![]() |
|
|||||||
| Polls & announcements Public polls & announcements, for botlending channels representants |
| View Poll Results: Cine alegeti coordonator? Acceptati aceasta modaliate de alegere a coordonatorilor? | |||
| Virtual |
|
2 | 33.33% |
| Freezed |
|
3 | 50.00% |
| Niciunul, sugerez pe altcineva mai competent in acest thread. |
|
1 | 16.67% |
| Voters: 6. You may not vote on this poll | |||
![]() |
|
|
LinkBack | Thread Tools | Display Modes |
|
|
#12 (permalink) |
|
Administrator
aka aqwzsx |
GoRaPiD, ei nu pot vota la poll, dar sa-si exprime opinia sunt bineveniti, opinia ca sustinere sau sugestie, sau de asi exprima direct preferinta.
Freezed, decide-te ce preferi si daca doresti sa fii coordonator (ca de doua luni tot insisti ca te incurca Vritual si ca el nu face nimica - ca acuma in timpul votului sa fii indecis, daca iti doresti sau nu sa fii coordonator) si cand faci referinte la vreun thread, da te rog si link, ca forumul e mare. |
|
|
|
|
#14 (permalink) |
|
Junior Member
Il cheama Paul,deci votul meu merge la Freezed
a...in plus Virtual asta nu vad ce o facut in ultima vreme ca nimeni nu-l lauda Paul saracu` mi-i se tot plange ca il enerveaza Virtual ,nu-si poate vede de treaba lui asa ca mai lasa-l , si lasa aerele astea , nu-ti prind bine.Numa' bine.
|
|
|
|
|
#15 (permalink) |
|
Member
Deci gorapid ii face pe toti sa se simta rau. Chiar si aici pe forum a demonstrato <daca erati si voi destepti v-ati fi dat seama ca votul vostru este egal cu 0 pt ca numai reprezentantii din elite si 1st pot vota !!!> Adica suntem prosti si tu eshti unicul deshtept nu? Userii is proshti si administrarea e deshteapta? ass licker... Ce e aici epoca de fer? E democratii dupa parerea mea si toti au dreptul sa zica cine cred ca e mai bun coordinator. Si nu uitati ca nu 1st league o sa foloseasca traduceri ci userii care au votat si altii care nau nimic cu BTC.
Virtual, n-am vazut niciodata ceva concret din partea lui sa faca, nici un rezultat. Chiar si in proectul lui BOI (Botlending on Irc) primul coordinator am fost eu, eu am facut introducere pe forum cu scopuri, eu am tradus, el a venit si a modificat. A mai adaugat nush ce puncte dar nui organizat si nare timp sa faca & dorinta. Daca virtual se deranja macar de proect ar scrie aici ceva. Asa demonstreaza ca |he doesnt care|. Freezed, A manageruit multe traduceri (cu success), A inceput proect, Arata interes in proect. Dar tot Freezed nui decis cum spune universalia, se considera ca e boss pe tot si toti is proshti si retards si idiots si el si mythic is stea. I dont think so pal. Personal in fata mea a insultat pe altii... Deci ca concluzie,gorapid posibil si ca eshti cel mai activ dar eshti cel mai anoying deci nu cred ca eshti o buna optie. Virtual nare timp si dorinta Freezed are timp si putina dorinta dar dupa parerea mea o sa lase proectul soon fiindca se crede king of the world si toti lui is datori. Freezed poate fi o solutie temporara perfecta. Este posibil ca sa nu plece si sa fie tot fine pentru o perioda mai amre de timp. Votez Freezed.(daca goapid imi permite) |
|
|
|
|
#16 (permalink) |
|
Senior Member
|
Starter nu am insultat pe toata lumea , ce am zis nu am zis ca o insulta a fost ca sa atrag atentia pentru ca nu decid eu cine e destept si cine nu , dar la tine ma pronunt ca nu esti , uitate cum scrii si cum te exprimi pe forum si dupaia uitate la altii
|
|
#19 (permalink) |
|
Junior Member
GoRaPiD mai respectuos tata . Am deviat de la subiect. Totusi eu nu vad diferentiere f mare intre ei . Cum a zis si StarteR2 Virtual nu are dorinta dar s-ar descurca de minune . Freezed good luck , cred k u vei fi "Alesul" . Enjoy the MATRIX
|
|
|
![]() |
| Bookmarks |
| Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guests) | |
| Thread Tools | |
| Display Modes | |
|
|