![]() |
|
|||||||
| Polls & announcements Public polls & announcements, for botlending channels representants |
| View Poll Results: Sustineti Botlending Ratings Classification ? | |||
| DA |
|
9 | 100.00% |
| NU |
|
0 | 0% |
| Neutru |
|
0 | 0% |
| Voters: 9. You may not vote on this poll | |||
![]() |
|
|
LinkBack | Thread Tools | Display Modes |
|
|
#1 (permalink) |
|
Administrator
aka aqwzsx |
Din considerente enumarate mai jos, se propune ca toate calificarile si descalificarile in cadrul Botlending Leagues sa fie efectuate prin vot secret pe forum.
Nu ezitati sa postati opinii, sugestii & obiectii referitor la aceasta propunere. Last edited by UniversaliA; 24-09-2005 at 13:30. |
|
|
|
|
#3 (permalink) |
|
Junior Member
Si buna si rea ideea.
REa in sensul ca o sa se ajunga sa se negocieze cu votul asta dupa parearea mea. Or sa intre pe privat si .. "vezi sa nu uiti sa votezi si tu #`ul meu acolo..." |
|
|
|
|
#4 (permalink) |
|
#a&a representative
|
Arcan, cred ca toti reprezentantii & coordonatori sunt oameni seriosi si nu se lasa influentati de linguselile unor manageri... Si daca se va intampla cum spui tu, rog pe toti cei care primesc astfel de cereri pe privat/mail/messenger/forum sa anunte in ABUSE.
|
|
|
|
|
#8 (permalink) |
|
Junior Member
Acum eu nu am dat idei . Am relatat fapte reale
Sunt membru in alte kestii tot pe baza de vot secret la la.. si tot asa stres pe privat ca sa`i dau votul. Asa ca m`am gandit ca si aici se poate face tot asa. Eu nu am nimik impotriva daca ziceti ca merge treaba e foarte bine. |
|
|
|
|
#10 (permalink) |
|
Member
Ma bucur ca ati mentionat ca ideea cu votul secret a venit de la mine.
![]() Toata chestia cu votul secret este buna pentru ca nu se poate purta pe urma ranchiura, poate doi prieteni buni vor sa voteze unul impotriva celuilalt fara sa stie unul ce a decis celalt. Personal mi se pare cea mai buna metoda de apreciere. Chiar daca primeste rugaminti pe IRC sau prin orice mod nu se poate verifica da daca a mai si onorat rugamintea.
|
|
|
![]() |
| Bookmarks |
| Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guests) | |
| Thread Tools | |
| Display Modes | |
|
|