![]() |
|
|||||||
| Polls & announcements Public polls & announcements, for botlending channels representants |
| View Poll Results: Sustineti acest proiect & implementarea lui in cadrul botlending ? | |||
| DA, sunt deacord si sustin acest proiect. |
|
8 | 100.00% |
| NU, nu sunt deacord - am un proiect mai relevant scopurilor propuse (detalii in post). |
|
0 | 0% |
| Voters: 8. You may not vote on this poll | |||
![]() |
|
|
LinkBack | Thread Tools | Display Modes |
|
|
#1 (permalink) |
|
Administrator
aka aqwzsx |
Pentru a valorifica eforturle depuse de echipa fiecarui canal in general & fiecarui membru in particular, pe botlending se va introduce sistema de punctaj a rezultatelor acumulate in cadrul proiectelor botlending, care in viitorul apropriat va integra sistema de 'botlending channels ratings' in cadrul proiectului 'TCB'.
Logica e simpla, pentru orice rezultat in dependenta de proiect fiecare membru va primi un numar predefinit de puncte. Punctele vor fi acordare de coordonatorii de proiect. De exemplu: in cadrul proiectului cu traduceri, pentru fiecare 2 foi A4 traduse - se cuvine un punct, in cadrul proiectului IRC fiecare 7 zile (o ora pe zi) de help - sunt echivalate cu un punct. etc etc. Detalii pe parcurs pentru fiecare proiect. Coorodnatorii proiectelor la randul lor primesc puncte daca proiectul lor avanseaza & daca sunt rezultate, de exemplu pentru fiecare saptamana cate 1 punct. Punctele vor fi acordate doar dupa validarea completa a rezultatului (traduceri cu multe erori nu sunt valide, doar ca helperul e ON pe #botlending si in rest nu face nimica - nu este valid). La randul sau fiecare membru punctele acumulate poate acorda canalului sau din care el face parte. Va exista un minim de punctaj lunar, obligatoriu pentru fiecare chan - pentru a mentine statul sau. In viitor aceasta sistema de punctaj (cum am mentionat anterior) va integra 'botlending channel ratings' care va fi baza a top`urilor botlending. Pe scurt, va fi top de canale dupa diferite criterii - care vor servi ca referinta pentru useri & pentru canale insasi. Scopul acestei sisteme de pcuntaj, de a valorifica orice efort depus in cadrul proiectelor botlending, de a incita canalele membre sa revina la realitate (devinind mebrii majoritatea canalolor devin pasive complet), de a incita dezvoltarea proiectelor botlending & de a crea premizile viitorului 'botlending channel ratings'. Votul, dupa expeprienta anterioara e simplu, votati punctul dorit & argumentati alegerea facuta. Orice sugestie e binevenita. Ficare canal membru are dreptul la 2 voturi, fiecare canal pending 1 vot, fiecare coordonator de proect 1 vot. |
|
|
|
|
#5 (permalink) |
|
Member
De ce am votat "DA" ? De ce nu ?
![]() In primul rand, cum a spus si restul lumii, acest sistem de punctaj va influenta canalele care fac parte din #BotLending sa se implice mai mult in proiectele deja existente. Al doilea motiv pentru care am votat este ca stiu ca eu ma implic si o sa iau multe puncte
|
|
|
|
|
#7 (permalink) |
|
Administrator
aka aqwzsx |
Merci pentru voturi & pareri.
Conceptul curent al proiectului aplicarea & descrierea sa - gasiti in Botlending Points. Last edited by UniversaliA; 24-09-2005 at 12:17. |
|
|
![]() |
| Bookmarks |
| Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guests) | |
| Thread Tools | |
| Display Modes | |
|
|