botlending forum  

Go Back   botlending forum > Botlending projects > Botlending polls

Botlending polls Public polls, for botlending channels representants

View Poll Results: Sustineti aceasta "metamorfoza" proiect ?
DA. 7 77.78%
NU. 0 0%
Neutru 2 22.22%
Voters: 9. You may not vote on this poll

Closed Thread

LinkBack Thread Tools Display Modes
Old 29-01-2005, 05:17 AM   #1 (permalink)
Administrator

aka aqwzsx

Blog Entries: 17
Default Botlending leagues

Aplicand sistema de Botlending points conform votului asupra Sistemei de punctaj Botlending - botlending a ajuns in un "mic" impas. Conceput ca o comunitate care se va afla in continua dezvoltare & crestere - cu timpul, botlending devine o comunitate inchisa in sine, "elitista" - unde sunt acceptati numai cei care sunt conformi regulilor/conditiilor 100%. Eu, personal, consider aceasta ca impas, pentru ca contrazice principiilor fundamentale a comunitatii botlending.

Pe scurt, o noua sistema/principiu - va fi implementat & anume Botlending leagues. In dependenta de implicare in botlending (ca comunitate) & in botlending (ca prestare de servicii botlending) - canalele vor fi clasate in ligi. Cine va dori sa se implice in proiectele botlending sau cine va avea o calitate de servicii botleneding superioara - se vor afla in ligile superioare. Cine, din contra, nu doreste sa se implice mult sau deloc, doar doreste sa faca parte din comunitate - se va afla in ligile inferioare.

Logica acestui principiu e simpla. Nu o sa mai fie reject, nu o sa fie stress (trebuia sa faceti una/alta), nu o sa mai fie cearta (eu am facut, altii nu au facut, etc etc), o sa fie evitate multe probleme de comunicare. Cine doreste sa faca parte din ligile supeiroare, va trebui sa depuna un efort. Cine nu doreste sa se implice mult - va fi destul sa treaca o perioada de checking (max 2 saptamani) pentru a demonstra stabilitatea serviciului in timp si gata.

Unicile conditie de reject: take`uri, abuz continuu & lipsa de activitate botlending pe canal.

Diferenta intre ligile superioare de celea inferioare va fi in numarul de voturi la botlending polls, unele privilegii de access la bazele de date botlending (read/write) & acces la scriptul "a&a botlending edition" - care va fi accesibil numai la ligile superioare (pentru ligilie inferioare va fi accesibil "a&a light" care e public). In rest toate canalele vor beneficia de publicitate pe site`ul botlending, acces baza de date, subofrum pe forum.botlending.com, etc etc (detalii pe http://botlending.com).

Rezumand, fiecare va decide ce doreste sa faca in botlending & in ce proportii la nivel de efort & viteza. Botlending revine la principiul sau fundamental - de a crea o comunitate de canale botlending in un spirit de cooperare & reciprocitate.

Clasamentul/descrierea ligilor
  • Elite/Superior league - implicare deplina* in proiectele botlending & prestare de servicii botlending impecabila/excelenta**
  • 1s league - implicare medie* in proiectele botlending SAU prestare de servicii botlending impecabila/excelenta**
  • 2nd league - implicare minima* in proiectele botlending SAU prestare de servicii botlending intermediara**.
  • 3rd league - implicare zero in proiectele botlending & prestare de servicii botlending stabile.
  • 4th league - liga initiala in care incepe orice canal botlending dupa o perioada de verificare (de 2 saptamani) a stabilitatii in timp.
* Nivelul de implicare este calculat dupa sistema Botlending points.
** Nivelul de prestare a serviciilor botlending se calculeaza dupa urmatorele criterii: boti (uptime/script), site (info canal/echipa/comenzi + help), canalul de baza (help/support), echipa de globali (stabilitatea echipei in timp & profesionalism). Fiecare criteriu va primi nota aparte (de la 0 la 10) - media acestor note va caracteriza in general nivelul de prestare a serviciilor botlending.

Acest proiect e pus la votare, pentru ca e nevoie de sustinerea tuturor canalelor membre & pending. La audit se va facea calificarea canalelor in ligi dupa criteriile expuse mai sus.

Deasemnea e important sa expuneti si parerea in acest thread. Sugestii, inbunatatiri, neajunsuri etc etc. Sa cream sipritul comunitatii impreuna.

Orice user inregistrat poate posta un comentariu sau sugestie.

