![]() |
|
|||||||
| Botlending projects Botlending projects |
![]() |
|
|
LinkBack | Thread Tools | Display Modes |
|
|
#1 (permalink) |
|
Administrator
aka aqwzsx |
Discutii/sugestii/explicatii referitor la proiectul BotLending Ratings.
Aici se va explica modalitatea de functionare al acestui proiect, modalitatile, formulele si principiile de calcul etc etc. Tot in acest thread se va raspunde la toate intrebarile care vor aparea pe parcurs la acest proiect. |
|
|
|
|
|
#2 (permalink) |
|
Baby Member
|
Acestea sunt criteriile dupa care s-au facut Ratings pana acum:
procent ocupare boti - randamentul botilor, care este calculat in baza RAPORTULUI intre canalele maxim disponibile si canalele ocupate de boti INMULTIT la coeficientul numarului de canale maxim deservite. De exemplu: un canal botlending are 10 boti care pot avea 15 canale deservite fiecare & are la boti 50 canale libere. Respectiv
stabilitatea botilor - criteriu tehnic, ce se refera la uptime la boti & dinsponibilitatea lor neintrerupta in timp. categoria script* - criteriu tehnic, care se refera la script`ele setate pe boti. Va fi analizat dupa mai multe subcriterii, media carora va constitui nota pentru aceasta categorie. Sunt importante:
botlending points - aici vor fi acordate puncte in functie de implicarea fiecarui canal. * pentru unele criterii vor fi efectuate mici sondaje intre utilizatori, parerea lor va conta in proportie de 50% in nota finala pentru categoria data. Din cauza diverselor obiectii aduse acestui proiect shi anume ca punctare se face dupa pofta inimii am deschis acest thread in care fiecare sa posteze idei despre imbunatatirea/adaugarea criteriilor de evaluare pentru a se mari randamentul acestui proiect. Daca ideile postate de voi vor fi bune shi vor duce la imbunatatirea criteriilor de evaluare ele vor fi incluse in urmatorul rating. P.S Nu va sfiiti. |
|
|
|
|
|
#3 (permalink) |
|
Member
Categoria script, pentru ca majoritatea canalelor folosesc a&a light se vor lua in considerare:
|
|
|
|
|
|
#4 (permalink) |
|
Baby Member
|
Pentru managerii tuturor canalele care fac parte din cele 5 ligi botlending shi care nu au luat pana acum legatura cu mine pt verificarea scriptului sa ma contacteze pe mirc pt a da join la bot pt verificare.Cei care nu vor lua legatura cu mine la categoria script nu vor primi puncte, shi de aici un rating prost.
|
|
|
|
|
|
#5 (permalink) |
|
TCB & Ratings projects Member, #Mythic representative
|
Criteriile de verificare pentru siteurile canalelor de botlending vor fi astfel:
- acuratetea informatiilor descrise pe site, faptul ca acestea sa fie mentinute la zi (modificari in echipa/script/boti) - functionabilitatea si usurinta in folosire, esentiale pentru utilizatorii care nu au experienta. - calitatea explicatiilor pentru fiecare comanda/flag/setare - existenta copyrightului la site-ul starbots.info acolo unde consider ca este necesar. - existenta sectiunelor descriptive pentru flags/commands/admins si settings, care practic sunt cea mai importanta parte a siteului unui canal de lending, pentru ca prin site trebuie explicata pe larg folosirea lor. Mentionez ca voi atrage atentia asupra acestor puncte si in threadul dedicat fiecarui canal de la info dar chiar daca reparati, veti pierde puncte in luna respectiva. |
|
|
|
|
|
#6 (permalink) |
|
Administrator
aka aqwzsx |
edyy, lsn & arcade, deci aceste anutnuri nu numai trebuie postate pe forum, dar trimise si la manageri pe mail. Deci, fiecare anunt important, in afara faptului ca este publicat pe site, il trimiteti mie pe mail, ca eu sa trimit prin forum la managerii si reprezentantii canalelor botlending.
Aceasta se refera la orice anunt important. El trebuie mie tremis pe mail cu subject "maillist announce". In mail sa fie anunt`ul si subject care doriti sa fie la anunt. O sa postez aceasta la TCB. arcade, tu din moment ce te ocup cu update la info, si vezi ca un canal a iesit sau a intrat sau s-a schimbat reprezentantii, trimiti mie mail cu subject "maillist contact update". Deci eu consider ca ultimele 3 post`uri din acest thread, trebuie trimise prin maillist. Sa le vad la mine in mail va rog pe toti trei, cu subject care eu am mentionat. |
|
|
|
|
|
#7 (permalink) |
|
Baby Member
|
Nu stiu cum este pt voi eu vreau sa va prezint aici cateva chestii la care tin foarte mult sa fie asa cum le zic eu, atata timp cat eu ma ocup de acest proiect vreau ca toti managerii sa bage un bot de al lor pe canalul #ratings cu toate ca am spus asta de nus cate ori doar cateva canale au bagat un bot. Cei care nu au bot pe acel canal nu vor primi puncte la criteriul script de la ratings asta atragand dupa sine un punctaj slab la ratings ceea ce cred ca nu vreti (parerea mea).
Cat despre boti care erau deja pe #ratings mai am de spus ca nu aveam access la toti, deci cei de la canalele din botlending care baga boti acolo cand eu nu sunt on sa faca urmatoarele: sa dea mie access de +N (daca se poate/vrea mangerul global sa dea access de +N shi lui lsnx este shi mai bine) shi sa lase mesaj pe bnc sau sa trimita pe mail la edyy2us@yahoo.com cu numele de la bot shi canalul plus info care au fost cerute de lsn mai sus, si sa dea +locked la chan. In momentul in care am postat aici cateva canale au scos boti lor de pe acest canal cu pretext ca flood pe consola, adevarul este ca a fost ceva flood din cauza unui amarat de topic, am mai fost acuzat ca nu stiu sa dau un amarat de +f eu cred ca stiu sal dau destul de bine si sa setez mai multi boti sa nu baneze dar asta este alti au alte pareri , ei au decis sa scoata boti deoarece ii deranjau, daca pe ei deranjeaza de ce nu m ar deranja shi pe mine , deci din acest moment cei care nu au boti pe acel chan cu op si care nu au urmati pasi pe care i am specificat nici un punct la categoria script fara nici o suparare. Tin sa mai precizez ca ma intelegeam destul de bine cu managerii de la acele chanuri dar daca ei nu au puterea sa inteleaga ca diferentele dintre scripturi mai duc la anumite deop/ban intre boti eu nu am ce sa le fac mai mult Acestea fiind zise sper ca pe viitor sa fiti shi voi mai intelegatori shi sa nu mai reactionati asa de parca v ar lua cineva capul. Last edited by edyy; 17-05-2006 at 10:30. |
|
|
|
![]() |
| Bookmarks |
| Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guests) | |
| Thread Tools | |
| Display Modes | |
|
|