![]() |
|
|||||||
| Botlending projects Botlending projects |
![]() |
|
|
LinkBack | Thread Tools | Display Modes |
|
|
#1 (permalink) |
|
Administrator
aka aqwzsx |
Nou coordonator e Erised, ales in baza votului Botlending Coordinator, SubProject "Botlending School" din 29.04.2006. Respectiv vor ceva schimbari in proiect, care se vor discuta in acest thread.
Referitor Join Botlending - trebuie de postat aparte pentru cei care vor sa adereze la botlending, minimumuk de certificate si cum sa le obtina. Denuminrea la certificate as sugera sa fie asa. Botlending helper & Botlending admin - acestea fiind certificate de help cu nivelul respectiv. Ai putea la cei care iau mai mult de 90% sa ia certificat botlending admin, la cei care iau mai mult de 60% sa ia ceritificat botlending helper. Plus ar trebui de inventat un certificat tehnic, care s-ar reduce la setarea & compilarea eggdrop, adaugarea script`elor, etc etc. Adica lucruri mai tehnice. Nu am inspiratie sa ma gandesc la denumire, ceva idei ? Deci cei care vor dori sa adere botlending, au nevoie de un certificat tehnic, un certificat help si unul admin. Care sa apartina la trei oameni diferiti. Cred ca ratings ar trebui sa ia in considerare numarul de ceritificate la un canal, cu cat mai multe, sa adauge ceva puncte. Plus cred ca trebuie de adaugat Botlending coder beginer, intermidiate & advanced, desi pentru moment sunt doar cativa oameni care ar fi luat asa certificat, dar ei sunt. Deci ai deja 6 certificate difinite si inca unul a ramas de difinit. Vreo trei certificate pe luna elaborate, eu cred mai mult ca destul. Trebuie de gandit cum de inregistrat pe toti acei care au aceste certificate, ca ei sa se poata referi bothscool ca au trecut asa ceva si in acelas timp sa excludem orice probabilitate de falsificari sau speculatii. |
|
|
|
|
|
#2 (permalink) |
|
Junior Member
Pentru proiectul botschool am o serie de propuneri:
Ca sa facem predarea cursurilor mai usoara, si eventual examinarea, m'am gandit la un sistem inclus in site'ul botlending.com restrans, cu autentificare - gen cursurile de la cisco (dar nu la fel de complex - nu ne intereseaza prezentari in flash sau pagini supra-incarcate de javascript). Testele ar fi individuale, auto-corectate si diferite pentru fiecare utilizator (nu o sa intru in detaliu cu algoritmi, vreau doar sa prezint ideea in mare). Sistemul mai sus prezentat ar face tot procesul examinarii pe cat se poate de transparent, eliminand orice posibila suspiciune de favoritism sau de examinare frauduloasa. Totusi, in caz ca cineva se crede nedreptatit de nota luata in test, acesta va putea fi corectat manual de catre unul din membrii botschool. Tot in acest sistem ar putea fi implementata si o sectiune de verificare a certificarii, disponibila oricarui vizitator, si care ar afisa informatii gen numele certificarii, procentajul de promovare, numarul de incercari etc. Astept opinii, sugestii referitoare la aceasta idee si nu numai |
|
|
|
|
|
#3 (permalink) |
|
#a&a representative
|
o sa ma ocup de certificarile exacte si tot ce e nevoie week-end viitor. denumirile sunt mai mult decat ok (greetz universalia, nu stiu ce ne-am face fara mintea ta stralucita...); pt cel tehnic ma voi gandi...
mie personale pare putin cam la neindemana sistem prezentat de krimson pe motivul creeari lui. nu zic ca nu are cine, dar e prea complicat pentru inceput, putem sa ne rezumam la teste pe IRC deocamdata, asta poate mai tarziu, cand va fi probabil si botlending.com cu sistem de inregistrare a userilor. |
|
|
|
![]() |
| Bookmarks |
| Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guests) | |
| Thread Tools | |
| Display Modes | |
|
|