Canalele membre au dreptul la doua voturi, canalele pending & coordonatorii cate un vot.

Last edited by UniversaliA; 31-01-2005 at 06:45 AM.
UniversaliA is offline  
Old 29-01-2005, 05:32 AM   #2 (permalink)
Junior Member

Virtual's Avatar

Send a message via ICQ to Virtual Send a message via MSN to Virtual Send a message via Yahoo to Virtual
Thumbs up Interesant

Consider acest mod de abordare diferit de cel de pana acuma foarte bun si cu mult potential, dupa parerea mea are o rata mare de posibil success.
BotLending ca si comunitate la nivelul unor proiecte cat si la nivel global a abordat aceasta problema dintr-un fel sau altul mai gresit dar suntem oameni si oamenii invata din greseli asa ca este doar normal ca in timp sa evolueze si sa corecteze ce a gresit pana acuma, ca si in orice alt proiect nu va exista niciodata efiecienta 100% sau perfectiune, tot timpul va fi nevoie de munca si odata cu inceperea acestui nou mod de abordare as vrea sa fac un apel catre cei implicati direct in Bot Lending sau indirect pentru a se implica mai mult, singurul scop fiind perfectionarea comuntatii si cresterea eficientei, bineinteles si cei care nu sunt deja implicati sunt invitati sa se implice.
Eu ca si coordonator de proiect (BotLending on IRC) de curand am incercat un mod diferit de abordare, momentan este prea devreme pentru a decide daca rezultatele sunt sau nu imbunatatite dar sa speram ca vor fi, ceea ce vreau sa spun cu acest lucru este ca ar trebui ca toti coordonatori cat si actualii si potentialii membri sa incerce mod-uri diferite de abordare daca cele curente nu sunt eficiente si bineinteles sa incerce orice considera ei de cuviinta pentru prosperitatea comunitatii.
Va multumesc si astept cu nerabdare reactia la acest nou fel mod de abordare general adoptat de Bot Lending si anume : BotLending Leagues..
Virtual is offline  
Old 29-01-2005, 10:14 AM   #3 (permalink)
#a&a representative

Erised's Avatar

Blog Entries: 2
Send a message via MSN to Erised Send a message via Yahoo to Erised

deci eu am voie 2 voturi nu? unul pt coordonator si unul pt a&a... :P
e o idee f buna
Erised is offline  
Old 29-01-2005, 12:47 PM   #4 (permalink)
Junior Member

Si yo sunt de acord cu noul SISTEM)
Argumentu ar fi ca .... e mai fain asha.
Mikhael is offline  
Old 29-01-2005, 12:54 PM   #5 (permalink)
Member

Freezed's Avatar

Thumbs up

De acord cu tot ce s-a mentionat mai sus. Foarte buna ideea, sper sa nu fie probleme cand o punem in aplicare. Asteptam auditul si vedem tot ce se rezolva.
Freezed is offline  
Old 29-01-2005, 01:34 PM   #6 (permalink)
Junior Member

DarkRider's Avatar

Send a message via Yahoo to DarkRider

Eu unul sunt de acord cu acest mod de abordare! si sper ca pdata cu el nu o sa mai fie probleme lagate de reject sau de ce un canala nu a avansat la fel de repede ca altul...
DarkRider is offline  
Old 29-01-2005, 06:23 PM   #7 (permalink)
Member

Default ...

great...
Deja stii opinia mea
AdrianK is offline  
Old 29-01-2005, 09:42 PM   #8 (permalink)
Baby Member

edyy's Avatar

Send a message via AIM to edyy Send a message via MSN to edyy Send a message via Yahoo to edyy

sunt de acord imi place ideea foarte buna asa cred ca proiectele vor merge mai bine shi se va face o departajare intre canale in functie de serviciile e care le presteaza
edyy is offline  
Old 30-01-2005, 09:31 AM   #9 (permalink)
Junior Member

Send a message via Yahoo to UrbanWorks
Talking

e mult mai atractiv asa , si cred ca nor sa mai fie probleme .. ca ala a facut mai mult , ca ala mai putin .. etc
UrbanWorks is offline  
Old 30-01-2005, 08:24 PM   #10 (permalink)
Junior Member

Default si eu sunt de acord

mi se pare o idee buna asa ca raspund si eu cu DA !!
KaiN is offline  
Closed Thread

Bookmarks

Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guests)

Thread Tools
Display Modes

Posting Rules