![]() |
|
|||||||
| Botlending projects Botlending projects |
![]() |
|
|
LinkBack | Thread Tools | Display Modes |
|
|
#1 (permalink) |
|
Senior Member
|
Consider ca vot-ul nu este prea bun , ar trebui sa voteze reprezentantii tuturor canalelor care fac parte din botlending pt ca prin aceasta votare numai din 1st si elite nu se ajunge la nimica , ar trebui sa voteze cei care cu adevarat se vor implica in aceste proiecte si ei sa aleaga cu cine se ocupa , acuma a fost ales Freezed si prin Poll si prin vot public dar pt alta data sa fie lasati sa voteze si reprezentantii celorlalte canale pt ca aici suntem o comunitate in care toti suntem egali chiar daca in alta liga dar daca se vor face astfel de diferentieri unii se vor simti exclusi din discutiile botlending
|
|
|
#2 (permalink) |
|
Administrator
aka aqwzsx |
Da, dar una din conditiile de a fi in prima si elite league este o implicare ENORMA in botlending, nu cred ca aici ar fi valide argumentele tale. Ca nu cred normal sa voteze cei din liga 4 sau 3, care sunt relativ noi in botlending sau nu prea sunt la curent cu toate. In orice caz, am incercat sa valorizez si opinia publica, adica sa fie si ea decisiva si luat in consideratie in anumite circumstante, mai in seara adaug ceva la ultimul punct, dar vot pentru liga trei sau patru, nu consider acceptabil. Ma mai repet, dar consider ca pentru drept de vot, trebuie si multa implicare si o oarecare maturitate/staj in cadrul botlending.
|
|
|
|
|
|
#6 (permalink) |
|
Administrator
aka aqwzsx |
Starter te jalesti sau ce :) Anyway you don't care & mai sunt unele detalii care tu stii mai bine ca oricine (ce tine de canalele tale).
Gorapid, criteriul fiind ? de exemplu cine e implicat in proiect de mai mult de 3 luni & are acumulat mai mult de 50 de points & e recomandat de coordonatorul sau de proiect & acceptat prin votul botlending. E ok asa ? |
|
|
|
|
|
#7 (permalink) |
|
Member
How dare you say i dont ker?
shtii ce de tare eu ker? tucmai nu pot dormi tot ce eu ker asta lmashii sa nu nimereasca coordinatori capu se intimpla beda.Referitor la canalele mele, am numa un canal, dar degraba o sa am 2 canale de botlending si cineva a sa plinga tare, anywayz sa nu ne deviem de la subiect. Nui ushor de ales coordinator, asta noi toti shtim si trecim prin asta. Multi perd interes in irc/BTC din motiv ca au gasit ceva mai interesant in viatza. Sa nu uitam ca BTC e doar voluntari facind joburi diferite ce formeaza proectul. Daca cineva vre sa plece are tot dreptul. Daca cineva face job bun si pleace pe o periodata de timp si revine back dc sa nui dai post back? a facut job minunat. Acum se dicuta cine sa voteze, pe botlending e democratie, pe undernet nui. Eu consider ca din toti care au cei mai mica implicare in BTC (chan founders, log analizers etc) sa se selecteze 6 care vor alege sau un alt numar. Totipul random. Asta va evita confuzii. Posibil idea mea sa aiba si dezavantaje ca nam lucrat la ea deoarece ma doare tare amu capul. Dar eu am luat-o cum face underet cu IRCD ei au comitee stabila ce alege. Noi puteam sa avem comitee stabila sau sa alegem random. |
|
|
|
|
|
#8 (permalink) |
|
Administrator
aka aqwzsx |
In botlending se aplica cam acelas principiu, starter. Gen de committee, care e format din coordonatori si reprezentantii la ligile superioare. Consider acest principiu destul de echitabil (in termeni de implicare in botlending) si stabil. Pentru ca reprezentantii din ligile superioare sunt foarte stabili, competenti, cu o implicare importanta in botlending si care sunt la curent cam cu toate.
In afara de aceasta, dupa sugestia lui Gorapid, eu am mai propus sa se acorde drept de vot (membership in acest committee) la cei cu implicare importanta in botlending cu anumite conditii (citeste mai sus). Cred ca acest principiu e destul de ok. |
|
|
|
|
|
#9 (permalink) |
|
TCB & Ratings projects Member, #Mythic representative
|
eu personal sunt de acord cu vot la coordonatori, la reprezentanti ligi superioare si la (sa zicem X) membrii botlending care is fac treaba bine care la randul lor vor fi alesi de comitet. Acesta va fi comitetul care dupa parerea mea va trebui sa aprobe toate deciziile in botlending. De recomandat ca numarul participantilor sa fie impar pentru a nu aparea probleme la vot (egalitate)
|
|
|
|
|
|
#10 (permalink) |
|
Administrator
aka aqwzsx |
Rezumand toate spuse mai sus si in Botlending Coordinator, SubProject 'Romanian BOT/IRC Documentation' - conditiile alegerii unui coordonator pentru moment sunt aceastea.
|
|
|
|
![]() |
| Bookmarks |
| Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guests) | |
| Thread Tools | |
| Display Modes | |
|
|