!
dmen2R is offline  
Old 03-01-2005, 13:24   #3 (permalink)
#a&a representative

Erised's Avatar

Erised is an unknown quantity at this point
Send a message via MSN to Erised Send a message via Yahoo to Erised

PENTRU

In curand vor veni si clasele, unde in functie de intrebari puse de mine sau de participanti, se vor acorda puncte. + cine nu va veni va avea scazute puncte - cam acestea vor fi, pe scurt, clasele.
Erised is offline  
Old 03-01-2005, 21:16   #4 (permalink)
Junior Member

Virtual's Avatar

Virtual is an unknown quantity at this point
Send a message via ICQ to Virtual Send a message via MSN to Virtual Send a message via Yahoo to Virtual

Am votat pentru pt ca, consider ca va stimula oamenii sa se implice mai mult in proiecte iar cei care sunt implicati vor fi motivati sa fie mai activi!
Virtual is offline  
Old 04-01-2005, 03:00   #5 (permalink)
Member

Freezed's Avatar

Freezed is on a distinguished road
Thumbs up

De ce am votat "DA" ? De ce nu ?
In primul rand, cum a spus si restul lumii, acest sistem de punctaj va influenta canalele care fac parte din #BotLending sa se implice mai mult in proiectele deja existente.
Al doilea motiv pentru care am votat este ca stiu ca eu ma implic si o sa iau multe puncte
Freezed is offline  
Old 06-01-2005, 12:01   #6 (permalink)
Junior Member

Mikhael is an unknown quantity at this point

SI #G&G este de acord .
Acest sistem de punctaj va influenta canalele care fac parte din #BotLending sa se implice mai mult in proiectele deja existente , printre care si pe #G&G )
Mikhael is offline  
Old 24-09-2005, 11:48   #7 (permalink)
Administrator

aka aqwzsx

Blog Entries: 126
UniversaliA is on a distinguished road

Merci pentru voturi & pareri.

Conceptul curent al proiectului aplicarea & descrierea sa - gasiti in Botlending Points.

Last edited by UniversaliA; 24-09-2005 at 12:17.
UniversaliA is offline  
Closed Thread

Bookmarks

Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guests)

Thread Tools
Display Modes

Posting Rules